Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

27/8-2010

Publicerad 2010-08-27 22:50:20 i Allmänt

Herregud, det är helt sjukt vad trött en människa kan vara :O

Söndag kväll åkte jag till joacim som sagt, vi gosade i soffan och hade det bara jävligt bra!


Måndag: Jobb 12.30-16.30, soft dag. Åkte hem och så kom Joacim direkt, vi åkte och köpte fisk och lite så, sen la vi i kräftburarna hemma hos pappis. Var där och tog upp sen mitt i natten :) och sen hem och koka dom vi fick :) hihi, mysigt och kul som fan :D Hämtade även lilla Benny på kvällen, en grå söt liten kisse :) hihih!

Tisdag: Jobb 7.00-16.30. Sen direkt hem till Joacim och Benny :) Vi var iväg och handlade mat och lagade gott. Sen åkte vi till Forsheda och hämtade en liten kattkompis till Benny, Bettan :) Svart/vit och skitsöt! Så nu har vi två :) hihi. På kvällen var Moa och vicke och hälsade på en stund, alltid trevligt :D

Onsdag: Jobb 12.30-16.30. Sen hem till mig så kom Joacim med kissarna :) Vi var och köpte strömming och fiskade kräftor, fick många :D:D hihih! ASKUL! :D Sen kokade vi dom, ch kollade fångarna på fortet och hade det bra hemma hos mig :)

Torsdag: LEDIG :) hur skönt som helst! :) Sov lagom länge, sne kollade jag burarna, int en enda jävel, men det var en asäcklig mal i en bur!! Som var sitstör så höll på att skita ner mig av rädsla. haha. Sen tog jag kissarna och åkte hem till Joacims hus. Städade hela huset, dammsög, dammtorkade, vattnade blommorna, röjde, tvättade två maskiner tvätt, plockade in/ur diskmaskinen och körde den, bakade en rulltårta, bytte lakan i sängen och lite. Lite duktig är jag allt. Sen kom skrutten hem, och vi gosade lite, sen åkte vi till City gross och storhandlade :) Sen hem, laga tacos och göra fint hos katterna :) hihih! :)

Fredag: Jobb 6.15-13.00. Gick fint. Direkt till Joacim, hann vara hemma några minuter innan han kom hem från jobbet. Sen lagade han mat till mig medan jag rensade ur kylskåpet :P Sen kollade vi en asbra film, sen sov vi lite och myste i sängen med våra barn :) haha. Sen körde jag honom till värnamo och jag åkte hem tll mamma och clara. Nu har jag hålltpå att somna i soffan, är så sjukt trött så det finns inte.

Imorgon ska jag träffa Malin en sväng, måla på huset och sen på kvällen är det kräftskiva med familjen, goooott :)

Har idag jobbat min sista jobbdag för sommaren, känns lite konstigt, jag älskar ju ändå att vara där, och verkligen hatar skolan. Men men, ett och ett halvt år kvar bara. Har räknat lite, och under hela sommaren, förutom när fritids var stängt alltså, så har jag jobbat om inte alla, så iallafall några dagar i veckan, sammanlagt ungefär 7 veckor. :O Fan vad jag är bra :D Lite impad över mig själv ska jag säga :D haha.

Nu när det är dags för skola igen måste jag skärpa mig! Ska fan försöka ta tag i skolan nu, och försöka göra det bra. Jag måste sköta min diabetes, så jag kan känna mi frisk någon gång, vill inte dö i förtid. Ska kanske skaffa pump med, mot min vilja egenltigen men jag måste! Jag måste söka vidare för mi huvudvärk, kan inte ha det såhär. Eh, vad ska jag mer göra? Jag måste lära mig att säga nej till sådant jag inte vill. Jag måste ägna mer tid åt mina kompisar. Jag måste umgås mer med Clara innan hon är så stor att det är försent.
Och framför allt, jag måste sluta lyssna på vad alla andra vill, och sluta rätta mig efter det, jag m,åste lära mig att göra det jag själv vill, och det jag själv har lust med!


Det var väl allt för mig, nu ska jag nog sova i mitt svala rum, med mina fluffiga täcken och kuddar, och i natt kan jag ta hur stor plats jag vill, och det känns faktiskt fruktansvärt skönt :)

Puss!


Du sa inte ens hejdå innan du åkte :( vår vänskap är slut, och jag har accepterat det, så håll dig borta, orkar inte bli sårad igen.

22/8-2010

Publicerad 2010-08-22 19:24:12 i Allmänt

Fredag 13/8: Jobbade som sagt 9-17, sen direkt till rönne och möta mamma och claris. Vi släppte av clara för att åka till affären och handla lite, så sen käkade jag ui bilen, och sen vidare och kollade på hennes match. Det var trevligt, men stackarn kämpade så mkt och vägrade byta att hon sen bröt ihop totalt och började gråta för hon hade så ont i halsen och magen och allting. Så vi kramades lite, sen sprang hon ut och fortsatte :) Sen hem, laga god mat, käka den goda maten :) haha. Sen vet i fasen vad vi gjorde, inte så mkt tror jag, mys i soffan och så.

Lördag 14/8: DEN STORA DAGEN :D hahah! :) Vaknade, var med mamma i gislaved och så köpte jag fiskar, växter och så. Clara fick vandrande pinnar :) hahah! så äckliga djur, men hon blev glad :) Sen hem, så skulle jag måla, men orkade inte. Malin kom en sväng och vi var iväg på bus :) alltid trevligt. Sen hem, packa, och åka till halmstad! :D Fick knappt parkering för roxette spelade ju :P Men sen duschade jag, satt lite vid datan och bara längtade :) Gick och mötte Joacim halv tio när han kom med bussen! pusskalas! :D Vi lagade mat, kollade film och myste hela kvällen. Fy fan vad skönt att träffa honom igen :D:D

Söndag 15/8: Sov länge och myste :) Sen iväg och köpa god frukost på maxi och lite så. Käkade och kollade film, sen åkte vi hemåt. Direkt till Malin, för joacim skulle av hos Mattis. Så var jag hos Malin i två timmar, sen åkte jag och joacim hem till honom. Vi kollade väl typ tv på kvällen och gosade :)

Måndag 16/8: Hem tidigt och la mig i claras säng och sov vidare, för skulle passa henne! Sen pluggade jag lite, ja det är sant, helt otroligt! haha! Sen påkte vi till gislaved och köpte mat och godis, var i leksaksaffären typ en timme för clara ville, sen på fiket och sen på zooaffären och kollade hamster. Skickade sms till mamma och lurade henne att cöara köpt en hamster :D haha. Sen åke vi hem och kollade film och myste :D Nr mamma kom hem var hon helt orolig att vi köpt en hamster :) haha. Och så frågade jag om hon blivit arg om vi gjort de och hon bara - nej, clara har all rätt i världen att få en hamster om hon vill. Så då kollade jag och clara på varandra, sen hoppade vi in i bilen och åkte och köpte lille Leffe :D hahahha! Assöt :D Han heter numera Roffe, för clara glömde hela tiden namnet på han annars, och förresten är det en tjej egentligen :) Skrutten kom på kvällen och vi hade det bra :D

Tisdag 17/8: Det är helt sjukt, men jag har inga minnen alls från denna dagen. :O Hur fan det nu kan bli så. :S Men vet att Joacim kom på kvällen, men annars har jag inga minnen alls.

Onsdag 18/8: Vaknade med Joacim. Jobbade 06.30-16.00. ASKUL! Sen var jag ocg mamma och kollade claras match i gnosjö :) Sen hem, och typ somnade direkt,sjukt trött.

Torsdag 19/8: Jobb 6.15-13.15. Hem, slappa, kolla film, ha det bra bara. :) Åkte till joacim på kvällen och sov där :)

Fredag 20/8: Jobb 11-17.00. Hem och måla på huset, sen kom joacim. INget mer om denna dagen behöver säägas, det mesta var skit ändå.

Lördag 21/8: Vaknade med älskling, sen åkte han runt två kanske. Malin kom senare, oh vi bestämde oss för att åka ut och tjuvfiska kräftor :D hahah :D så hem till pappa och hämta dill och grejer, låna pickupen, hem till jaocim och låna burar, och sen bar det iväg :) vi höll på att skita ner oss av rädsla, har aldrig vaerit så rädd. attackerad av fladdermöss och kor och allt vad man kan tänka sig faktiskt!! :O efter den galna kvällen somnade vi gott :) haha!

Söndag 22/8: Vaknade och åkte och killade burarna igen, la i dom hos pappa ujnder natten :) blev några trots allt :) Sen var jag med och kollade när malin spelade match, var linjedomare :P haha Sen hem, kolla burarna, kolla när pappa hade öppen gård och så., nu har jag packat och duschat och ska åka och kolla burarna igen med moa och clara sne direkt till mitt gullefjun! :) haha

Imrogon är de jobb, och tisdag med, härliga pengar bli de :)


PUSS OCH SMISK!

21/8-2010

Publicerad 2010-08-21 17:11:19 i Allmänt

Imorgon kommer inlägg, och dessutom ett långt sådant, så håll ut :)

13/8-2010

Publicerad 2010-08-13 22:30:15 i Allmänt

IMORGON KOMMER HAN HEEEEEEEEM :) <3

12/8-2010

Publicerad 2010-08-12 21:51:44 i Allmänt

Yes, nu är snart veckan slut och det betyder att joacim kommer hem :D:D:D


Söndag 8/8: Vaknade i lägenheten med mamma, anton och clara. det spöregnade ute. så vi käkade frulle, packade och åkte hemåt. På kvällen var vi hos pappa och firade Clara. Farmor var där, ännu vimsigare än vanligt, undra hur lång tid de tar innan hon försvinner :(

Måndag 9/8: Jobbade 6.15-13.15. Sen hem och fira Clara med familjen :) När vi firat klart gick jag ut och målade på huset, gjorde klart ena gaveln :) Snackade typ hål i mammas öron under tiden också. haha. Kul :) Sen Lotta på Liseberg och alla sjöng med :P Somnade tidigt, så jäkla trött :P Pratade med joacim med såklart :)

Tisdag 10/8: Jobbade 7.30-17.00, lång dag. Stannade till hos Moa och Vicke på vägen hem och fick mat :) hehe. Och kollade runt lite, längesen jag var där nu. När jag kom hem gick mamma jag och clara ut och plockade blåbär :) haha. Sen kollade vi lite tv, sen somnade jag nästan på direkten, så sjukt trött när jag jobbar:P Joacim ringde och väckte mig lite, men det var bara kul :)

Onsdag 11/8: Jobbade 7-16.30. Sen hem och snacka lite med mamma, sen åkte pappa och jag och fixade punkan på min bil :P haha.Och sen runt och kollade på hans åkrar om de växte, blev en trevlig liten resa :P Sen hem och då var min farbror och faster här, alltid kul att snacka lite med dom :) Sen mat, data, prat med joacim och sova.

Torsdag 12/8: Jobb 10.00-17.00. Vi var ute hela dagen, var med på dunk :) fan så kul det är :Dhaha.!
Sen hem och ut och måla direkt, hade lite dåligt tålamod så idag blev det bara typ två timmar. Sen käka, och nu har jag suttit här en stund. Ska sova alldeles straxt.

Imorgon är det jobb 9-17, sen direkt och kolla på när Clara spelar match :) kuuul! Sen måla kanske om jag hinner, sova och se på lördag när jag vaknar är det dagen då Joacim kommer hem :D:D:D:D Fy fan vad skönt! HAr saknat honom! Har ändå gått bättre än jag trott, men fatta att imorgon är det en vecka sen vi sågs sist :O Det är helt sjukt. Vi som träffas varje dag annars!

Har en vän som jag typ inte är kompis med längre, och det värsta är, att jag bryr mig inte ens. Det är knappt att det rör mig. Hur sjukt är inte det?


Pussochgodnatt <3

9/8-2010

Publicerad 2010-08-09 22:07:07 i Allmänt

Idag för ett år sedan blev jag tillsammans med världens bästa pojke :)
Då var jag nervös och rädd, och visste inte riktigt hur mycket jag skulle våga känna, men efter ett tag slutade jag tänka och allt blev bara bäst :) Joacim, du är det bästa som har hänt mig, trodde aldrig att jag skulle må såhär bra som jag gör tillsammans med dig, trodde inte att det var möjligt. Jag älskar dig sjukt mycket och hoppas att vi kommer leva tillsammans hela livet :) Eller iallafall länge :)
Jag träffar dig varje dag, nära på iallafall, och såfort jag inte är med dig så tänker jag på dig och saknar dig, låter töntigt men är helt sant. Det finns ingen annan som gör mig så glad som du, och när jag ser att du skickat ett sms eller ringt mig så känns det nästan fortfarande lika pirrigt som för ett år sedan.
Jag trodde faktiskt inte precis innan vi blev ihop att det skulle hålla så länge, men jag lovar dig att jag är mer kär nu än vad jag var för ett år sedan.
Så länge du vill ha mig så kommer jag att stanna vid din sida.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Puss

9/8-2010

Publicerad 2010-08-09 21:45:17 i Allmänt

Får inte glömma att världens bästa Clara fyller hela 9 år idag med :)
Har firat henne med tårta och paket, :) Av mig fick hon  salem al fakirs skiva, en pjamas, blöjor till dockorna och en duschtvål med hello kitty :)

Så grattis världens bästa syster på 9-årsdagen!
Jag älskar dig lilla skrutten!








Ooooch, igår fyllde världens bästa Anny 21 år :D Det får inte glömmas!
Hoppas du hade väröldens bästa dag syster :)
Puss!

9/8-2010

Publicerad 2010-08-09 21:42:13 i Allmänt

Idag för ett år sedan blev jag tillsammans med världens bästa pojke :)
Då var jag nervös och rädd, och visste inte riktigt hur mycket jag skulle våga känna, men efter ett tag slutade jag tänka och allt blev bara bäst :) Joacim, du är det bästa som har hänt mig, trodde aldrig att jag skulle må såhär bra som jag gör tillsammans med dig, trodde inte att det var möjligt. Jag älskar dig sjukt mycket och hoppas att vi kommer leva tillsammans hela livet :) Eller iallafall länge :)
Jag träffar dig varje dag, nära på iallafall, och såfort jag inte är med dig så tänker jag på dig och saknar dig, låter töntigt men är helt sant. Det finns ingen annan som gör mig så glad som du, och när jag ser att du skickat ett sms eller ringt mig så känns det nästan fortfarande lika pirrigt som för ett år sedan.
Jag trodde faktiskt inte precis innan vi blev ihop att det skulle hålla så länge, men jag lovar dig att jag är mer kär nu än vad jag var för ett år sedan.
Så länge du vill ha mig så kommer jag att stanna vid din sida.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Puss

8/8-2010

Publicerad 2010-08-08 22:38:43 i Allmänt

Nu vill jag ha dig.

Kom hem.

7/8-2010

Publicerad 2010-08-07 22:30:02 i Allmänt

Nu har det återigen gått några dagar, och dom har varit bra :)

Sov hemma i onsdags, tro det eller ej :P Händer ju inte allt för ofta :P hehe.

Torsdag 5/8: Var ute och målade på huset, sen ringde Joacim, och ville att jag skulle komma till honom efter jobbet. Så Moa mamma Clara och jag rensade lite i min garderob, och sen åkte jag till skrutten. Vi kollade pelle svanslös och kramades såhär sista kvällen innan han lämnade mig :P Så det var mysigt :)

Fredag 6/8: Sov vidare när Joacim åkte till jobbet, sen kom han hem halv två, och då hann vi gosa lite till, sen åkte jag hem och han åkte till Halmstad. Sen nr jag kom hem var mamma och Clara sugna att åka till Halmstad, och jag med :) Så vi ringde och tivngade Anton att följa med, så åkte vi hit :) Vi lagade mat och sen åkte jag ut till Joacims mammas stuga och sa hejdå en gång till :) hihi. Så då gosade vi lite till. Sen åkte han till sin pappa i Norge, och jag åkte hem till lägenheten och sov där med familjen :)

Lördag 7/8: Idag var vi på stan på hela förmiddagen. Elle rja, 11-16. hehe. Anton skulle ha massa kläder :) Han fick typ två par skor, fyra t.shirts och två skjortor. :) Jag köpte bara en skjorta och paket till Clara som snart fyller år, Och till Joacim, en skojgrej, för på måndag har vi varit ihop i ett år :O  Sen åkte vi och badade, och sen hem och slinga antons hår, det blev riktigt bra faktiskt :) Sen har vi varit vid havet och käkat glass och tagit kort, och nu sitter vi i lägengeten och äter gott och ska snart sova tror jag, är trött som fan.

Nu har Joacim varit borta en av åtta dagar :P Saknar honom lite alla redan, men desto bättre blir det ju när vi väl träffas :)


Pussochsmask, daggmask

4/8-2010

Publicerad 2010-08-04 23:00:29 i Allmänt

Åh herregud, jag kan inte vänta så länge mellan inläggen, kommer ju inte ihåg vad jag har gjort då :P


Tisdag 20/7: Var som sagt ute och kollade till Joacim och Tom lite när dom byggde i garaget :) haha. Sen på kvällen blev det att vi åkte och grillade hos en tjej. Det var lite kul, vi tjejer slog killarna på kubb, så det var roligt :P hahah.

Onsdag 21/7: Jag och Joacim var ute i hans garage heeeeeeela dagen. Jag satte upp isolering och plast i hela taket och det var roligt :) Har nog aldrig varit så smutsig :) hahah. Sen åkte vi och köpte cement på kvällen, och hämtade en cementblandare hemma hos Malin :) mihih. Sen åt vi pizza för vi varit så duktiga och myste i soffan, jävligt välbehövligt faktiskt :)

Torsdag 22/7: Började att fixa i garaget, sen skulle vi åka och köpa spik, men mötte tom, tobbe och madde, så det hela slutade med att vi fem åkte till sävsjö och hämtade joacims bil :P Så fick åka hans racerbil hem sen :P den går rätt fort :P Sen när vi kom hem så fick jag kasta mig in i huset och städa lite snabbt, för sen kom malin :) Vi åkte iväg på bus och sen köpte vi melon och sånt och kollade film och snackade skit :) Sen åkte vi bilrunda på kvällen. coh målade ansiktsmålning och pratade med Casper i typ två timmar :) Trevligt var det allt.

Fredag 23/7: Var med Malin, SAga och Melker i växjö på Leos lekland. Det var kul :D - Åh, jag blir vansinnig. På vadå Melker? - På när ni kör fel hela tiden. HAH! :) så cool! Sen när jag kom hem till Joacim igen så skulle alla iuväg och äta, så vi käkade på bambu. Sen kollade vi film hos Joacim flera stycken. OCh sen själva när alla andra åkt hem.

Lördag 24/7: Åkte hem till mamma på morgonen, och var där lite. Sen vidare till Malin :) Vi fiskade, och jag fick tre fiskar :) två abborrar och en mört :) Sen snackade vi bara skit och så som vanligt :D haha, KOllade film :) Sen snack halva natten, och jag somnade såklart mitt i allt :P

Söndag 25/7: Vaknade hos Malin. Sen åkte vi hem till mig och övade på att måla ansiktsmålning på varandra, Clara och Moa. Skitkul :) haha! Sen åkte Malin hem efter hela dagen, och sen åkte jag till Joacim på kvällen.

Måndag 26/7: Städade hela Joacims hus. Till och med Caspers rum :) haha. Och vattnade blommorna, tvättade, diskade, höngde tvätt, sortterade joacims tvätt, dammsög, dammtorkade, hängde upp alla joacims kläder osv. Blev skiiiitrent och fint :) Sen snabbdusch och vidare till Halmstad. Vi lagade god mat (JAG lagade :) ), sen var vi på bio, Eclipse, äntligen :) Sen fil hemma och gos :)

Tisdag 27/7: Vaknade, köpte goda mackor, fixade oss, åkte till Ullared. Var så jävla mkt folk att vi inte ens gick in :( Sen hem till Joacim och gjorde ingenting. Sen kom Tom så fixade dom med bilen när jag låg i soffan och hade huvudvärk som helvete. Sen åkte jag hem och på kvällen tillbaka till Tom och hämta Joacim. Sen var han världens mysigaste.

Onsdag 28/7: Upp tidigt och åka till Kolmården med pappa, Moa och CLara :) Fikapaus på vägen. In till hotellet först och hämta biljetter sen till djurparken :) Det var kul, bra väder med :) Hajarna var nog roligast den dagen :) På kvällen var vi ute och åt på fin restaurang sen gick vi en stund i stan och sen myste v på hotellet.

Torsdag 29/7: Frukostbuffé, jag åt för fem personer minst :P haha. Sen Kolården och safarin :D AAASCOOLT! Var skitnära strutsar, zebror, älgar, björnar, lejon, giraffer och massa mer :) En struts var precis vid mitt fönster, men jag var livrädd så låg typ i pappas knä. hha. Sen bet den på bakspegeln vid min sida. hahah. Sen var vi på delfinshowen, också skitbra! Regnade hela dagen, så sen åkte vi hemåt. Jag hoppade av hemma hos Joacim, sen åkte vi på lite race. Och mitt i natten var vi på hans jobb och fixade lite.

Fredag 30/7: Åkte till Lager 157 med Joacim :)Jag köpte två par jeans, en skjorta och trosor, lite tråkigt :P jaocim köpte desto mer ;) haha. Sen hem till han och fixa kräftburar och hem till pappa och lägga i dom i ån :) Medan vi väntade åkte vi hem toll mamma och visade kläderna, och kollade film. Sen ta upp burarna, inte en enda jävel hade vi fått :( Sen till hans jobb och klistra på skyltarna till muig och malin :) sen sova, äntligen.

Lördag 31/7: Bolmendagen :) hihi. Malin och jag målade ansiktsmålning på barn, skitkul faktiskt :) Sen fix och grill hemma hos Cissi och Daniel och sen pubkväll nere i Kårehamn :) Bra kväll! :) Sov hemma hos Joacim.

Söndag 1/8: Sov halva dagen, eller ja, nästan hela faktiskt. På kvällen hä,tade vi bilarna i Sunnaryd :P Sen somnade jag i soffan :)

Måndag 2/8: Joacims första jobbdag efter semestern. Han kom hem och åt lunch med mig. Sen åkte jag hem. Städade mitt akvarium och hela rummet och gjorde det fräscht :) hihi. Sen tillbaka till Joacim så åkte vi ut till Dannäs och kollade hans gamla hus och skola och så, mys! Sen åkte jag hem till mamma igen och åt mex middag, det bästa jag vet. På kvällen tillbaka till honom igen, lite onödigt kaske men men :P

Tisdag 3/8: Åkte hem påmorgonen och fixade mig och packade, sen åkjte mamma, clara jag och malin till hlamstad :D Vi gick först på stan, köpte en tröja, underkläder, en skjorta pch ett linne :) Sen åkte vi ut och fiskade krabbor, gick sådär, 15 stycken fick vi bara. Sen till brottet och bada, hem och kolla allsången och sen målade vi målarbok :D haha. mysigt som fan!

Onsdag 4/8: Vaknade, köpte frallor, gick på stan, jagköpte en laddare till bilen och födelsedagspresent till Claris :9 Ut och fiska krabbor, idag gick de bättre, hela 56 stycken :D Askul! Sen brottet, käka mat och åka hem. NU är jag hemma och är trött som sjutton, blir nog en natt i min egen säng tror jag, men jag vet aldrig säkert :P

Lägger ut lite bilder från den här tiden :)



Göte och jag gosade en kväll. Han är lätt på min top fem lista av saker jag gillar :)


Såhär såg vi ut när vi målat oss. HAHA!

Turist-kort i Halmstad :P


Fiskar krabbor :D



Jag är blek och äcklig vid stranden :P

Clara ville mest ligga på de varma klipporna :P



NÅgra av alla våra krabbor när vi hällde ut dem :)


Clara och jag tittar när dom försöker ta sig tillbaka till havet.

Jag var minsann cool och höll i dom :) Höll i några större med faktiskt :P

Clara och jag gjorde konster på Brottet :) hah!.



Det var nog allt för mig.
Puss och smisk, akvariefisk

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela