Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

25/10-2011

Publicerad 2011-10-25 20:53:40 i Allmänt

idag är första dagen på över tio år som jag inte har tagit en enda spruta.
går inte att beskriva, fan vilken jävla känsla! :)



feeels goooood :)

23/10-2011

Publicerad 2011-10-23 21:54:47 i Allmänt

fan vad jag är värdelös :P men vet iallafall om det..


Iallafall, har haft flera bra veckor! typ ingen skola så har pluggat lite med malin, med betoning på lite :P Sen har jag målat om här hemma. Blev en fin vit byrå i köket istället för den andra fula vi hade innan ;) bild nedan :) sen köpte jag en bokhylla till köket med, och bokstäver så det står lycka! blev riktigt bra! sen har joacim gjort en fin tavla till finrummet, jag har målat om tvbänken och hyllan över tvn svart. sen tog jag den fula hyllan vi hade i köket, målade den svart och satte den under tavlan i finrmmet. Blev riktigt bra :) kanske ska ta lite kort och lägga ut så ni får se hur allt ser ut :) men gör det imorgon eller liknande, för nu är det för mörkt för att se de. Sen målade jag även om en tvbänk som vi hade uppe i sovrummet så den blev svart med. Så satte jag det lilla akvariet där, så ska köpa sand och fiskar i veckan nu och göra det snyggt :D:D:D längtar lite kände jag nu :)

sen har jag varit i ullared med mami, clara, moa och lovis :) mysunge! jag köpte två ziperaller, en till j och en till mig :) sköna som fan faktiskt! sen köpte jag ljusgrej som hänger på väggen, lite stenhjärtan och annat smått och gott! lovis var underbart söt hela dagenm och jag gosade massa, min fina :):) hon fick en söt nalle av mig :)

sen i fredags så jobbade jag på skolan, det gick fint! ska nog gå bra att börja jobba på heltid snart! :)
på kvällen i fredags skulle joacim göra pizza till oss. jag hade så sjukt ont i huvudet, så låg i soffan medan han fixade. blev en kväll själva hemma, men detr var rätt skönt faktiskt!

sen i lördags, vi sov rätt länge. sen åkte vi hem till papi och hämtade bräder och lekablock och lite så, åkte hem och sen tillbaka igen med pick-upen. sen ville vi hitta oå någpt kul, men ingen ville :P så blev bara vi två igen vid soffan. faktiskt rätt underbart :)

sen idag köpte vi mysig frukost, sen skulle vi bytra däck, men dom var för slitna :P så vi sket i de. Sen när vi kom hem igen så städade vi hela källaren och gjorde en stor brasa och eldade all skit som fanns :D haha. Hela förrådet med kartonger och skit, massa kassar med skit och en stor gammal säng och lite med brann visst upp.min fina kista som jag försökt måla om :( den var helt rutten så gick inte trots att jag målat den tre ggr. så var lite ledsen, men joacim ska köpa en ny till mig :)

sen låg jag i soffan när j lagade wok till mig, so är det bästa jag vet :) sen knackade det på dörren, då var det elinoch emil :):) som frågade om vi ville ses nästa helg, ochdeet ville vi ju såklart!! :D:D så vi ska bowla då :) naaajs!


veckan som kommer då?

måndag: sjukhus, med joacim. Sätta fast pumpen :)

tisdag: synundersökning, besiktning ich fika med mami! även köpa fiskar!

onsdag: sjukhus igen för återbesök. den här gpmngen med malin :) shoppa efter!

torsdag: hemlig resa med papi och clara. (moa och lovis?)

fredag: ullared med j, köpa gejer till huset somjag inte ville göra själv sist :P

lördag: Elin och emil :)


heeeeeelt okej vecka, riktigt jävla bra till och med :)
måååste plugga lite med malin m,ed, men det ska vi hinna med nånstans där i mitten tror jagallt ;)


jävla vilket långt inlägg det blev nu, men så får de bli!

I köket. Före



Efter :)


Världens bästa unge!






det var allt för mig, nu ska jag göra popcorn till joacim, för han tjatar ;)


puuuuss!

13/10-2011

Publicerad 2011-10-13 21:22:57 i Allmänt

har haft en bra dag, har målat om en byrå och gjort snyggt, även bakat, både brownies och sega blåbärsrutor, blev bra! mamma har varit här och fikat och snackat, det var behövligt. jag har  tänt massa ljus och gjort det mysigt, ätit popcorn med joacim framför tvn. bestämt med mamma att jag ska till hennes jobb imorgon och hälsa på, vilket jag älskar, känns skönt att det är fredag imorgon så att man får lediga dagar tillsammans...





...och ändå, känner jag mig bara tom :(

1/4-2011

Publicerad 2011-10-01 22:11:16 i Allmänt

hur länge ska jag krångla innan det blir rätt, hur fan ska man veta vad man vill? Livet är svårt men jag måste få göra som jag vill utan att folk ska bry sig.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela