Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

25/2-2012

Publicerad 2012-02-25 15:04:53 i Allmänt

Shit ja, nu var det visst ett jävla tag sen jag skrev sist, igen :(


Men men.

Förra helgen bestämde jag och j oss för att ha en helg helt för oss själva, dels för att vi var slitna efter veckan som gått, och dels för att vi kände att vi typ aldrig träffas längre. Fast blev inte riktigt så ändå. För i fredags efter jobbet åkte jag och mötte upp olivia, joacim och vovvarna så att de fick leka lite. Så bestämde vi oss för att mysa tillsammans på kvällen! så j lagade mat och sen kollade vi skräckis och så med h & o :) alltid mysigt!

på lördagen skulle joacim jobba "en liten stund". 8-16 var de tänkt. Mamma och clara ko hit och fick massage :) så bjöd mamma på pizza och sen fika på smålänningen. vi snackade massa och hade de trevligt! När dom åkte hem kom moa,viktor och lovis en stund! älskade unge :) joacim kom hem typ vid sju. :/ sen åkte vi till dom igen på kvällen och fick mat och kollade melodifestivalen. Sen åkte vi hem typ vid tio och bestämde oss för att kolla one tree hill halva natten. eh,ja... Joacim somnade efter ett halv avsnitt, så var bara att stänga av och gå och sova.

i söndags däremot satt vi i soffan typ hela dagen och kollade tv :) hahah. segt med skönt.

måndags- min tidiga dag på jobbet, först öppnade jag och sen slutade vid två, emn hade apt vid fem så stannade kvar. Var hemma strax efter åtta. Slängde i mig en macka och sov. kul dag.

tisdag- jobbade extra och stängde denna dagen, hem, j tränade, vidare till mamma på mat, snabbt hem igen för j skulle ut till garaget. Jag gick och la mig själv.

onsdag- stängde på jobbet, sen hem, j var hos viktor på hans jobb hela kvällen, vi träffades en halvtimma typ. Jag gick och la mig själv.

torsdag- min "tidiga" dag på jobbet,. slutade fyra!! snabbt hem och utoch gå atlas och jag, sen till h&o och käka, sen körde joacim hem mig och atlas, sen åkte han till jobbet. jag somnade själv :(

fredag- stängde på jobbet :P haha. Sen hem, så kom malin direkt. Vi lagade mat och hade en förjävla trevlig myskväll! j på jobbfest, hämtade honom full som ett ägg i natten :P sen sova.

lördag- var i vmo och köpte fisksaker, sprit och käkade lite snabbt, sen hem för att gå ut och gå med atlas. j orkade inte, så han somnade på soffan. Atlas och jag var ute själva i fina vädret! Nu har j sovit snart i två timmar, vet inte om jag ska väcka han eller ej. Vi ska snacka allvar när han vaknar så längtar inte direkt!

funderar på om jag ska till moa och viktor och basta sen, lite sugen är jag allt! mest på Lovis men ändå! j ville inte med, så vet inte om jag åker själv, just nu rätt pepp! annars händer nog inte mycket, j kanske skulle till adde ikväll, vet inte vad jag hittar på då. blir nog hemma kväll med min gose atlas skulle jag gissa på!

Veckan som kommer ska bli jävligt kul på jobbet, så längtar lite! :)


för att få det att funka måste man vara två som kämpar, right?!




längtar tills nästa helg när de är meningen att jag och j ska till halsmtad, käka gott, gå på bio, shoppa och förhoppningsvis sova över! hoppas bara de blir av nu!

Sååå, där har ni min tråkiga vecka, vet inte ens varför jag skriver.

Jag blir besviken på folk, och folk blir säkert besvikna på mig. Just nu går mitt liv ut på att jobba, gosa en stund med atlas, sen sova. Stackas hund. Och stackars Elin. Är så det känns just nu. Bry dig om du vill,eller sluta läsa.


puss adjö

9/2-2012

Publicerad 2012-02-09 18:53:22 i Allmänt

2,5 år tillsammans med världens bästa pojke idag.
Kan jag säga annat än att det är underbart?
visst vi har alla våra brister, men utan dem hade vi inte varit människor.

jag älskar DIG mest av allt i min värld!


längtar tills på lördag när jag får pussa på dig igen!!



<3

8/2-2012

Publicerad 2012-02-08 19:11:41 i Allmänt

det är helt sjukt hur mycket tid som går åt till jobbet, känns som att jag aldrig har någon tid över. Går upp ungefär fem varje morgon, ibland tidigare, men börjar senast 7.45, och går upp två timmar innan jag börjar. Sen kommer jag hem strax innan fem nästan alla dagar, till ett hus som aldrig är över 15 grader varmt, direkt ner i pannan och tända, kanske slänger i mig lite mat om jag har något. Sen tvättar, städar och diskar jag. Har dåligt samvete över att Atlas måste ha världens tråkigaste liv. Sättermig i soffan i en halvtimma med honom, kan knappt hålla ögonen öppna, så går och lägger mig, ibland innan 21.00.

Det är fan tragiskt...

Jag älskar mitt jobb, verkligen! Men man blir så sjukt trött..

När jag flyttar ska jag ha ett hus utan panna i, det ska vara varmt ändå. Man måste inse att det är sjukt när man på kvällen längtar till morgonen efter för att man ska föna håret då, och samtidigt kan blåsa varmluft på sig själv. Den enda gången man blir varm typ. Och när man lägger sig känns det typ som att det gör ont i kroppen för det är så satans kallt!! Och ändå eldar vi VARJE dag/kväll!! Men för att ha varmvatten på morgonen måste vi stänga av cirkulationen till elementen på kvällen, och då hinner det bli så sjukt nerkylt.


SÅ! Färdig klagat!!

Imorgon flyttar världens bästa vän hit, och jag längtar faktiskt! Ska  bli så sjukt skönt att vara bara vi två, snacka skit, laga mat och ha det jävligt bra!! :D:D

Vill tatuera mig, har två, eller ja, egentligen tre, som jag sjukt gärna vill göra. Två ska minsann bli av nu under vårkanten! :) den tredje vet jag aldrig om jag kommer våga göra, det återstår att se. Skulle nog ångra mig när jag blir äldre. Fast å andra sidan behöver jag inte oroa mig över det eftersom att mamma kommer döda mig när hon ser den i vilket fall ;) :)

Har så fruktansvärt intressant blogg känner jag själv. hahahha.


Jag saknar Clara och Lovis förövrigt!! Världens bästa tjejer är dom!


Jaja, nu ska jag gå, hoppas att prinsen kommer hem snart, imogon är det den 9:e. Får se hur det blir.


Som sagt:


Don't dream your life - Live your dreams


puss

2/2-2012

Publicerad 2012-02-02 20:30:19 i Allmänt

jag är fruktansvärt trött hela tiden, men älskar mitt jobb, så det är så värt det!

veckan har bestått av middag hos mamma och hos fantastic four! första slappkvällen hemma, ensam dessutom, och jag älskart!

imorgon tar vi helg, det tycker vi om! en kort dag med underbara barn, kan knappt bli bättre!


pussadjö

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela