Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

29/3-14

Publicerad 2014-03-29 19:53:37 i Allmänt

Hej.
 
Längesedan jag skrev här nu, tiden finns inte riktigt till,och inte orken heller för den delen.
Precis som vanligt så går livet upp och ner hela tiden, men oftast är det bra.
 
Har fått en dexcom g4 på magen nu i alla fall i minst 3 månader. Den mäter blodsockret hela tiden så man kan se direkt på pumpen hur man ligger i bs. Jäkligt smidigt men ändå en sak till som sitter fast på magen. Hoppas bara att mitt Hba1c blir bättre av detta så jag får behålla den på livstid ;)
 
Lite tufft på jobbet med, lite sjukdom mm som gör att vi jobbar dubbelt så hårt. Tack och lov att barnen är dem bästa, man kan komma dit och vara lite halv opepp, men man blir alltid glad när man kommer dit :)
 
Lite sammanfattning på vad som hänt sista veckan minsann :)
 
fredag: jobbade som vanligt, sen hem och ut med atlas, becka och cello, 5 km blev det! Sen gymmet, slänga mig i duschen och sen tillbaka till becka och robin. Vi gjorde god sallad och var ute en stund till med vovvarna :) sen hem, lite besök på det och sen sova!
 
lördag: fick frukost hemma hos mamma, sen var vi ute med atlas. Sen dusch och fix för att åka på 3-års kalas hos bästa Lovan! Atlas fick passning av Becka under tiden :) Sen åkte jag dit, och vi gjorde tacos och sedan åkte vi på bio i Halmstad, Need for speed, sjukt bra film!
 
söndag: åkte på cup med pappa och kollade på clara, det var trevligt fast lång väntan! Sen hem, ut med atlas och duscha och fixa mig för att åka på bio i Halmstad igen, 300 the Rising eller vad den hette. Den var sådär faktiskt..
 
måndag: jobb, möte mitt på dagen och efter jobbets slut hade vi kvällskurs. Sen direkt till gymmet efter det, hem duscha äta SOVA!
 
tisdag: jobb, sen hem! bara vara för en gångs skull!
 
onsdag: jobb, hem och gå med atlas, provade en ny runda, 6km :) sen bakade jag kakor! och sen åkte jag på jobbfest på ett litet hus i Bredaryd. Riktigt kul var det :) hem och sova direkt! sjuk jobbig natt, hög, känning, SJUKT hög.
 
torsdag: jobbig dag på jobbet. Höll på att svimma av lågt bs. fick gå undan och lägga mig ett tag till och med. usch, läskigt. i alla fall, lång dag när jag mådde dåligt. Sen direkt till gymmet. hem, kolla film, sova.
 
fredag: jobb kort dag, sen hem ut med atlas en långrunda! rensade landet och tvättade och grejade. Sen fick jag mat hos mamma på kvällen :)
 
lördag: ut med atlas, gymma, köpa dusch med pappa, köpte blommor med mamma, hem och planterade blommorna, rensade andra landet, tog in all tvätt, rensade i mina garderober, tvättade bilen både inne och ute, tog fram alla utemöbler och gjorde fint överallt :) nu är jag hos mamma och har fått mat! ska leka med kompis senare :)
 
imorgon blir det gym, ut med atlas, me&i-party, sen bio. gött kött..
 
tänkte visat massa bilder med, men såklart fuckar min mobil ut varenda gång jag ska lägga över bilder, så får bli en annan dag!
 
usch, snart 25 också, börjar få lite panik,,,
 
PUSS
 

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela