Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

23/4-2011

Publicerad 2011-04-23 16:01:57 i Allmänt

allt är bra. hej 22 år i förrgår, fint. börjar bli gammal. fick en underbar gunga av joacim! och en sodastreamer! sedan fick jag saker av familjen med, och m&s :) mys! trevlig kväll blev det med med exotisk planka och tårta! familjespel avslutade en redan lyckad kväll. kunde knappt bli bättre.

idag har jag letat påskägg, mamma kom ihåg var hongömde dom i år tillskillnad från förra året. hahah :) och gos med Lovis Ansjovis är aldrig fel :D

Nu plocka upp philip, hem och vänta på två flickor sen är det grill på schemat!



life´s good!

fuck

Publicerad 2011-04-12 20:40:01 i Allmänt

jävlahelvetescpfittjävlakukhelvetesbögskitfanskap




jag blir så¨jävla förbannad.Vill fan döda någon. Eller slå något jävligt hårt, eller helst NÅGON där med. Jag orkar fan inte längre, blir så jävla trött på all jävla skit. Nu fan tar jagmitt täcke och går och dör.

6/4-2011

Publicerad 2011-04-06 15:36:46 i Allmänt

Ett tag sen nu igen, som vanligt..

Men.. I torsdags var jag ju hemma då, lagade mat till joacim, och sen åkte jag till Lovis :) goseligos! :)

Fredags vet i fan vad jag gjorde. Var nog bara hemma tror jag. Sen kom Joacim hem, och vi var ute i garaget en stund,och sen åkte vi och bowlade och käkade gott med elin becka coffe och robin :) det var kuuul, jag vann :) då blir det alltid roligt :D hahha. Käkade gott gjorde vi med, och sen avslutade vi hela kvällen genom att åka hem till joacim och kollade skräckfilm :) det var mysigt :D

Lördag: Gick väl upp tidigt, kommer knappt ihåg. Men.. Helt otroligt, jag kommer fan inte ihåg. Men vid fyra åkte vi iallafall hem till mamma där det var firning för Anton som fyllt 18. Han fick en tatuering av mig :) Får se om han vågar göra den! Sen åkte vi hem till joacim, så kom hans kompisar hit. Efter lite drinkar gick jag ocg la mig, somnade som en stock.

söndag upp tidigt för att fara till pappa och fira anton...igen. Inte superkul men men. Sen hem, åka till city grossoch handla och sen fixa :D för på kvällen kom maria, sven, casper, mamma och clara, så fick dom träffas för forsta gången. så bjöd vi på mat och efterrätt. Trevligt :D Joacim är så bra på astt laga mat :D

Måndag, kände mig sjuk på morgonen, så blev att hoppa skolan. Åkte till Lovis istället senare. Med mama och clara, fikade och åt glass ochg mysre.

Tisdag. heldag i sklan, var faktiskt troligt trots att jag var utan malin. På jkävllen mådde jag kasst. Fixade lite i garaget ändå, så gjorde joacim tacos.

Onsdag. Inatt var allt skit, spydde och mådde förjävla dåligt. Så idag vaknade jagf med feber och huvudvärk. joacim kom hem på lunchen och pysslade om mig lite, och gav mig mat. Har inte spytt sen inatt, och ändå ätit, så vet i fan vad som hänt. . Men feber och huvudvärken är kvar. Så ska joacim jobba över med så kommer itne förän senare, tur att hgan bara är en minut bort om de är något!

Så har legat i sängen och soffan hela dagen och tyckt synd om ig själv. Fan vad dåliga program de är på tv på dagarna, helt sjukt kassa.

Jaja, idag kommer malin hem, skönt! allt blir som vanligt igen.


nu har jag rpecus duschat, kändes som jag skulle svimma så blir nog fan till att ligga still resten av dagen trots allt. fan.

jaja.


pusshej

love

Publicerad 2011-04-01 13:28:30 i Allmänt

No one´s ever gonna love you more than I do






<3

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela