Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

27/7-2010

Publicerad 2010-07-27 22:03:14 i Allmänt

Hur fan ska jag göra? Allt känns så jävla osäkert.

:(

<3

Publicerad 2010-07-22 00:07:51 i Allmänt

Du är den som får mig att förstå vad kärlek är ♥

20/7-2010

Publicerad 2010-07-20 14:30:34 i Allmänt

Tisdag: Slutade inte som jag hade sagt. Joacim skulle åkt till mig, men sen kom moa och vicke hem, och allt blev tjafs, som vanligt. så kände att jag inte orkar vara hemma, så blev att jag åkte till joacim ändå :) vi kollade tv och hade det bra bara :)

Onsdag: Joacim var hemma på lunch, sen så åkte jag hem och badade och fixade lite med huset och sånt. Så det var bra. Sen åkte jag och hämtade joacim hemma hos tom när de varit och badat, så handlade jag lite mat hem till skrutten, efterosm jag ätit upp altl :) haha. Sen var vi en sväng hos hans f.d morbror och fixade med hans lastbil. Jag åkte hem tidigare än joacim och kollade tv och somnade nästan i soffan. Sen kom han äntligen hem så myste vi :)

Torsdag: Åkte till bambu och käkade mat med mamma clara och joacim. Sen en sväng in på smålänningen med mamma och clara. Sen målade jag på huset lääääänge. I åska och ösregn. Fem timmar blev det tillslut. Sen snabb dusch, så kom målaren med en ställning, så på med målarkläderna igen och tvätta den ena gaveln på huset. Sen till joacim. Vi var på hans jobb och fixade med grejer till carolina. Sen hem och gosa.

Fredag: Jobba på dagis 8-14, lite segt men det gick bra. Sen kom Malin, Saga och Melker och hämtade mig så stack vi till Värnamo och shoppade :) köpte en klänning, paket till joacim, sprit. Ja, var nog allt. Sen hem och lämna barnen, så åkte malin och jag jem till mig och målade :) Sen till affären igen och köpa grejer till tårtan jag skulle göra till skrutten. Hem och slå in paket och snacka skit, sen åkte malin hem ch jag åkte till joacim. Han sov i soffan, så blev en tidig kväll för han mådde dåligt, rätt skönt ändå efter en jobb-dag.

Lördag: Gick upp klockan sju och gjorde en tårta till Joacim som fyllde år :D hihih! Sen sov jag löite till och sne gick jag in till hans rum med tårta och paket :) Tur att hgan inte vaknade när jag gick upp :) Han fick en skjorta, en starwars-tröja, ett armband och en ring :) Så vi åt tårta på sängen :) Sen åkte vi till smålänningen och han köpte en fritös, och sen åt vi frukost där. Sen till hans jobb och försöka fixa ett kort till mamma, men gick ej. Sen handlade vi mat, och trisslotter och blomma till mamma som med fyllde år. Sen hem till henne och lämna det och äta lite tårta där :) Tillbaka tll Joacim och städa hela huset, varmt som satan var det med! Sen duscha så kom Malin :) Vi sminkade oss och så och blandade drinkar :) Sen kom det massa folk, och så grillade alla och hade det jävligt bra bara :) Voi tog roliga kort och fulade oss, Malin, Jessica, Elin och jag :D hihi! :) Riktigt kulkväll faktiskt. Sen sov JOacim och jag :)

Söndag: Upp och städa bort de sista som vi inte gjort kvällen innan. Blev många sopsäckar tillslut :P Sen fixa sig och åka till Hlamstad till joacims mamma och sven och fira med släkten. Myys. Blev att vi stannade där över natten :)

Måndag: Åkte hem på morgonen, och började fixa i joacims garage. Vi var och köpte isolering och skit med tom med. Sne kom adrian så fixade vi i garaget. Det börjar bli fint :) Sen kom Mathias så åkte han joacim tom och jag till sävsjö och kollade joacims bil han ska köpa, hehe. Inga kommentarer :P Sen hem och äta lite, sen kom det massa folk, så var det lite fest då med. Jagvar ensam tjej med 9 killar., så inte jättekul :P Slog nästan Tom io fifa ;) ahah. Sen somnade jag i soffan :)

Tisdag: Sov länge, var sjukt trött. Sen har jag opch joacim varit och handlat lite mat. Sen kom tom och nu är dom ute io garaget med adde och bygger lite. HAr varit ute och kollat till dom lite,ska nog ut och kolla om jag ska hjälpa till nu tror jag faktiskt :) hehe.



Bra dagar med Joacim, som är den bästa jag vet :)

...

Publicerad 2010-07-14 18:11:18 i Allmänt

Kanske satt det en mördare bredvid dig,
när du åkte på bussen igår.
Kanske mötte du en trevlig tjej,
som bär på grymma spår.
Kanske kvinnan i kiosken där,
har försökt att ta sitt liv.
Och killen du trängdes med i en affär,
kanske gömmde på en blodig kniv.
Det syns inte utanpå,
du möter så många, vet inget ändå,
om det som inte syns utanpå.
Pojken som leker med sina vänner,
kanske aldrig sett sin far.
Kanske någon du tror du känner,
svarta hemligheter har.
Den vänliga damen i kassan,
den fullaste bussen i byn,
den sötaste flickan i klassen,
deras inre är dolt för din syn.
Det syns inte utanpå,
du möter så många, vet inget ändå,
om det som inte syns utanpå.

<3

Publicerad 2010-07-13 16:55:31 i Allmänt

somna inte osams med dig själv
drick vad jag har sagt med lite socker
såg du när jag vann min hand
den natten är en fiende och vän

jag åker ner på stan och kommer in
går planlöst runt med kvalmig luft i bröstet
jag känner ingen, bryr mig inte
ögon stirrar, munnar säger skål

nu skulle jag inte säga nej
till en fribiljett mot himlen
är du ute nånstans
inatt så drömde jag om dig
och det väckte gamla minnen
jag fick aldrig nån chans


du viskade nåt i allt jag tog mig för
du värkte som en borr i mina snedsteg
allt i mig var fult och ingenting
jag hade mätte sig med ditt

jag vill bara visa dig nåt stort
jag kanske har nåt som du beundrar
jag drömde att du lyssnade
att du hörde nåt i mig som du förstod

nu skulle jag inte säga nej ...

jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän
jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du är alltid suverän

nu skulle jag inte säga nej ...

13/7-2010

Publicerad 2010-07-13 16:54:23 i Allmänt

Söndag: Vaknade av att pappa skickade sms och frågade om jag ville åka och bada med honom och Clara, och det ville jag ju :) Så vi åkte till en sjö här i närheten och badade, det var kul. Skönt att umgås lite med honom, så att han inte glömmer mig, och jag inte glömmer honom. Sen hem igen och bada vidare fast i poolen :) hehe. Skönt faktiskt. Anton var här med, inte många ggr man träffar honom nu för tiden. Fixade lite på taket och höll på att bli galen när jag skulle knipsa av alla jävla spikar innan jag kan börja måla. Duschade jag och gick ner och la mig på mitt rum, då kom Joacim :D:D Äntligen hemma min lilla skrutt! :D:D:D Så vi kramades lite och sen badade han i poolen, och sen åt vi jordgubbar och mjölk (grädde :P) Sen spelade han spel med Clara, och sen åkte vi hem till honom. Vi kollade vm-finalen med casper och några av hans kompisar. Älskade Spanien vann :) Lycka.
Det var varmt som faaan, sov riktigt dåligt, trots att jag fick sova med min joacim igen ju :) hihih.

Måndag: Vaknade och vämntade på att joacim skulle ha lunch :) så då käkade vi lite, och hann kramas en stund innan jag åkte hem och han till jobbet. Jag badade lite i poolen, det var ju för jävla varmt igår med! Men CLara och jag badade jättelänge, typ 27 grader i den nu :O Sen åt vi jordgubbar igen, det bästa som finns! Sen ringde Joacim och jag åkte till honom. Vi kollade skitbra film!! Sen hoppade vi studsmatta mitt i natten :) Lika varmt inatt, så trodde jag skulle dö. Satt i hans fönster typ en timma och sen sov jag på golvet framför fläkten. haha.

Tisdag: Idag var joacim hemma på lunch, sen åkte jag hem. Sen dess har jag inte gjort ett skit, målat en bild, suttit vid datan och funderar på att sova. Sen kommer Joacim ikväll, och vi ska sova svalt och skönt i mitt rum :)


Det går bra nu, jag är lycklig, låt mig vara det.

10/7-2010

Publicerad 2010-07-10 20:49:44 i Allmänt

Oj, nu har det gått för lång tid för mig att minnas nästan :P

Måndag: Åkte till Joacim efter jag skrivit här. Ingen aning om vad vi gjorde. Men säkert något kul :)

Tisdag: Började vid tio, så det var skönt :) Fick sova ut liiite iallafall :) Har ingen aning om vad jag gjorde eller något sånt, men det var nog bra. På kvällen kom Joacim, och vi kollade film och sådär :)

Onsdag:Öppnade på fritids, så det blev en tidig morgon. Sen åkte vi med alla barnen på utflykt till Bolmsö :) Det var skitkallt :P Enda kalla dagen på hela veckan :P Lite sådär småtypiskt! Meeen, jag badade ändå :) INgen annan fröken ville ju :PO haha. Barnen var lyckliga iallafall, och det var faktiskt skönt i vattnet :) Efter jobbet blev det bus med Ida :) Riktigt skoj! Sen var Malin hos mig en sväng :) Alltid lika trevligt det med :) Var väl säkert med Joacim på kvällen, men kom inte ihåg var eller vart :P Har nästan för mig att han sov hemma hos mig :)

Torsdag: Jobbade som vanligt, en lång dag, 7-16 tror jag. Sen var jag hemma hos Joacim på kvällen. :) Vi var ute hos Mathias och skulle fixa något, sen iväg på massa andra ställen där Joacim skulle fixa och ha sig. Sen somnade vi gott :)

Fredag: 11-17 jobbade jag. Jobbig dag, av många olika anledningar. Efter jobbet direkt hem till Joacim och snacka en massa. Jobbigt var det. Sen skynda mig hem, packa, och åka till Halmstad med mamma och Clara :) Vi var på maxi och handlade, och snackade massa bra hela vägen ner i bilen. skönt det med!!

Lördag: Moa, Viktor och Joacim kom till oss. Innan det gick vi på stan lite. Sen ut till havet och vara där hela dagen. Efter det spelade vi minigolf, jag kom tvåa :) Vicke vann :P Sen käka glass och bada fötterna vid havet. Sen åkte dom andra fyra hem så stannade bara jag och Joacim kvar. Vi var på Steakhouse och åt, riktigt gott, och mysigt som fan :D Han är bra, min man :) Sen hem och kolla film och mysa!

Söndag: Sov, sen kollade vi lite film, var på biltema och lite sånt, på eurostop och lite. Sen myste vi lite till innan vi åkte till maxi och köpte jordgubbar ovh sen åkte hem till hans familj och åt dom :) Film och jag somnade såklart i soffan :P

Måndag: Sov ut, skitskönt! Joacims första semesterdag :) Jag åkte hem på morgonen, badade i poolen och lite så. Sen tillbaka till honom på kvällen igen. :)

Tisdag: Vi fixade med hans garage och grejade hela dagen, var duktiga som fan faktiskt :) hehe. Sen var vi hos Tom en sväng och kollade fotboll och så :) Sen åkte vi och köpte godis, och hem och kollade filmoch åt de :) hehe.

Onsdag: Joacim körde mig till jobbet, 9-17. Seg dag. Sen hämtade han mig efter jobbet igen. Och vi hade dfet bara jävligt mysigt och så för sista dagen han skulle vara hemma :( var även iväg i värnamo med casper och lite så, kollade fotbollen med såklart :) Spanien :)

Torsdag: Upp tidigt som fan, för att köra Joacim till Tom. Så åkte dom till Norge :( På gatebil. Hem och sova vidare lite till. Sen fixade jag med huset med mamma och clara. Vi ska måla om de. Det var lite kul när vi åt, för jag sa till mamma att jag skulle hälla läsk på henne, och hon s att jag inte fick, så sa clara att jag skulle hälla på henne, sådå kastade jag mitt fulla glas med läsk över henne :D haha. Sen kastade jag henne i poolen med kläderna på :) Det tyckte hon var roligt :D Vi badade typ hela dagen :) och fixade med huset då :)

Fredag: Bada lite, sen hem till pappa och träffa Anny :D:D LÄngesen nu! Vi grillade och hade det jävligt bra! Sov även på balkongen , som är vår tradition ju :D Snackade en massa :)

Lördag: Vaknade tidigt för det var så jävla varmt på balkongen :P haha. Åkte hem till mamma, var och handlade lite mat och skit, och sen har vi bara badat hela dagen. Jag har även fixat lite mer på huset. NU har vi grillat och jag väntar på att vi ska kolla film sen :)

Imorgon kommer Joacim hem, saknar honom allt lite :) då ska vi mysa :)





Vid Tylösand :) SKönt som fasen i vattnet :)



Joacim var söt och visade Clara hur man ska hålla i klubban :)


Undra vad vi pratar om, ser allvarligt ut :P


LIka glada alla fyra :P



Har precis dränkt Clara av ett helt glas läsk :D



Sen var jag ju tvungen att kasta henne i poolen :D haha!




Det var allt för mig idag :) Pusshej

9/7-2010

Publicerad 2010-07-09 14:44:23 i Allmänt

Anny är på vääääg :)


Har precis pratat med min Joacim med, det känns bra :) Han kommer hem på söndag, då ska vi gosa :)
11 månader idag dessutom :)<3


NU ska jag vara med Anny heeeela dagen ochbara ha det jävligt bra!

Tjofräs!

8/7-2010

Publicerad 2010-07-08 23:23:46 i Allmänt

Jag är kass, jag vet. Ska skriva oftare. Men har inte riktigt tid.

Nu är jag alldeles för trött, men skriver imorgon, och om det inte blir så så blir det på lördag :) det lovar jag :)

Imorgon ska jag gosa med min älskade Anny!

PUSS!

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela