Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

21.03

Publicerad 2012-05-31 21:03:19 i Allmänt

tystnaden säger mer än tusen ord

21.36

Publicerad 2012-05-29 21:36:19 i Allmänt

jag klarar detta.

just nu är jag mer besviken än ledsen, och kanske lite arg med.


har min älskade vovve här på heltid, och det gör mig lycklig.





En annan sak som gör mig lycklig är dina sms :)

21.00

Publicerad 2012-05-24 21:00:12 i Allmänt

Vill knappt inte erkänna det, men det blir lättare och lättare för varje dag som går!

idag och igår har jag haft kanon dagar :)

igår var det jobb, var ute heeeeeela dagen, sen direkt till atlas och mysa! sen vidare hem, väl hemma är jag sjukt sugen på glass, tvingar clara med mig så sticker vi och köper detg plus pizza för att mami var klar på högskolan nu efter ett års plugg! så mys ute och en massa snack på det! sen sova och jobbiga sms, men men, man överlever!

idag var det jobb, förskolansdag så lite annorlunda, kul! :) ute hela dagen med ju! sen hem direkt så kom pappa hit, vi fixade med hundgården, han hade med sig lite nya sektioner och sådant med ju, så kanon! mysigt med lite pappa-tid! vi planerade även lite för när jag ska bo i farmors hus! lite renovering och sånna planer gick vi igenom :) längtar!! sen nu har jag och clara sprungit runt och kastat saker på varadnra, bengt har ätit upp min riskaka, mamma har gnällt över sin blodtrycksmätare och jag har tänt massa ljus på mitt kalla och mysiga rum! love it!

skickar sms med folk jag tycker om, det blir man alltid glad av!

fredag imorgon, gör ju inte känslan sämre precis! malin och jag ska hga en suparhelg som hon så fint skrev på sms innan, lät för jävla bra om du frågar mig! på söndag fluyttar även min lilla prins hit!!! saknar honom som fan! så ska bli rikigt skönt!" han kommer få det såååå bra mitt lilla gryn! :D

och ja, du får mig att le, även om det inte är okej redan!


PUUUUUUUSS

21.23

Publicerad 2012-05-22 21:23:48 i Allmänt

här händer inte för mycket, meeeeeen det går rätt bra :)


fick förlängt på jobbet idag, ett halvår till, känns sjukt skönt! men ändå, personen jag först tänkte på som jag ville berätta för är personen jag inte kan berätta för. konstig känsla det där. man glömmer bort allt som hänt. för några veckor sen hade jag skickat sms direkt, och vi hade glädjts åt det tillsammans. men men. så är det iallafall.

annars har jag hängt med malin en stund idag, alltid lika trevligt! saknar tiden i halmstad. likadant där, man vet inte vad man har förrän det är borta, tyvärr.

sen var pappa här en sväng. när man har problem då är det rätt bra att ha pappa , och så nära dessutom. han fixar det mesta :)<3


nu väntar jag bara på att hundgården ska bli klar så jag får ta hem min pojke, känns klart ännu mer tomt utan honom också!! plus att jag får dåligt samvete för honom. vill pussa och gosa med han ju!


nu blir det sova, sent idag, klockan är ju efter 9!! hahah! :)


pussen

....

Publicerad 2012-05-21 20:38:49 i Allmänt

21 maj idag, rätt sjukt att tänka att för bara en månad sen, den 21 april aka min födelsedag så satt jag med mr-han-som-inte-får-nämnas på chaplin och planerade vår framtid. vissa saker går i tusen bitar, och jag känner mig trasig och verkar inte riktigt kunna bli hel igen. känslan jag känner är inte bra. allt av dig är borta, även om det var svårt. en sån töntig sak som att du skrivit "love you <3<3" på en note på mitt skrivbord på datan var svår som fan att ta bort. du fattas mig, så enkelt är det, men jag fattas inte dig. så därför skiter vi i allt nu.


tack och adjö, leva eller dö 



mina bästa när allt var bra

Atlas

Publicerad 2012-05-18 22:11:49 i Allmänt

Atlas

Så liten men ändå så mycket kärlek. Förlåt för att jag skäller på dig, jag har mycket i mitt liv och ibland går det ut över dig. Förlåt för att du inte kan förstå det. Jag kommer aldrig att kunna ge dig det du förtjänar och tanken på det dödar mig. Jag vill ge dig hela världen, och allt det som du förtjänar. Du är världens finaste hund, och den absolut bästa man kan tänka sig. Jag blir lycklig när du springer som en galning med öronen bakåt och man ser på dig att du är lycklig ända in i själen. Jag älskar när du kollar på mig med dina bruna fina ögon, för du är den söaste man kan tänka sig. Jag lovar att inte ge upp på dig om du inte ger upp på mig. Tillsammans ska vi fixa det här, även om det blir tufft. Jag vet att du är en hund som inte kan läsa, men jag älskar dig! 


trött på...

Publicerad 2012-05-16 22:21:30 i Allmänt

idag är jag trött på dig. trött på att inte du säger något vettigt, trött på att du inte orkar kämpa, trött på att du bara ger upp, både angående mig och a, trött på att du är förändrad, trött på att inte känna igen den nya du som du har blivit, trött på att allt går åt helvete mellan oss, trött på att vara ledsen, trött på att känna en klump i magen hela tiden, trött på att känna mig halv, trött på att känna mig tom.


trött på att du inte håller om mig när jag behöver dig som bäst

20.38

Publicerad 2012-05-14 20:38:59 i Allmänt

tre timmars sömn inatt och så tidigt jobb. efter halva dagen kände jag det på mig,och mycket riktigt, feber! så sjukt segt. jobbade klart hela dagen ändå, för tog inte febern förrän jag skulle hem, för ville inte tro det. sen blev det hem, ligga i soffan med atlas, vänta på j, ha allvarligt snack om lilla hjärtegrynet a, som vi inte vet vad vi ska göra med, skriver mer om de imorgon.


efter att ha sovit typ sen jag kom hem vid två är det fortfarande febrigt i mitt huvud, så blir till att vara hemma imorgon.. :/ tur att mamma ju är ledig med, så man slipper vara ensam. LIte av mitt problem nu, hatar ensamheten. Men tycker faktiskt om att bo hos mami och clara, det känns som förr och det gör mig trots allt lite lycklig mitt i all annan skit!

idag känner jag lite - what doesn't kill you makes you stronger.


men det är idag det, det går upp och ner. Nu ska jag nog dock sova igen , ioch sen heeeeela dagen imorogn. för jag tänker fan inte missa mer jobb nu :(


godnatt puss

19.12

Publicerad 2012-05-13 19:13:04 i Allmänt

hur länge orkar man? jag vill inte behöva orka längre, jag vill bara att allt ska vara bra.
jag saknar mina båda pojkar,så mycket så det gör ont. jag har förlorat min familj, från en dag till en annan. jag är inte stark nog, och jag vet inte hur jag ska gå vidare. snälla förstå det och kom tillbaka till mig

fuck you, it's over

Publicerad 2012-05-12 13:15:12 i Allmänt

finns visst få saker i livet som folk är så intresserade av som uppbrott, min statistik har ökat med ca 50 personer sen vi gjorde slut? sjukt! fast jag är likadan, de är kul att läsa om folk som mår skit, för då känns de som man själv mår bättre, konstigt nog?

iallafall, dagarna rullar på,är nu 9 dagar sen allt slutade bara bra, slutade vara vi. jag vet inte hur man förhåller sig till det. du vill prata om det, vill jag prata mer? jag vet inte vilket som är värst. hoppas på att du har något bra att sägadå.

personen i fråga har blivit väldigt förändrad, och det är nästan det som är jobbigast, jag känner inte igen dig längre, alls.

nog snackat!




bästa elin tog med mig på hemlig resa i torsdags! det blev bio och mat i jkpg! saknat dig vännen! som du sa - vi rensar ut eliten från skiten. <3

ikväll blir det bowling och mat med underbara vänner, tack! :)


man för öppna en smirnoff trots att klockan bara är 1! bara för att jag har hjärtesorg, så det så.



tur man vet vilka som är ens riktiga vänner, och ja, jag blir förvånad!

det är först när man ger upp som det blir nått nytt

Publicerad 2012-05-09 21:39:02 i Allmänt

dagarna går, men ingenting händer. mina frågor får inga svar och jag slutar hoppas.

hur kan en person ändra sig så drastiskt på bara några dagar? från att älska mest av allt på jorden till att inte känna någonting? hur kan det finnas två stycken, som brukade höra ihop, som nu tycker och vill två helt olika saker? vart någonstans delades våra vägar, och varför missade jag det? hur ska livet kunna fortsätta? vad händer när vi träffar nya? du ser hela ditt liv klart, mitt är suddigt, ser knappt en dag i förväg. du är lycklig, men kvar står jag, handfallen och totalt tom på allting.



i mitt sista sms från dig skrev du två små ord, endast dem, love you hur är det ens möjligt att skriva de orden dagen före? ljög du eller ljuger du för dig själv nu?


är för det första den 9:e idag, ett jävla datum..

7/5-2012

Publicerad 2012-05-07 21:44:08 i Allmänt

Cabin-crew cross check report please
Du grundar med tax-free sprit
Rio de Janeiro djungel och strand
Latinoälskare och sambadans

Vaknar långt före Ringvägen
Bara jag och plogbilen är vaken
Och mina tvivel

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Du kommer födas och dö, födas igen
Så länge du hör musiken

Flip-flops och bikini
Jag vet gatan darrar, varm luft
Du åker limousin ifrån
berget, vakar guds sår

Vaknar långt före Ringvägen
Bara jag och plogbilen är vaken
Och mina tvivel

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Askan är den bästa jorden

Ge upp och det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Du kommer födas och dö, födas igen
Så länge du hör musiken


tankar

Publicerad 2012-05-06 20:27:41 i Allmänt

jag vet inte vad jag ska skriva för att kunna uttrycka mig bäst. jag har mest en massa frågor men inga svar.

hur ska man gå vidare? hur kan en tandborste få dig att börja gråta? hur mycket tårar innehåller en människa? hur ska man kunna sova själv när man i flera år sovit två? hur ska man kunna radera en hel person? ska jag behöva blunda resten av livet för att allt jag ser påminner mig om dig? hur kan det vara möjligt att man redan efter en dag glömt hur en person luktar? hur dålig kan jag vara som inte kunde behålla dig? hur tar sig folk igenom sånt här? hur kunde jag överleva innan du kom in i mitt liv? varför vet man inte vad man har förrän det är borta? hur ska jag kunna låta bli att gråta på jobbet imorgon? hur ska jag leva utan dina pussar? hur lagar man ett hjärta som inte finns kvar? HUR FAN SKA JAG KLARA DET HÄR?


jag säger som meredith i greys anatomy, "jag kommer inte ens ihåg sista gången vi pussades"

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela