Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

31/3-2011

Publicerad 2011-03-31 19:45:34 i Allmänt

Några dagar sen jag skrev här, känns inte lika viktigt längre på något sätt..
Känns ibland lite sjukt att folk kan läsa så mkt om mina tankar.. men men..

Iallafall, sen sist då. Jobbat vidare, har varit hur bra som helst, som vanligt :D

Sen tre dagar denna veckan har jag varit i skolan, i onsdags själv, för då hade malin åkt på semester. Men gick bättre än jag trodde, ingen fara alls faktiskt :D skönt! Kommer kännas jobbigt som fan på måndag såklart, när de har varit helg imellan. Men det får gå det med.

Sen har jag ju gosat med Lovis många dagar :D Herregud så söt hon är :D Älskar henne lite känner jag! Hon fick en klänning, body, jeans och en till body av mig :) Sött blev det på också :D

Så igår efter skolan var jag där och gosade, och idag med :D efter att joacim varit hemma på lunch!

Så Idag var första dagen på typ huuur länge som helst känns de som som jag inte har jobbat eller något, utan bara softat!

Imrogn är jag med ledig :D Sen på jkvällen blir det bowling med vänner :D hur bra som helst :)


Lördag hem och fira lillebror, blir bra :)


Livet är bra ibland, typ nu :D:)


Grattis även till min lillebror Anton som fyller 18 idag, herregud vad tiden går!! sjukt!



Pusshej

26/3-2011

Publicerad 2011-03-26 15:54:08 i Allmänt

Varför är det så svårt att veta vad man känner?


Jag vet att jag har sagt det förut, men jag skulle vilja stanna världen. JAg vill att allt ska stå stilla,alla människor och tiden, sen ska jag lägga mig under mitt täcke och bara tänka. Sen efter någon vecka kan allt få bli normalt igen, för då kanske jag är redo att möta världen.



Som min vän Lars Winnerbäck skulle ha sagt :"Det känns så konstigt att försvinna, det känns så dumt att stanna kvar".   Det är mitt liv det.

....

Publicerad 2011-03-24 16:43:09 i Allmänt

herregud, det är ju helt sjukt vad jag är dålig på att skriva här, blir ju aldrig riktigt av då va.

Meeen, en liten genomgång om vad som hänt här i livet :) Har ju jobbat i typ tre veckor i rad nästan, så sjukt skönt, och så blir det ju massa pengar med då ju :D alltså, brukar ju bli att jag jobbar några dagar i veckan ändå, är aldrig ledig när jag inte är i skolan, men nuhar det varit ännu mer än de brukar. För två veckor sen var det jobb fyra dagar, förra veckan skola två och jobb två, den här veckan skola en dag och jobb fyra :)

jaja, sak samma :) när man kommer hem är man typ död, så har varit lite sjabbigt här hemma ett tag, men diag slutade jag vid ett, så när jag kom hem körde jag in ved, städade pannrummet och tände i pannan. gick in och dammsög och dammtorkade hela huset, plockade undan all skit, plockade ur och in i diskmaskinen, hängde och vek tvätt, startade en ny tvättmaskin, åkte till affären och handlade, kom hem och gjorde snickerskakor, hackade lök och förberedde kvällsmaten lite. Så nu satte jag mig precis i soffan och väntar på att joacim ska ringa och vilja komma hem från jobbet. Så ska jag steka hemmagjorda köttbullar och potatismos till kvällsmat :D Sämre kan man ha det :D

Hoppas även innerligt på att Moa skickar sms vilken sekund som helst och säger att dom ska hem idag. VILL VERKLIGEN!! KOmmer dom inte hem förän imorgon hinner jag inte träffa dom förän på lördag :(

Föööör imrogon ska jag ocg joacim till halmstad och käka på god restaurag och bara bry oss om varandra :D asbra :D sova i malins lägenhet ska vi göra med :) tihihi. Så vi åker direkt efter jobbet imorgon!

Jag älskar att jobba på skolan, i förskoleklassen, egentligen min mammas jobb, men så fort hon ä sjuk jobbar jag :) och denna vecka var det en i klassen som var sjuk, så då tog mamma de jobbet så jag fick hennes :) söt är hon minsann ibland när hon vänder den sidan till :)

Nu ringde joacim och sa att jag kunde komma och hämta honom, så de ska jag :D:D


Hoppas Moa ringer snart! Vill gosa med Lovis och ge henne paket :D Plutten!!

Ha det bäst! Pusshej

....

Publicerad 2011-03-22 20:43:11 i Allmänt

fans helvete. skrev ett långt jävla inlägg så försvann det ju såklart. orkar fan inte skriva om nu, gör kanske det imrogon.


jag mår bra, är trött på allt.


jobbar mycket, det är skönt. blev moster i förrgår, det är underbart! längtar tills Lovis kommer hem!


annars vet jag inte. Är det bättre? Det är nog likadant som förr tror jag.


bara dom jag tycker om mår bra så mår jag bra!


tack hej.

trött på dig

Publicerad 2011-03-17 22:07:50 i Allmänt

fan vad jag blir trött på folk.

jag blir trött på dig som inte bryr dig om andra
jag blir trött på dig som bara försöker få mig att få dåligt samvete
jag blir trött på dig som tycker synd om dig själv hela tiden
jag blir trött på dig som mår dåligt år efter år. Gör något åt det, ingen annan kommer göra det åt dig.
Jag blir trött på dig som tar mig för givet
Jag blir trött på dig som bara hör av dig så fort jag är ledig
Jag blir trött på dig som kan höra av dig tre ggr om dagen när du är utomlands och har tråkigt, men när du är hemma två mil ifrån mig kan man inte höra ett ljud. Nu har du väl bättre saker för dig.
Jag blir trött på dig som aldrig någonsin skulle kommentera när något är nytt eller något på mig, avundsjuka till tusen? ja!
Jag blir trött på dig som inte ser mig som en person, utan bara som ett utseende.


och framför allt blir jag trött på mig själv. För att jag aldrig kan räcka till, för att hur jag än gör så blir någon ledsen, för att jag aldrig kan finnas där för alla, för att jag itne har tid att lyssna på problem när jag har egna, för att jag lovar mig själv saker osm jag sen inte kan hålla, för att jag alltid ger fel folk fler chanser, för att jag aldrig kan få någon jävla ordning på mitt liv,




hår

Publicerad 2011-03-06 14:20:42 i Allmänt

I fredags gjorde jag en stor förändring på mig själv, för jag var hos Amanda och gjorde en hårförlängning :) Jag som i hela mitt liv har velat ha långt hår blev sjukt nöjd, älskar det :) Tog kort före och efter, så tänka slänga in korten här :)



Före bakifrån


Före framifrån/från sidan


Efteråt bakifrån


Efteråt framifrån/från sidan





:) sjukt hur mycket håret gör :)

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela