Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

....

Publicerad 2009-08-28 18:17:26 i Allmänt

ojoj, nu var det verkligen längesen! 

sommarlovet är slut snart, har bara en helg kvar, för på måndag börjar skolan igen, då ska jag kanske bli lite bättre på att blogga. hehe.

men en bra vecka har det varit :)

söndag: spelade jag match, det gick faktiskt skitbra :) fast vi förlorade, men vi brukar förlora mkt mer, och vi var riktigt bra :) Bilen dit och hem var såklart askul! Åkte med Malin och Marica :) Vi lurade laget att Malin blivit av med körkortet! hahah! fan vad vi är roliga :D haha.
På kvällen kom Bagge hit efter att han slutat jobbet :)

måndag: Vaknade med Bagge, sen åkte han hem tidigt och jag sov vidare :P Sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, men sen på kvällen kom han hit igen, och vi åkte och kollade på fotboll i Kulltorp :) det var fint! Sen åkte vi hem och kollade film, riiiiktigt bra var den :) sen sov vi :)

tisdag: Åkte till Malin, sen stack vi till Halmstad :) vi shoppade lite som vanligt :P blev två tröjor, och sen hann vi inte så mkt mer, för sen åkte vi hem igen :) hahah! sen på kvällen åkte vi hem och duschade och lite, sen kom Bagge, och då åkte vi till Joel och kollade film alla fyra :) det var mysigt! :) Sen körde han hem oss till Malin igen, och vi snackade halva natten och sen sov vi!

onsdag: malin och jag var och fiskade, jag fick en aborre :) sen fick malin en ASSTOR brax!!! Vi var rädda som fan och mitt hjärta slog typ i 300. haha! Men linan var för klen för att dra upp den, så malin försökte dra den in på land, och sen gick linan av :( så då var vi lite ledsna. Sen körde vi Ica till Reftele, åkte till smålandsstenar och kollade runt, vidare till gislaved för att käka och sen hem till malin igen :)
sen åkte jag hem och så kom Bagge, tro det eller ej :P vi åkte hem till pappa och kollade film och så kom Malin och Joel :) vi kollade asfarlig skräckfilm :O Sen åkte domhem och vi åkte hem till mig och sov.

torsdag: vaknade och hade en slö och mysig morgon innan Bagge åkte hem. Jag gick i pjamas heeela dagen, skitskönt! och sen på kvällen kom han tillbaka igen :P Mamma tvingade oss att vara med på kort, och sen kollade vi saw 1 och 2. dom var lite sega men rätt bra. Men soooova :)

fredag: idag åkte han hem typ vid tio, och jag somnade om till klockan tolv! haha. sen kom mamma hem och vi åkte till gislaved och shoppade lite, och så fikade vi :) snart ska vi käka tacos, jag är sjukt hungrig. ikväll blir det mys med familjen tror jag :)









j.b <3

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela