Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

23/4-2012

Publicerad 2012-04-23 20:13:40 i Allmänt

ett litet livstecken är visst på sin plats! heheh!

tankarna går fortfarande, därför jag inte orkat skriva, men kommer göra det så fort det löst sig. en sak av tre är löst iaf, slipper tänka på det :)

iaf, hänt sen sist? Fyllt år ju :)

tar helgens dagar :)

fredag: teater i jkpg med jobbet, trevlig dag! hem, duscha och fixa snabbt för sen kom mamma, clara, maria, sven, pappa, farmor, anton, moa, viktor och lovis hit! det blev tacos och sen kakbuffé :D hahah! Jag fick lite smått och gott :D våffeljärn och degskrapa av mamma! hahha! av clara fick jag en bok att fylla i om atlas! av maria, sven, casper och carro fick jag en prenumeration på valfri tidning :) av pappa en extern hårddisk, av farmor ett armband och av moa, viktor ch lovis fick jag pärlor och så man gör tavlor av! skit kul!! :D:D
så vart riktigt glad över allting! hihihi! mamma moa o co stannade länge så i kollade lets dance och jag pch clara spelade fotboll och så :D

lördag: joacim gjorde mysig frukost! :) sen var vi i vmo en sväng och lite så! sen kom vi hem och vi byggde en bollkanon till atlas hahahh! sköt bra som satan! moa viktot och lovis kom förbi en stund och fick fika och jag fick gosa :) jag fick paket av j med! att vi ska åka till lotta på liseberg i sommar! ett par snö örhängen samt en massa andra smycken som inte kommit än men är beställda :) typ tre ringar, två armband, två örhängen, bh-band som är av smycken och en berlock till ett halsband! min man är bra han :):)
på kvällen åkte vi till chaplin och åt! väldigt mysigt och en massa bra prat om framtiden :) behövligt!
hemoch mysa i soffan med godis och film! :D


söndag: joacims kusiner, moster, mormor och morfar kom förbi på förmiddagen! vi provade kanonen och så fikade vi en massa :) trevligt ! blommor fick jag med :) sen direkt när de åkt så kom mamma clara och lena! fick en hundbok av lena :) jag gjorde våfflor tll dom i mitt nya våffeljärn :) hihihhii! dom var här rätt länge, sen när dom åkte så kom j in från garaget, så kollade vi film och myste!

en helg med massa jag älskar, en bra födelsedag! :)


idag har jag tagit tag i massa saker som hängt över mig ett tag, så när man väl gjort det funderar man på varför man inte gjort de innan.. :P brandutbildning har jag med hunnit med, var rätt kul faktiskt!

nu har jag och j varit ute ovh gått med vårt gryn, sen har jag duschat och nu väöntar jag på att j ska laga mat till mig ;) heheh! sen sängen!



pusshej

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela