Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

Lugna dagar

Publicerad 2010-03-31 19:19:46 i Allmänt

Nu har det gått några dagar till, en snabb genomgång :)

Tisdag: Upp tidigt för att gå till skolan, Malin mådde skitdåligt, någon konstig kramp. Efter 45 minuter i skolan hade vi fått nog och åkte hem. Funderade vad vi skulle göra hela dagen och om vi skulle åka hem-hem. Mycket funderingar som slutade med att vi satt och snackade skit ett tag, sen gjorde vi bakad potatis, som blev misslyckad, sista g¨ngen i mitt liv jag äter den skiten, den blir alltid hård hur länge man än har den inne i ugnen! :S Sen fick jag extrem huvudvärk och Malin hade ont, så vi satte på en ljudbok på datan och drog ner alla persienner, så sov vi i typ tre timmar :) Sen gick vi en runda, åkte till affären och handlade lite, hem och så lagade jag mat till Malin när hon låg i soffan och var krasslig :) Sen kollade vi lite tv, och snackade halva kvällen :) Sen gick Malin hem och jag pratade med Joacim. Sen höll jag på att dö, ville seriöst lipa, hade gjort de om jag kunnat. Hade så sjukt ont. Försökte sova men låg vaken länge som fan.

Huvudvärkstatus: 7/10

Onsdag: Sov till elva!! Var skitmörkt i mitt rum så det var skönt som fan! Sen packade vi, diskade gjorde lite annat och åt middag, sen åkte vi hemåt. Körde hem Malin och sen hem till mig. Bytte om och gick ut och sprang :O Höll på att dö :P Sen duscha, äta och nu sitter jag på rummet. Ont i huvudet, som vanligt, men har varit mkt bättre idag. Funderar på om jag får träffa Joacim idag eller ej, det märker vi.

Huvudvärkstatus: 4/10 :)

Imorgon flyttar Moa och Viktor :) Då får jag hennes rum som en walk-in-closet :) Känns skitbra :D Kan behövas till alla mina kläder :) Som det ser ut nu har jag fem garderober och en byrå med kläöder, och då är alla mina sommarkläder inte medräknade, för dom ligger i ett förråd under vintern eftersom att de inte får plats :) Så ska bli skönt att försöka samla allt på samma ställe :) Om det går :) Även mina skor vill mamma att jag ska ta ner hit, just nu har jag ca 17 par skor uppe i garderoben i hallen, så ingen annan får plats med sina :P Ska samla alla mina här nere istället, borde bli uppåt ett 20 par minst. Och då har jag ändå rensat ut alla fula och gamla :) det är fint :)

fan

Publicerad 2010-03-31 00:26:37 i Allmänt

det gör så jävla ont :,(

sjuk

Publicerad 2010-03-29 17:07:21 i Allmänt

jaha, en helg har gått förbi, den har varit sådär faktiskt.

Fredag: Som sagt så kom Elin till mig på kvällen, vi kollade läskig film och åkte en tur i flamman :) Sen käkade vi grönsaker och dipp,gooooott :) Huvudvärken gick över lite, men sen kom den tillbaka :(

Lördag: Vaknade tidigt av huvudvärk, börjar bli jäkligt irriterande nu. Åkte till Joacim för behövde lite kärlek :P Sen skulle han jobba lite, så då körde jag han till jobbet och åkte hem mellan. VAr hemma typ tre timmar innan jag hämtade honom igen. Huvudvärk som satan heeeela tiden. Hade massa olika förslag på hur kvällen skulle se ut, han var bakis och jag mådde skit, så slutade med att vi beställde mat från bambu och åkte till Ida och Jakob och myste och kollade film :) Åkte hem och kollade skräckis sen, Joacim var rädd :) Jag låg i hans knä så masserade han mitt huvud i flera timmar kändes det som, då blir det lite bättre. Sen sov vi :)

Huvudvärkstatus : 9/10

Söndag: Vaknade tidigt och kunde itne sova, så jävla ont i huvudet, och det börjatr bli tråkigt att höra på det nu, men så är det :P Satte mig vid tvn och väntade på att Joacim skulle vakna. Sen åkte vi till Anderstorp och köpte en tårta och åkte till hans jobb och åt den med två jobbarkmpisar, för att Joacim ska sluta där. Sen trodde jag att jag skulle dö, mamma ringde akuten och sa att jag skulle dit, men dom sa att dom ändå inte kan göra något åt det, måste gå vid vå¨rdcentral och sen remiss isf. Så jag låg i Joacims säng halva dagen med honom, och sen i hans famn i soffan när han klappade på mig och masserade mitt huvud. Världens bästa är han. <3 Vi gick även en runda för att se om de gick över men icke. Tillbaka snabbt till hans jobb och städade ur hans skåp, sen hem till Wipeout och sen film. Jag var typ död och ville nästan gråta för jag hade så ont, men det gjorde jag inte. Joacm var iaf söt som tog hand om mig.

Huvudvärkstatus: 10/10!!

Måndag: Joacim åkte till jobbet och jag sov vidare en stund, sen vid lunch kom han hemoch vi gosade lite och han klappade mig lite på huvudet :) hehe. Fortfarande ont, men inte riktigt som igår. Hem en snabbis och packa för att sedan åka till Halmstad med Malin. :) Nu ska hon laga mat till mig, för att jag är sjuk, sen ska jag ligga nere i hennes lägenhet och tycka synd om mig själv tror jag. Kolla nya Wallander med :)
Mamma ringde nyss, hon hade ringt vårdcentralen, första tiden de hade var 15 april, sen remiss efter det så kommer dröja över en månad innan jag får komma till sjukhuset, jag kommer hinna dö hundra gånger om, seriöst.


Huvudvärkstatus: 8/10





Världens bästa <3

?

Publicerad 2010-03-26 18:16:37 i Allmänt

vad vill jag?

shopaholic?

Publicerad 2010-03-26 12:35:54 i Allmänt

Alltså, hur kan två dagar vara så extremt olika? Igår hade jag typ världens bästa dag, och idag kan nog räknas som en av de sämre i mitt liv, utan tvekan.

Igår: Jag mötte Malin klockan 11, och sen åkte vi vidare till Ullared :) Det gick rätt fort där inne, vi köpte lite skrot, inget utav värde typ :P eller jo, en locktång som jag velat ha länge :) och lite annat smått och gått. Köpte även skor utanför sen. Vi gick och käkade och sen skulle vi åka hem. Fan vad tråkigt tänkte vi, att åka hem redan, så vi kollade kartan på Ullaredskassen och kom fram till att Varberg och Falkenberg ligger rätt nära :) Smsade pappa och kollade vilket som var närmst och vilket som hade bäst shopping, fick svar att Falkenberg var lite närmre men att Varberg nog hade mer shopping. Sagt och gjort, vi drog till Varberg :) Supermysig väg dit måste jag säga :) Lite konstig stad för alla affärer var utspridda, men solen sken ju så vi överlevde :P Blev inte mtk shoppat dfär heller.

Seeeen stack vi till Falkenberg en sväng, och sen ville vi fortfarande inte åka hem, så då tänkte vi på världens bästa stad, Halmstad :) Så ja, vi åkte dit :) 20 över fem började vi gå i affärer, (stan stänger vid sex),  och jag bara : nu har jag knappt köpt något på hela dagen så nu kommer jag köpa massa här säkert, sagt och gjort :( Blev ett par jeans, en tröja, smink, örhängen, solglasögon, andra glasögon, skor. Ja... Så kan det gå.

Seeeen åkte vi hem. När jag hade varit hemma ungefär en timma kom Joacim hit, vi kollade film och myste :)

Huvudvärkstatus igår : 4/10

 
Idag
: För det första låg jag vaken typ tre timmar inatt efter att Joacim somnat, för kunde itne sova, fast att jag var trött. Somnade runt tre, sen vaknade jag klockan halv fem av att jag hade känning, jävla skit. Upp och käka, snabbt ner och lägga sig igen. Moas klocka ringde kvart över fem, då var jag fortfarande vaken. Hörde mamma gå upp vid sex, fortfarande vaken. Somnade till en skvätt, för att vakna halv åtta och sen låg jag och väntade på att Joacims klocka skulle ringa vid åtta. Han låg kvar till kvart i nio, sen åkte han och jag låg kvar till kvart över tio utan att sova. Helvete. Gick upp med huvudvärk som satan, tog panodil och gick sedan ut och gick en lång runda. Sen låg jag ute på trappan ett tag och försökte få huvudvärken att gå över men icke.
 
Natten slutade alltså med att jag sov 3-4.30 och 6.15-7.30. Bra där. Brukar ha svårt attb sova när det är ljust,men vid två inatt när jag förtfarande inte somnat gick jag upp och satte kuddar i mina fönster, så mitt rum är kolsvart, hur svårt kan det vara att sova då?

Ringde årecis mamma för att kolla när famljen kommer hem, hatar att vara ensam. Mamma svarar att hon och Clara ska till Ullared och kommer inte förän åtta ikväll, Moa ska till Viktor och kommer inte hem alls. Anton är hos pappa. Yeah, rolig dag...not. Inte konstigt att man blir deprimerad.

Blir klart lite gladare av att tänka på att jag ska hänga med Elin ikväll :) Första gången på hur länge som helst! Kanske hänger även Ida på, och då blir det ju ännu roligare :) Vi ska åka lilla flamman, för det har ju inte Elin gjort än, hon har inte ens sett min nya racerbil ;)

Vill somna och vakna av att klockan är sex, det hade varit underbart.


Huvudvärkstatus idag: 8.5/10


Huvudvärk

Publicerad 2010-03-24 14:30:57 i Allmänt

Jaha, har huvudvärk som vanligt :( måste ta tag i mitt liv och åka till sjukhuset någon dag :(

Igår var det Halmstad en sväng, skolan i tre timmar, hem till lägenheten och kollade fiskarna, dom levde! , hämtade posten och lite. Sen romantisk middag som Malin bjöd på :) Sen direkt hem till Joacim, stannade till och köpte en blomma på vägen för hans mamma fyllde år :) Så släkten var där, så vi käkade och lite så, sen stack jag, joacim, casper och deras lilla kusin rasmus till joacims jobb och tvättade hans bil :P hehe. Sen hem och fika lite mer, och sen åkte typ hela släkten med och kollade bilen :) han var stolt :P
sen klippte carolina joacim, så nu blev han lite snyggare igen ;)
Sen sov vi.

Idag sov jag till elva. haha. Sen kom Joacim hem och åt lunch vid tolv, mys :) jag låg i hans soffa och var sjuk :P
Sen åkte jag hem igen, och Clara kom med bussen för hon m,ådde inte heller bra. Så jag har städat lite åt mamma för hon har Me&I-party ikväll.

Funderar på att poppa lite popcorn och kolla film med henne, jaaaao, det ska jag nog göra.


Längtar tills Sigges öppnar igen :) Bild från i somras när vi skulle till Sigges :)

tillbaka igen

Publicerad 2010-03-21 16:25:34 i Allmänt

Mm, nu är jag tillbaka igen, efter sisådär ett halvår. Vad har hänt sen sist? Hmm..

Jag och Joacim har nu varit ihop i 7 månader, det känns bra.

Har knappt varit i skolan alls sen efter jul nu, vi har knappt några lektioner, och de vi väl har är inte obligatoriska, så har blivit mycket lam tid hemma.

Känns som att allt går mot mig lite.

Jag förstår inte, jag har Joacim, som är världens bästa pojkvän, verkligen! Jag har kompisar som jag kan umgås med om jag vill det, jag har en familj som jag tycker om, och jag tycker egemtligen om att vara i Halmstad med Malin och allt sånt, men ändå känns det jobbigt.

Jag har haft huvudvärk i typ en månad nu, alltså extrem huvudvärk, så var hos läkaren för att kolla om de va något när jag ändå var där på diabeteskontroll, men hon sa bara att jag skulle vänta någon vecka till, och samtidigt ta panodil hela tiden för att se om de hjälpte. Har väl inte direkt hjälpt, så nu är deiallafall bestämt att jag ska ta panodil hela dagarna i typ två veckor, och blir det inte bättre då så bli det akuten. fan :(

Det var skönt förr när Joacim bara jobbade helgerna, så kunde han vara med mig på veckorna när jag var ledig, eller komma till mig i Halmstad. Nu har han jobbat dubbla jobb i snart sex veckor, och det är jobbigt. Han jobbar sju dagar i veckan, och ofta långa dagar, så vi träffas mest på kvällarna. Men nu har han iallafall bara en helg kvar efter denna, så då får vi träffas lite längre stunder hoppas jag.

Diabetesen då? eh... Var hos läkaren och hade blivit bättre än förra gången, hon var nöjd. Men jag känner ingen skillnad, så vad spelar det då för roll känner jag mer. Känns bara onödigt. Har ingen direkt ork till att försöka heller.

Fattar inte var all min ork tar vägen, haar knappt gått i skolan på tre veckor, går hemma hela dagarna känns det som. FAst jag har jobbat några dagar, träffat Malin och varit med Joacim typ varje kväll, men ändå känns det typ som att tiden står stilla.

Jag saknar tiden som var förut. Jag saknar Elin som fan, när vi alltid umgicks varje helg, nu är hon alltid så långt borta. Jag saknar Becka, vi umgicks oftast alla tre, och det var alltid så jäkla kul, nu är hon borta på skola och har kul, och jag är kvar här hemma. Fast jag äri Halmstad ibland så är jag alltid nästan hemma på helgerna.
Saknar faktiskt de mesta som brukade vara nära mig förr, och jag vet att det säkert är lika mktmitt fel att det inte bir att man umgås lika mkt längre, men tycker ändå det är jobbigt och tråkigt.

Man kommer längre och längre ifrån alla i sin närhet, och jag orkar inte rikigt bry mig så mkt att jag tar tag i det, känns mer som att jag ser allting utifrån, och inte kan göra något åt det.

Fan vilket deppigt inlägg det här blev nu bara för det, men så kändes det idag.

Som sagt så älskar jag mina kompisar, det gör jag verkligen, förlåt att jag inte riktigt orkar ge er allt tillbaka som ni ger till mig. det kommer bli bättre, jag lovar.

Joacim,älskar dig som fan.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela