Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

30/5-2010

Publicerad 2010-05-30 21:09:50 i Allmänt

Nu har det visst gått lite många dagar sen sist. Folk börjar fråga vad jag gjort, och man orkar ju inte berätta i verkliga livet :D haha tar de här istället :)

Onsdag: Eh, vaknade hos Joacim, som alltid :) Sov kvar, sen kom han hem och åt middag med mig :) Eh, sen vet i fan alltså... Ne jag vet verkligen inte vad fan jag gjorde denna dag. :P Säkert inget vettigt alls :P Jag tror jag börjar bli senil. Jo för fasen, nu vet jag ju!! Jag var ju hemma hos Malin :D Åkte dit direkt hemifrån Joacim, vi fiskade och bara hade det bra :D Malin fick tre fiskar och jag inga :( skittråkigt :( Sen hem till pappa och sitta vid internet. :)

Torsdag: Skola, nio till elva, nödvändigt. . . :S Jaja, sen iallafall, hem direkt till Malin, vi pluggade, japp ni hörde rätt :) hahah. Gjorde en film om sannolikhet :P Blev lite söt tillslut med Saga och Hilda till hjälp :) Sen fiskade vi igen:D Malin fick en fisk, och jag ingen :( Jag har blivit skitkass :( Seeeen direkt hem till joacim på kvällen, sova där och mysa :D

Fredag: Sov länge hos baggelito. Sen slutade han jobbet vid ett, och då kom han hem och vi myste lite. Sen vidare till Halmstad och till Maria och Svens stuga :) Myspys. Vi grillade och så var jag och joacim vid havet en liten sväng och kollade. Jag vann även överlägset över Joacim och Sven på dart ;) eller pil som vi vanliga människor säger ;) Sen hem och sova i min lägenhet :)

Lördag: Upp tidigt så kom M&S och hämtade oss så åkte vi mot Helsingborg. Mötte upp joacims släkt så åkte vi färja över till Ven och cyklade där :) Joacim och jag hade tandem cykel :) haha. Smidigt när man kan sitta där bak och slippa trampa:) hehe. Var där hela dagen,och åt och lite så. Kallt som fan i början, men sen kom solen :) Sen hem till lägenheten en snabbis, sen vidare ut till stugan igen där alla var så grillade vi igen. Hem till lägenheten och kolla skitbra film och sova :)

Söndag: Upp och åka till stugan och äta morsdags tårta :) sen till lägenheten igen, där myste vi och sov lite, eller ja, joacim sov :) sen åt vi mat och sen åkte mysiga vägar hela vägen hem :) Sen kom jag hem, städade nedervåningen, mitt rum, bytte lakan, och grejade lite. Snackade med mamma och clara en stund. Nu är jag hos pappa och sitter här. Ska snart hem och sova, upp tidigt som fan imorgon för ska träffa Malin redan vid sju för att åka till h-stad. seeeegt.

Nu du Anton, har du fått din uppdatering ;)



Puuuuuuuuuuuuuuss

26/5-2010

Publicerad 2010-05-26 20:44:36 i Allmänt

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamheten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

25/5-2010

Publicerad 2010-05-25 14:35:41 i Allmänt

Nu kommer ett snabbt litet inlägg :) Vaknade hos Joacim, sen kom han hem på lunchen. Sen åkte jag direkt hem till pappa för att sitta lite vid internet. Ska snart hem och duscha och fixa mig lite för sen ska jag till joacim igen :) vi ska till hans kusin som fyller år. Snart har vi varit ihop i tio månader, sjukt vad fort tiden går.
Idag fick jag även lite tider som jag ska jobba i sommar, härligt :D :)


Bild från när vi var på Sigges förra lördagen :)

 



och hannah, du kan vara söt själv :)

24/5-2010

Publicerad 2010-05-24 20:58:18 i Allmänt

Torsdag: Var i skola hela dagen, Malin och jag simmade med en annan klass eftersom att vi var i Sälen när vår klass hade simning, det gick bra. Sen åkte vi hem, och när jag varit hemma i fem minuter kom Ida hem till oss :) Sen åkte vi till Gislaved och lyssnade när våra småbröder spelade :P hehe. Alltid kul att umgås med Ida :D Sen hem och direkt till Joacim :)

Fredag: Var sjuk :( Sov till typ tolv, sen låg jag ochg var skit sjuk i Joacims soffa. Han kom hem vid ett och kollade till mig, sen igen vid fyra när han slutat. Låg kvar och sov när han fixade med sin bil, men sen vid typ sju åkte vi hem till mig. Vi åt pizza och kollade film och bara myste. Mådde lite bättre sen framåt kvällen faktiskt.

Lördag: Joacim åkte tidigt, han skulle på rally. Jag sov länge, sen fyllde jag Claras pool :) haha. Sen hade Clara och jag vattenkrig, iskallt! Sen lekte vi massa, blåste såpbubblor, hoppade studsmatta, sköt med rack med boll till varandra, och bara hade det jäkligt bra :D Hur kul som helst :) Sen grillade vi, jag var skitbra på det :P Så kom Anton, Moa och Viktor så åt vi hela familjen tillsammans och snackade bara en massa, skönt :) Sen åkte vi och fiskade, och då tog Moa massa kort på mig och Clara :) Ska lägga upp några här :) Sen ringde Joacim, och hanvar sjuk. Så då åkte jag dit och tog hand om han lite :) Stannade en sväng hos Moa och Viktor på vägen med :)

Söndag: Sov länge, sen gjorde Joacim massa mysig frukost :) Sen kollade vi lite film, var ute och gick en lång runda och sen fixade han i garaget och sin bil med sina kompisa medan jag satt inne och pluggade tro det eller ej. Sen åt vi med hans familj, sen ut en stund till för att avsluta dagen i soffan med film och gos :)

Måndag: Var med Malin :D Vi skulle plugga men blev inte riktigt så :D haha. Hade bättre saker för oss faktiskt :) Snackade en massa, alltid underbart :D Min bästa vän någonsin :)
Nu är jag hos pappa eftersom att internet fortfarande inte funkar hemma, blir så arg. :( Har precis pratat lite med Becka, det behövdes, saknar dig som fan :(

AntonFjanton tycker att han är med i bloggen för lite, så då får jag väl skriva lite om honom då. Anton är en pojk på 17 år som tycker om sin moppe och sin dator mer än någonting annat i världen. Ibland är han arg och sur, men har även sina goda stunder då han är rätt vettig att prata med. Har även lite skitsnack att berätta för mig ibland, det tycker vi om :) Var klen när han var liten, och därför ett bra byte att slå på när man blev arg, men nu slår han hårt som fan. Det bästa han visste när han var liten var när jag klädde honom i någon av mina klänningar (som jag själv hatade), satte upp hans hår i tofsar och sminkade honom. Då var han lycklig :) När han blir stor ska jag våldgästa honom och äta honom ur huset har jag tänkt :) Han är även min lillebror för er som itne fattar det :) Sååå Fjanton, duger det? :)

Här kommer några av bilderna Moa tog i lördags :)



















puss!

19/5-2010

Publicerad 2010-05-19 22:45:54 i Allmänt

Lördag: Vaknade hos Joacim :) Malin skickade sms och frågade om jag ville shoppa, dum fråga :) Vi åkte till Värnamo och köpte klänningar inför kvällen :) Även lite på systemet blev det, och lite leggins och skit.
Sen hem till Joacim igen och så myste vi lite, och sen åkte jag hem och fixade mig :) Sen tillbaka till Joacim och mysa en stund innan ha körde ut mig till Malin :) Var hjos hennes grannar en sväng sen vidare till förfest hos alexandra :) Sen bussen och sen sigges :D Mådde mkt bättre den här gången :D hahah! Hade faktiskt riktigt kul :D Lite bus ute i skogen och sånt med Malin med :D Sen hämtade Mattis oss så åkte jag hem till Joacim och sov :)

Söndag: Vaknade återigen hos bästa :) Vi hade mysmorgon och sen skulle han åka och jobba. Så då åkte jag hem. Åkte och hälsade på Moa och Viktor på vägen hem med :) Sen på kvällen var jag lite hos pappa och satt vid datan eftersom internet inte funkar hemma. Sen ringde Joacim och ville att jag skulle komma till han, orkade först inte, men efter lite övertalning så :) Gosade och sen sov vi.

Måndag: Upp tidigt och hem och packa inför Halmstad. Sen åkte jag hit och vi gick i skolan en sväng. Sen var vi ute och gick en lång och mysig runda och pluggade lite, ja det är sant. Lite seg kväll så vi satt ute och snckade och lite så :) skit skönt väder sådär på kvällen :)

Tisdag: Sov läääänge :P hehe. Sen hem till Malin och plugga. ( vad har hänt?:P ) Sen tröttnade vi såklart och fick för oss att cykla lite, för var ju typ 25 grader och solsken! :) Så vi var på östra standen och åt glass vid havet, sen cyklade vi runt där massa, sen ner till brottet typ, och sen vidare till flygstaden och köpte wok som vi cyklade hem och lagade :D goooott :D Blev cykling i tre timmar tillslut :D haha, cyklade massa söta små vägar :D Sen lagade vi som sagt mat, snackade skit och lite så :) gick ut vår vanliga lilla stund och satt på muren utanför och snackade. :)

Onsdag: Sov länge igen, så jäkla skönt. Nu kan man sova med balkongdörren öppen :D Ner till Malin, plugga en halvtimma. Seeeeen, åkte vi till Ljungby för att låna en bok :D haha. Sådär lagom långt :P Men vi beghlvde verkligen boken. Hem och landa i typ tre timmar och laga mat, sen vidare till Hylte där Malins mamma jobbar och hämtade badkläder där :) Sen tillbaka hem och då har jag diskat och sån skit :P

Imorgon är det skola länge och sen heeeeeem :) vet inte riktit vad jag känne,r hade likaväl kunnat stanna här känns det som. För det har varit så bra dagar här denhär gången såp känns nästan lite jobbigt att komma hem-hem.


Skickat ett läskigt mejl nu, hoppas på svar :(





Dagens citat av Malin - Du kan ta din bleka mage och dö själv.




Utan dig, ingenting <3

16/5-2010

Publicerad 2010-05-16 21:47:43 i Allmänt

Internet funkar inte hemma, så är hos pappa en sväng, ska snart hem och sätta på en film och mysa i min säng med alla mina täcken :) Inte helt fel.

Imorgon blir det Halmstad, och där funkar internet finfint så då kommer det uppdatering :)



Jag saknar dig Joacim <3


14/5-2010

Publicerad 2010-05-15 01:42:22 i Allmänt

Onsdag: Skola hela dagen, mattelektion på eftermiddagen som inte var obligatorisk, och ändå var Malin och jag kvar, deeeetni :) hehehe. Sen hem, packa, diska och åka till skogarna :)
Sen lämnade jag Malin och åkte direkt hem till Joacim :) vi kollade film och myste i soffan bara :)

Torsdag: Upp rätt tidigt och åkte och fixade med Joacims skyline, tog hem den och grejer. Alla hans kompisar var här med :P Sen åkte jag joacim adde och tom till jönköping för han skulle ha lite saker på biltema :P Sen hem och skulle fixa med bilen, men jag tröttnade och gick in och duschade och kollade tv :P Sen kom alla in och då kollade vi film. Sen sooova :) Idag hade jag och Malin haft körkort i två år förresten :) Grattis till oss, prövotiden slut :)

Fredag: Joacim jobbade tidigt och jag sov vidare :) Skönt som fan! Sen städade jag hans rum och på nedervåningen och disken och så :) Snäll som jag är :) Halv ett kom han hem igen :) Sen softade vi lite, sen vidare till hans kusin som fyllt 23 precis. Så satt där hela kvällen typ. Sen skulle Joacim en snabbis till Chappen, så nu sitter jag i hans hus och väntar på att han ska komma tillbaka :) hihi. Har precis pratat i telefon med Malin i två timmar med, men kändes som typ 10 minuter :P Undra hur vi alltid kan ha saker att snacka om :P haha.


Imorgon blir det Sigges och fest, naaaajs:D längtar lite nu faktiskt :D


Puss och godnatt

11/5-2010

Publicerad 2010-05-11 22:04:54 i Allmänt

Idag har det varit en lång dag. Det började med att Malin och jag åkte ut till Harplinge vid typ halv nio i morse, och var med klassen där med förskoleklassbarn. Rätt skoj ändå. Sen grillade vi och hade oss, sen kollade olika skolor och dagis typ. Kändes som det tog huuuur lång tid som helst, lite drygt. Sen hem och laga mat, sen snacka skit bara och nu har jag kollat Wild Kids, älskar dom :)

Såklart har jag huvudvärk, som fan. det dödar mig.

19 656, så många sprutor har jag tagit sen jag fick diabetes, ungefär. Inte konstigt att det gör ont som fan när jag sticker mig. Skit sjukdom, hade kunnat ge vad som helst för att få slippa den. Jag orkar inte. Jag vill vara som alla andra. Varför kan jag inte bara få vara det?

:(

10/5-2010

Publicerad 2010-05-10 19:36:59 i Allmänt

Nu har det gått några dagar till, och den dåliga uppdateringen beror på att vårt internet inte fungerar hemma för det första, och senhar jag knappt varit hemma alls :S

Torsdag: Vaknade och åkte med Malin till sjukhuset för hon skulle lämna blod. Sen åkte vi direkt hem till Småland igen. Lagade god mat hemma hos mig sen åkte Malin hem. Var hemma typ en eller två timmar, sen åkte vi på träning :) Jag var cp, kändes som jag skulle dö. Måste ta tag i mitt liv, helt seriöst. Vill kunna träna mer än typ en halvtimma innan jag håller på att dö. High är inte okej att ha som blodsocker längre, måste börja sköta mig, fast det är svårt. Helvete. Sen hem och duscha sen somnade jag typ.

Fredag: Upp tidigt och jobba :) Kulkul :) Sen hem och slappa lite, sjukt ont i huvudet, värsta på länge. Fast jag tog mina superpiller gjorde det så jävla ont. Hem till Joacim, vi åt och kollade film, självklart somnade jag i slutet av sista filmen. Joacim tog hand om mig och jag fick ligga i hans knä när han pillade mig i håret, sådär som hanär bäst på, min skrutt :)<3 Längesne det gjorde så ont, helt sjukt. Vill typ dö när det känns så. :(

Lördag: Vi sov länge, sen kollade vi film och bara myste :) Sen på kvällen duschade vi och fixade oss lite snygga, sen åkte vi till Jönköping där Joacim bjöd på mysig middag och bio :) Vi var på 8 glas och åt, så jävla fint var det :D och maten var sjukt god :) jag som itne brukar gilla sån mat annars :D Skit mysigt och fint vardet :D Sen kollade vi Terror på Elm Street. Skitbra film, lite skraj var jag :D Skönt :D Sen hem och soooova :D

Söndag: Sov länge då med, sen kollade vi film igen :D hehe, det får man :) Seeeeen åkte vi till hans kompis och kllade en bil, sen till Jem och fix och köpte grejer till hans garage. Sen åkte jag hem. Var hemma typ två timmar, hann med att städa nedervåningen, plocka in alla mina kläder, packa mina saker och gosa med clara. Även en snabbis hem till pappa. Sen åkte jag till Moa och Viktor och hälsade på, längesen nu, dom hade fått det så fint :) Sen hem till Joacim :) hehe. Kollade lite tv och tog hand om honom för han var lite sjuk. Sen sov vi.

Måndag: Skola idag, hela dagen, tro det eller ej men vi var kvar hela dagen :O Sen stan, i två omgångar :) haha, som alltid :P Nu vill mitt huvud döda mig, ska ner till Malinoch få mat :) Sen får hontycka lite synd om mig själv och jg ska ligga i hennes soffa :) hehe. Alltid bra att ha henne när man är sjuk :)


Köpte nytt draperi till min dörr idag med, blev riktigt braaaa :D

Puss!




Tack för att ni är bäst! <3


...

Publicerad 2010-05-06 22:44:55 i Allmänt

mitt huvud dödar mig, som alltid

Joacim

Publicerad 2010-05-05 22:27:12 i Allmänt

Innan du kom in i mitt liv Joacim, var allting svart, jag hade tappat all lust att leva.
Innan jag träffade dig trodde jag inte på att kärlek fanns, jag trodde inte att jag kunde älska någon.
Innan jag lärde känna dig Joacim, brydde jag mig inte om livet och människorna i mitt liv, och inte heller om mig själv. Innan du kom in i mitt liv Joacim, var jag trasig. Men du lärde mig vad kärlek är, du visade mig hur mycket man kan älska någon. Du berättade för mig att jag visst är värdefull Joacim, att jag är någonting att ha.
Du fick mig att känna att livet är värt att leva, och att man ska ta vara på sig själv. Du visade mig hur man är när man är lycklig Joacim. Och jag älskar dig för det.

 

 




5/5-2010

Publicerad 2010-05-05 20:51:44 i Allmänt

Jag är arg. Har varit det hela dagen, utan någon speciell anledning. Vet i fan det är med mig.

Idag sov jag till halv tolv, visserligen var jag vaken 9 gånger inatt och kissade. Hade högt men vet inte varför, har inte gjort något speciellt. Så sov inte särskilt bra på hela natten. Sen upp och iväg till skolan. 13-16. Inte sådär jättekul kan jag säga, men det gick väl. Efter skolan åkte vi och shoppade lite, men köpte inget. Sen hem och laga vår favoritmat, wokgrönsaker med kokosmjölk och spagetti. Så jäkla gott. Sen snackade vi skit, jag diskade och sen kollade vi lite dating in the dark.

Jag borde inte vara arg, men jag är det. Som fan. Så jävlas inte med mig idag, för då kommer jag råka döda någon.

4/5-2010

Publicerad 2010-05-04 15:24:59 i Allmänt

Jaha, ytterligare några dagar har gått förbi.

Lördags: Var med Joacim hela dagen, sen på kvällen åkte han hem. Sen åkte jag till honom på kvällen igen,myyyyys. :)

Söndag: Gick upp tidigt för att köra hem mammas bil, Joacim åkte efter i min. Sen sov vi vidare hemma hos mig. Blev att vi sov till typ två. :) hehe. Sen lagade vi lite mat, och sen hem till honom och fixade i hans garage tillsammans med Adde. Jag var duktig och snygg i Joacims jobbarbyxor :) hahah. Sen var vi ute och gick runt en mysig liten sjö, jag blev sjukt sugen på att fiska. Sen tillbaka hem till Joacim och grillade med hans familj, första grillningen för mig i år :) göööött. Sen hade jag ont i huvudet, dels för mi vanliga huvudvärk men också för att jag råkade krocka i mitt kylskåp på förmiddagen :P haha. Så jäkla trög, vi skulle laga mat och jaghade tagit fram något i kylskåpet. Sen glömde jag att de var öppet så gick rätt in i det, hårt som fan dessutom. Så har en bula än, och ont gör det med :P Så iallafall, Joacim låg och klappade mig över huvudet och i håret sådär som jag älskar :) gulle :)

Måndag: Upp tidigt för att åka och jobba, tro det eller ej. Gick bra, men hade ont i huvudet hela dagen typ. Iallafall, sen hem och fixa lite, städa och ha mig. PAcka lite fort. Sen slänga in allt i bilen och åka på fotboll med Malin. Vårt älskade LKF spelade mot Anderstorp, och vann :) alltid kul :) Sen direkt hem till skrutten där det var mys och tv som stod på schemat :)

Tisdag: Idag var det också upp tidigt för att åka till Halmstad, skola 9-12. Det ni ;) Sen hem, städa, fixa, kollade Wildkids och åt lite mat. Nu ska vi snart åka och panta alla äckliga flaskor så jag får plats i mitt städskåp igen. Ikväll blir det sova tidigt tror jag, trött som fan och dessutom ont. som vanligt.
Har iallafall fått tid till skallröntken nu :) 1 juni så är ju ett tag kvar, men bra att det iallafall händer någonting, orkar inte med det här längre.



Vi håller på att glida ifrån varandra, märker du det också?

Skit

Publicerad 2010-05-01 20:41:19 i Allmänt

Igår var det Sigges, har längtat tills den dagen enda sen dom stängde i höstas. Det började bra med förfesten, Malin och jag hade kul, som alltid :) Philip var med på ett litet hörn :)
Sen bussen dit började allt bli skit, asläskig tant som tvingade sig på mig dessutom. Väl där trodde jag att jag skulle dö :P Satte mig i skogen med Malin, slutade med att pappa fick hämta mig. Joacim följde med, tack som fan.

En helvetes kväll blev det. Och dagen idag har inte varit mkt bättre. Är så jävla trött på allt folk. Sköt er själva vad fan, om ni ändå inte kan lyssna på det jag säger. Och vad fan är alla ens arga för? Ingen har något att vara arg över, och var fan inte arga på Malin iallafall, hon gjorde ingenting fel.

Fan alltså, det är inte konstigt man blir deprimerad.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela