Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

29/1-2012

Publicerad 2012-01-29 19:51:32 i Allmänt

Efter några jobbiga dagar kände jag att min helg endast skulle spenderas med folk som vill mig väl och som jag mår bra bland!

Så nu har jag laddat upp mina batterier med kärlek från mina vänner :)

I fredags var jag med Malin! :) vi var ute och åkte bil, och sen satt vi hemma hos mig och snackade en massa viktigt :)

I lördags var jag hemma hos mamma en sväng, fick gosa med Lovis :) Clara och jag var även i gislaved en sväng och köpte lite krafs till kvällen! För sen när jag kom hem från mamma så kom Malin hem till mig! Vi fixade oss och snackade massa mer. Sen kom Herman och Olivia hit, så snackade vi ännu mer, och sen körde Ica oss till Jessi där det var förfest med en jävla massa folk! Sen vidare till parken, Becka körde :):)

Väl på parken var det en massa folk man kände, skönt att få kramas med massa gama godingar, pojkar som flickor :)!

Idag har vi varit hos H&O igen, käkat pizza, gått med vovvarna och kollat film!


Nu är det soffläge med min söta vovve och mysiga filt, som det ska vara!



förresten, du behöver inte vara sur på mig, har aldrig gjort dig något, tycker inte ens om dig så skit du i mig så skiter jag i dig!


Jaja, man ska bara ägna sig åt folk som får en att må bra, det är ett råd jag tänker följa från och med nu!
man lever bara en gång, då måste man se till att vara lycklig!


PUSS!


Jag och min lilla prins, söte göte!

22/1-2012

Publicerad 2012-01-23 19:06:28 i Allmänt

alltså, jag fattar inte.

har kikat runt lite på internet efter diabetesbloggar, eller ja, råkade komma in på en för ett tag sen och blev lite fast och kollade vidare. de verkar må skit när dom har typ 15 i blodsocker. Och typ att dom inte kan gå till jobbet och sånt när dom har typ 15-20. Vadå nte gå till jobbet liksom, ta på dig ett leende, gå dit och må bra. Eller är det jag som tänker helt jävla sjukt?

mina läkare har ju alltid med sagt att dom inte fattar hur jag orkar leva typ, alltså gå i skoplan och jobba och så, min löäkare förr sa alltid att hon inte fattar att jag bara inte ligger kvar i sängen hela dagarna med tanke på hur jag BORDE må. Enligt henne är det för mig med så höga värden som för en vanlig människa att gå runt med 39 graders feber. Men jag känner såklart inte så nu, för hur hemskt det än låter så har jag glömt av hur det är att må bra.

min läkare sa dessutom alltid att när jag väl får bra värden under en längre tid, då kommer jag att känna skillnad, och då kommer jag med undra hur jag orkar med allting.


så innan du skriker och skäller på mig för att jag är trött, sur, tråkig eller har dåöigt tålamod eller alltid ont i huvudet, tänk själv på hur du mår när du har 39 graders feber.

15/1-2012

Publicerad 2012-01-15 20:05:15 i Allmänt

hejhej :)

eftersom att jag inte har varit så flitig här på sista tiden kommer det en liten sammanfattning av vad som hänt, samt en massa bilder :)

vi kan börja med att berätta om julen. Dagen före julagton var jag ochg joacim och köpte de sista julklapparna och på Kvällen  spelade vi bngo hemma hos mamma, mys! när vi om hem öppnade jag och joacim ett paket var! jag fick en jättefin tröja och joacim fick whiskeyglas! julafton firades först hos pappa några timmar där vi fick lite paket och mys :) Jag fick en systemkamera, massageolja, tre böcker, minneskort till kameran och även 1000 kronor av farmor :)   sen åkte jag joacim och atlas vidare till hp till maria och sven :) där var det fullt hus med! vi åt och snackade i soffanoch öppnade paket :) jag fick en jättemysig filt av dem, typ som en poncho, i love it! jag och jaocim fick även tillsammans två fina lakan av m&s, innetofflor av carro och en bok och ett spel av casper :) myspys! av joacim fick jag även två marschallhållare och en väska :) efter lång tid åkte vi hem så dkom det massa folk hit och det var lite kalas! skitsnck med malin förgyllde kvällen!

juldagen var vi hos mamma! det blev julklappsspelet, paketöppning, mat och mys! trevligt värre! jag fick en gosig filt av mamma som jag har med mig jämt! sen fick jag en prenumeration, en karaff och två brandvarnare! hahah! av moa fick jag ett spel, lika par leka bäst :) och alla filmer från när vi var små! ASKUL! av anton fick jag en bok jag själv valt. haha. och av clara fick jag en sil :P för hon märkt att jag inte hade någon sån :) sötis!
sen stannade vi över natten, och dagen efter kom moa och viktor och lovis tillbaka, så köpte vi alla familjepizza och myste!

sen har vi varit mycekt med fantastic four, BIG LIKE! :)

nyår var vi här hemma med herman och olivia, för vi visste inte hur våra små korvar skulle reagera på raketerna, mem det gick verkligen superbra! :) killarna lagade förrätt och varmrätt, det blev toast med skagenröra till förrått, och oxfilé med klyftpotatis till varmrätt. Jag ocg Olivia fixade marängsviss till efterrätt och sen åt vi ost och kex :) en jävligt lyckad kväll!

sen åkte vi ju som sagt till norge, som jag skrev i förra inlägget!

sen dess har jag jobbat tre dagar :) riktigt bra!


Helgen har spenderats med alla de jag tycker allra bäst om! :) i fredags var jag och joacim bara hemma själva och myste! sen i lördags var vu och handlade, för på kvällemn kom alla hit på examensfest! :) de var mamma, pappa, anton, clara, moa, viktor, lovis, maria, sven, casper och farmor som kom hit! :) vi åt mat och jag fick fler paket! av mamma fick jag en del av systemkameran, blommor, en lärarkalender och en bok. av pappa fick jag egentligen systemkameran med, både julklapp och examenspresent, men han gav mig också 500 kr :) av farmor fick jag också 500. Av moa och co fick jag en kamera väska :) och av maria, sven och capser fick jag blommor, en fin vas och en skitfin ring :) av joacim fick jag bio och restaurang någon helg när jag vill :D
en asbra kväll! efter de åkte hem kom olivia, herman och tyson hit! vi kollade filmoch åt lite av det som blivit över innan. hhah! snack och gos!

idag har moa, viktor och lovis varit här och ätti upp fikat sen igår! har äöven massaerat dem :) sen åkte vi ioch hämtade diskmaskin som joacim ska ha att diska bildelar i! hehe. Sen till olivia och herman så pkte vi ut i skogen och grillade korv och lekte ed hundarna! skitmysigt!
En super helg med alla dem jag tycker mest om :D:D

nu har jag duschat, och ska kolla på one tree hill! sen jobb hela veckan ut!


Nu kommer alla bilderna :)

Pusspuss!



Första gången vi träffade atlas :)


Sova med pappa är mysigt!


Vacker tass!

Kusinerna på julafton!

Puss i Norge!

Norrsken

Norrsken igen

Fjäll och fint ljus :)

Nyår!

Mys i skogen!

Finaste Tyson!


Nu får det räcka med bildetr för idag, tar ju sån jävla tid :P


Pussadjö

13/1-2012

Publicerad 2012-01-13 20:06:57 i Allmänt

herregud vilken jävla fredag den 13. jag som bara tror att det är en myt får nog fan tänka om :P

det hela började igår efter att jag jobbar 7.00-19.45, var trött som fan, lite småledsen redan för att jag haft sån sjuk huvudvärk hela dagen. Så går jag ut till min bil, som är stelfrusen. Går inte att låsa upp. Så jag står och andas varmluft i nyckelhålet i vad som tycks vara en evighet, men går fortfarande inte. Jag försöker ta i lite mer, och vad händer då om inte det att nyckeljäveln gick av!!! Nu var det fan nära att jag började lipa för allt gick åt helvete. Fick panik och ringde sen joacim som blev klite sur, men kom tillslut. Då hade han med sig verktyg och grejer, och så fick vi gå in på jobbet och hämta verktyg och skit, herregud. Fick tillslut upp fittbilen, och kunde åka hemåt. Väl hemma var klockan nio, och typ tjugo över nio låg jag i sängen. Var så jävla trött och ledsen och sur.

sen idag då, skulle börja tidigt, så var uppe i god tid och var glad och pigg, skulle ut och starta bilen (joacim lagade nyckel på natten när jag sov). Då startar ju inte biljäveln!!! Springer in ohc väcker joacim söm får gå ut med batteriladdare och skit. Han kommer in skit arg och skriker att batteriet fan är fullt, så vet i fan inte vad det är för fel. Tydligen något i startmotorn (Som om jag vet vad det är. hahah) Vi bestämmer att han ska ta sin bil och köra mig till jobbet. HAn har såklart ingen bensin bara för att vi börjar få jävligt bråttom, så åker till macken. Väl där får vi ju inte upp tanklocket!! Vi åkert tillbaka hem efter att joacim hållt på att sparka sönder bilen. JAg springer in och ska leta efter rätt nyckel tydligen. Hittar ingen och går ut till en ännu argare pojke. Han märker då att det var rätt nyckel, så eldar på den så den ska tina upp låset. Och det går :) Tillbaka till macken för att tanka, och då är det något fel så går inte! Går bara att tanka diesel, och min bil går fan inte på den smörjan!!!

Joacim säger att bensinen inte räcker till Kulltorp,så vi får åka till Forsheda eftrsom det är närmst! Skit rädda för att få bensinstopp (då hade jag fan övervägt självmord) så åker vi till Forsheda! Och vi hinner fram till och med :) Tankar och åker tillbaka till bredaryd så joacim får slänga på sig jeans och stänga in Atlas. Mot Hp och mitt jobb, sen åker Joacim till sitt.

Äntligenm framme, typ 40 minuter försent, men jag kan säga att det blev en god historia att berätta för alla på jobbet. HAha. Så jävla typiskt oss!

Fredag den 13, my ass!

11/1-2012

Publicerad 2012-01-11 21:14:45 i Allmänt

usch, är så opepp på att blogga så det finns inte. men har tänkt i flera dagar att jag måste få iväg ett inlägg, så nu bär det av.


var i norge hos joacims pappa några dagar förra veckan, så tänkte dra en stund här och berätta om det, för det var riktigt bra :)


i onsdags åkte jag och j till stockholm och carro direkt efter j slutat jobba. Först på dagen ringde min nuvarande chef och sa att jag fått jobbet jag sökte, så jag var lycklig :) en förksola i hp blev det, riktigt bra!! sen var jag poch pussade på Lovis en stund, och så lämnade vi bort Atlas till malin för några dagar :( men sen, packade jag lite godis och så bar det av till den stora staden. Efter lång tid i bil var vi framme, det blev snack och titt på lägenheten, sen somnade vi rätt fort allihopa!

klockan sju torsdag morgon kom taxin och det bar iväg till arlanda! där blev det flyg till oslo, efrer att säkerhetskontrollen tjutit och tjejen där tagit både mig och carolina ¨på brösten (varför kunde inte den snygga killen känna ;) ). Tre timmars väntan, med borttappat bagage plus lite mat senare var det ännu ett flyg mot Barduforss. Höll på att dö under landningen då det var is som fan på backen, men vi överlevde. Där var j´s pappa, och vi åkte hem till hans lilla ö och mysiga hus på Senja! :) vi åt mat och umgicks bara, var rätttrötta efter dagen.

fredag morgon gick jag och j ut och pimpade, höll på att dö för det var så jävla jobbigt att gå till sjön. Typ huuuuur lång väg som helst genom skogen och mionst 90 graders backe och en halv meters snö, ni hör själva. herregud :P inte en enda fiskjävel fick vi heller och jag var tjurig medan joacom trampade på bakom mig och tjatade om hur optroligt vacker naturen var, (vem fan nu ser sånt när man är trött, har ont i lungorna och fryser röven av sig i en skog mitt i ingenstans med snö upp till knäna) Han tog lite fina kort på tjuriga mig, de korten kommer när jag lagt in dem på datan :) kanske imorgon! hem, äta middag, duscha, och sen gick jag och carro ut ochgick en lååång runda.massa bra snack där,taaaack! :) vin och 10 000 på det och dagen var gjord :)

lördags var vi inne och shoppade lite, köpte mig ett bar byxor och hårfärg!! så när vi kom hem masserade jag vcarolina sen färgade hon mitt hår, blev asbra :) sen kollade vi film, såg norrsken och tog massa kort och tränade lite och hade det jävligt bra! :)

söndags var jag och j ute och åkte snowracer och spark på¨vägen, gick som fan, höll på att dö vilket resulterade i mitt gigantiska blåmärke på knäet! men det var det värt! kortspel och skitsnack även denna kväll, och packning inför morgondagen!

i måndags var det upp tidigt, åkte mot flygplatsen vid nio, lite stopp påvägen. halv elva lämnade l oss på flygplatsen, och den långa redan upprepades, Två timmar till oslo, två timmars väntan, en timma till stockholm, hem till carro, sen resan hem. hämtas en överlycklig vovve och två mer overlyckliga förä'ldrar (vi alltså). Väl hemma stod klockan på 1.00. Herregud, en lång dag!

igår gjorde jag allt vi missat när vi vae borta. Tog bort alla fiskar ur akvariet på övervå¨ningen (alla hade frusit ihjäl!!!! (!) ), rensade i det här nere, packade upp, tvättade, vek tvätt, hängde tvätt, diskade, dammsög, dammtorkade, flyttade om på rummet, gosade med bästa Atlas osv. en fixar dag! kvälen spenderades hos mami med god mat!

Idag började jag på mitt nya jobb :) gick super och verkar skit bra!!

på fredag är det examen, fan vad skönt att det är över!


NU är det dags att sova, vet att det är tidigt men sån är jag, så jävla trött när man jobbar.

sjukhusbesök skall också snart avklaras tydligen, ska avboka tror jag, hgar inte tid med sånt nu känns de som.


jaja, life goes on så att säga!


saknar fantastic four!! :(

imorgon är det jobb 7.30-19.00. Kommer dö.


adjö och godnatt, joacim är min skatt <3

3/1-2012

Publicerad 2012-01-03 20:56:17 i Allmänt

Nu kommer ett inlägg som endast kommer innehålla klag och arga/ledsna tankar. Så du som itne klarar av det, att jag är mig själv, kan sluta läsa nu tack.


iallafalll


faan vad jag är trött på allting. trött på att aldrig hitta någonting här hemma, allt är borta. trött på att skolan aldrig verkar bli klar. trött på att alla andra har fått jobb utan jag, även om jag med har det om jag vill på sätt och vis. trött på att det känns som att jag är den enda av två som kämpar. trött på att atlas pissar inne fast att han vet att han ska gå ut, och gör det med oftast såklart. trött på att alla mina saker går sönder. trött på att ingen orkar höra av sig längre. trött på att jag inte orkar ta tag i att träffa kompisar. trött som FAN på diabetes,vill slä'nga bort alla saker och aldrig ta fram dom igen, skiter i om jag dör på kuppen. jag är trött på att laga mat, diska, tvätta, städa, röja, fixa, tända i pannan och allt annat som ingår i ett hushålle. trött på att göra alla vuxna besvikna. trött på att aldrig klara något.

jag är helt enkelt trött på livet idag, så in i helvete.


och vet du? det är okej att ha sånna här dagar.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela