Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

24/5-2011

Publicerad 2011-05-24 20:52:43 i Allmänt

Fick sommarlov idag, känns skönt! jobb veckan ut hos joacim, fint. Sen måndag tisdag jobb hos mami :)


nu ska jag klippa joacim, e he he :) undra hur det kommer gå :)


puss

19/5-2011

Publicerad 2011-05-19 21:50:17 i Allmänt

jag orkar inte be om ursäkt för vad jag vill längre

17/5-2011

Publicerad 2011-05-17 20:04:21 i Allmänt

Kärlek. Jag trodde knappt att det fanns, förrän den kom på en gång, med en stor kraft.

Plösligt fanns den där, rädslan för att förlora honom. Med kärleken kom oron att något hänt när vi inte är tillsammans, ensamheten man känner när man är ifrån varandra och saknaden man känner direkt när man skiljts åt. Men samtidigt kom tryggheten, att veta att man har någon som lyssnar, i flera timmar om det behövs. Glädjen när någonting händer och man känner att man direkt vill berätta för honom. Lyckan när man kan kolla på en person hur länge som helst, och ändå bara vilja kolla längre. Och det största av allt, lyckan när en person som du älskar, älskar dig tillbaka.

Kärleken slog mig som ett hårt slag i ansiktet, men nu hade jag aldrig klarat mig utan den.

5/5-2010

Publicerad 2011-05-05 11:56:07 i Allmänt

ojdå, nu är det återigen längesen jag vaer här :) men men.


grillningen med jessica, philip och malin förra gången jag skrev blev lyckad ;D hahah. Tog ett tag att få tänt i grillen, men annars så! Kvällen avslutades med nakenbad i anneberg, gurra-spel och ben & jerrys glass. Riiiktigt trevligt om jag får säga de själv :D

sen dess då? pappa , farmor och yvonne var och firade mig en dag, fick en hängmatta på ställning, som jag önksat mig :) fint! sen av farmor fick jag pengar, de går alltid åt :P hahah.

I veckan var jag och joacim på bus, var och tatuerade oss. jag gjorde vingar på handleden, och han gjorde en text på armen, rikigt nöjda båda två, najs!


sitter just nu i skolan, vår grupp är klara, nu väntar jag på malin så vi ska till maxi och köpa sallad, mums :D


annars har det inte hänt för mkt. joacim är fortfarande bäst, tiden i bilen med malin varje dag är guld värd, hinner ut mkt behövligt snack där, lovis har jag inte träffat på ett tag, saknar henne :)

just de, bodde hemma hos mamma i helgen för joacim hjobbade i mantorp. det blev fotbollsspel, godis, blomplockning, ute och gå, tacos, grill med malin, kolla match, äta vattenmelon, shoppa :) en riktigt bra helg! i lkördags var vi på sigges med ju ;D premiären :D oc det var sjuuukt kul :D:D: hade riktigt bra! malin och jag fick en äcklig mage av en gubbe som var fruktansvärt roligt faktiskt :D hahahah!..

hoppas att joacim inte ska jobba den här helgen :(


i tisdags var jag på dejt med anny med ja, sen jag fyllt år :) på speedway! kul faktisk :D haha. jag blev kär i en ;) och anny hade med sig matsäck, myspys!


på fredag blir det dejt med malin för jag fyllt år, björn rosenström finns på schemat. jag skiter i alla andra, jag ska se honom iallafall! folk får gärna hänga på men orkar inte bry mig längre! jag älskar björn och björn älskar mig ;)




nu var det nog slut,. flummigt och jobbigt inlägg, men så  kan de bli när man är trött och hungrig.


tack för mig, hej.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela