Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

25/8-2012

Publicerad 2012-08-25 13:31:23 i Allmänt


Jag är kvar sen igår
Här har jag vart flera gånger
Och huvet slår av tankar med ånger

Borde ej va här
det är beslutat för längesen
Måste ge mig av och gå hem

Men när du ler, du får allt kännas rätt
Jag vill ha mer. Finns det nåt annat sätt?
Sakta ser jag mig vända om

Och jag står redo för å gå
med alla mina känslor utanpå
men det förändrar inte saken

För, fast vi båda vet hur illa det gör mig
att få din kyss, fast jag inte är nån för dig
Kan jag inte slita mig ifrån
Men det här var sista gången

Jag är kvar sen igår
Samma plats, samma känsla
Får allt jag vill om än kort och begränsat
Men det är ingen fara baby
Jag har accepterat för längesen
Jag är bara nån som du inte minns sen

Men när du ler, du får allt kännas rätt
Jag vill ha mer. Finns det nåt annat sett?
Sakta ser jag mig vända om

Och jag står redo för å gå
med alla mina känslor utanpå
men det för ändrar inte saken

Fast vi båda vet hur illa det gör mig
att få din kyss, fast jag inte är nån för dig
Kan jag inte slita mig ifrån
Men det här var sista gången

Vi kan aldrig ses igen, sluta nu
Gör inte så med ögonen
Sista gången som jag är din
en sista gång sen är det över

Åh, fast vi båda vet hur illa det gör mig
att få din kyss, fast jag inte är nån för dig
Kan jag inte slita mig ifrån

Fast vi båda vet hur illa det gör mig
att få din kyss, fast jag inte är nån för dig
Kan jag inte slita mig ifrån
Men det här var sista gången


kärlek

Publicerad 2012-08-19 20:44:05 i Allmänt

kärlek
 
ett ord, sex bokstäver, men med mer innehåll än hela livet.
 
kärlek kan vara det bästa som finns på jorden, när man får hålla handen med den man älskar, när man får somna ihop och veta att just den personen kommer finnas kvar när man vaknar.
det kan också vara det värsta på hela jorden när man saknar någon så att hjärtat brister och det är jobbigt att sova, både för att sängen är så ofantligt tom men också för att kudden smakar salt av alla tårar.
 
den man älskar kan ta en till skyarna genom att bara ge en speciell blick, genom att låta dig andas på hans hals, eller att känna honom leka med ditt hår. din kärlek kan också förstöra hela ditt liv genom att inte välja dig, genom att vilja vänta med det som var bäst i hela ditt liv.
 
kärlek ska vara lätt, men det är oftast svårt. hur hårt ska man hålla utan att han försvinner, hur beroende är det okej att vara och när övergår det bara till att vara sjukt. när pirret i magen är borta, alla fjärilar som fanns där bara man tänkte hans namn förr, är kärleken över då? när man inte längre orkar bry sig om hur man ser ut inför varandra, har kärleken tagit slut då eller är det då den riktiga kärleken väntar?
 
hur gör man när andra folk vill mer än vad jag vill, för jag vet redan nu att allt jag ser är en annan pojkes ansikte framför mig? hur gör man när man från att ha varit totalt-förstörd-och-ledsen-nästan-jämt blir lite mer okej med tillvaron och tillochmed kan komma på sig själv med att känna sig lycklig? är det okej att bli rädd då och tänka att jag aldrig kommer komma tillbaka till att bli lika kär en gång till?
 
när man skäms inför vad andra ska tycka, då kan det väl inte vara värt det? när man inte ens kan berätta för sin mamma eller sin bästa kompis,är det verkligen sann kärlek då?
 
hur kan man på dagen känna att allt känns okej, att det blir bra som det är medan man på kvällen bara längtar efter en annan människas andetag jämte sig.
 
och det är okej att ge upp, jag måste få känna att det är okej att ge upp nu. jag har gett allt vad jag har, har inget kvar att ge och får leva med att jag inte var bra nog, att det finns bättre än mig. 
 
det måste vara okej även för mig att sluta kämpa
 

12/8-2012

Publicerad 2012-08-12 13:44:15 i Allmänt

Tiden bara springer iväg, och jag hinner inte med!
 
Första jobbveckan efter semestern gick fort, det kändes rätt skönt att vara tillbaka, jag älskar ju mitt jobb!
 
I torsdags fyllde Clara 11 år, sjukt vad tiden går fort! Av mig fick hon en fotbollsfilt, 6 förpackningar med fotbollskort, en glasburk fylld med nötcreme och en mugg som man kan göra egen slush av! Hon var glad :)
 
Så i fredags firade vi henne här hemma med moa, viktor och lilla Lovis! :) God mat och så stod på schemat! Sen i lördags var jag pappa och clara och shoppade! Fika hann vi också med, mys! Sen hem och fixa sig lite och så vidare på inflyttningsfest hos M&V. Lovis var underbar så det var bra! Sen hämtade Malin mig så stack vi på klassfest! Sjukt kul var det! Sen Sigges! Ännu mer kul! Hahha, hade en kanon kväll :D:D
 
Idag ar vi firat clara hos pappa och sen åkt fyrhjuling och jagat kossor :D hihihi! Nu väntar jag på att claras kalas ska börja så ska jag ta hand om alla ungar ;) hehhe.
 
 
Imorgon jobb igen, nästan alla barn är tillbaka då, skönt att allt ska bli som vanligt igen :) Längtar nästan lite!
 
Beslutsångest som heter duga med. Hur ska man göra liksom? Orka vänta känner jag... Varför inte bara ta någon som vill än att vänta på en som inte vill? Älskar man någon känns det inte som man utsätter dom för det. Men vad vet jag. Vet bara att jag är sjukt jävla trött på alltihop och vill bara lägga det bakom mig och se framåt iställeet. Tack och hej typ. Så det känns idag.
 
Meeeen, skit i det nu. Igår var en kanon kväll, ska leva på det ett tag :)

Sommar 2012

Publicerad 2012-08-05 20:34:28 i Allmänt

Hej. Var längesen, jag vet, sorry.
 
Min första riktiga semester är slut, och ja, det känns skitjobbigt, precis som för alla andra. Visst, jag älskar mitt jobb och allt det, men jag tycker självklart mer om att vara ledig, är inte dum :P
 
Sommaren då? Mycket kantarellplockning har det blivit, mycket promenader i skogen med Atlas! Stockholm tre dagar med mamma & clara. Allsången, fick mums-mums av Måns-snygg ! Var med i tv och hade det jävligt bra bara! Bodde på fräscht hotell och allt var kanon! Skara Sommarland med pappa och clara! Skitfint väder och en underbar dag, kanon! Halmstad med mamma och clara, sov hos A-L, havet och lite mys, underbart! Sen även shopping på A6 med malin, massa där! Shopping på Lager 157 med Sanna  och även shopping i Halmstad med mamma och clara!
 
Det har blivit lek med Becka och hundarna, träffa Malin mycket, även andra kompisar en skvätt! Det har blivit lite sommarflirt, men inget jag vill ha. Det har varit förlovningsfest, Bolmendagen, Chappen och Sigges. Mycket tid hos moa och viktor eftersom att de har flyttat, Många kvällar där när spontaniteten kommit fram, mycket att göra vad man vill., Mycket gos med en underbar systerdotter som jag älskar!
 
Det har blivit hämtning på uv-läger där jag saknat att vara med, många turer till Smålänningen med olika folk, lite shopping i Ullared och annat. Sovit borta några nätter och varit lycklig. Cyklat med pappa, åkt fyrhjuling med pappa och plockat ännu mer kantareller och blåbär.
 
Semestern har varit bra, men ändå har en sak fattats mig, lyckan..
 
DU har fattats. Du har fattats mig varje natt, varje morgon, varje dag hela tiden och varje sekund. Inser att det är över, och det tar döden på mig, jag vill inte se.
 
Har mått sämre än vad jag trodde var möjligt.
 
Och de säger att i nöden prövas vännen, och det är sant. Sjukt besviken på många jag såg som nära vänner, som inte brytt sig ett skit. Den värsta tiden i mitt liv har det varit, helt på allvar, och ändå bryr sig inte mina närmsta vänner. Klart att många nära gjort det, men är väldigt ledsen på vissa. Jag som alltid brytt mig om er, hur kan ni lämna mig när det är som svårast? Jag har gett upp om er, har mina nära, som blivit ännu närmre, tack för att ni finns!
 
Livet går vidare, trots att jag vill ligga under mitt täcke och vara ledsen hela tiden så går inte det. Jag måste till jobbet, måste ta hand om älskade Atlas,måste ta hand om min äckliga diabetes-jävel och måste börja leva, trots att det tar emot.
 
Jag vågar visa mig svag, det vågade jag inte förr. Men har slutat bry mig. Den som stod mig allra närmst mitt hjärta har försvunnit ur mitt liv,och det är okej att tycka det är jobbigt.
 
 
 
 
"Leta inte efter någon du kan leva med, leta efter någon du inte kan leva utan"

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela