Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

26/9-2010

Publicerad 2010-09-26 18:56:57 i Allmänt

Mm, jag är sur. och inte ett skit på att skriva blogg, men känner att jag ska göra det ändå, lugna ner mig lite.

I ondags då så kom joacim hit efter att jag skrivit i bloggen. Med sig hade han Benny, som numera bor här hemma. Iallafall ett tag,får se hur det blir med det där. Iallafall, vi spelade monopol på kvällen, fan vad kul det är :) kollade lite idol och så med mammi, sen sova.

Torsdag: Var på praktiken som vanligt, det gick bra. Sen hem till j. Lagade mat till honom, och sen myste vi i soffan med Bettan/Börja/Fritz/Katten-som-kallades-Det. Sen gick vi och la oss halv tio :) haha. Då hade jag halvsovit i soffan några timmar dessutom :P

Fredag: Började dagen med den kallaste duschen i världshistorien! J´s panna har gått söndert och det var därför iskallt, på allvar. Menmen. Sen praktik, kort dag, skönt. Sen hem och spela lite monopol och gosade med claris :) Sen kom joacim, var här någon timme innan han drig vidare på klassfest i malmö. Somnade tidigt, kände mig lite halvsjuk även denna dag.

Lördag: Vaknade klockan tolv och tivngade mig då att gå upp. Hade sovit 14 timmar då så kändes som de va dags. Feber och halsont så jag knappt kunde svälja, härligt. Moa skrev och frågade om jag kunde komma och kolla när dom privade kläder, okej tänte jag. Åkte dit direkt och låg i deras säng och tyckte synd om mig själv medan hon provade. Sen spelade vi monopol med vicke och hade det mysigt. Sen åka och handla,, hämta mitt täcke och data då jag bestämt mig för att likagärna sova över :) Sen lagade vi mat, kollade tv, åt godis och hade det bra :)

Söndag: Gick upp vid tio typ, åt frukost. Sen började vi baka bulllar. eller vi och vi. Moa bakade, jag kollade på :P pappa coh clara kom förbi en sväng, kul :) Vid tre eller någpot åkte jag hem, varit där mer än ett dygn. Sen dess har jag städat mitt rum och nedervåningen, och kollat lite film, duschat mm. V äntar på att j ska höra av sig att han är på väg hem.


Jag är fruktansvärt sur. eller ja, på dåligt humör. Jag hatar allt och alla just nu. KAn inte världen bara försvinna? Jag orkar fan inte.

22/9-2010

Publicerad 2010-09-22 18:31:23 i Allmänt

Jaha, snart är även den här veckan över, eller ja, två dagar kvar på praktiken och sen heeelg :) känns bra!

I fredags var som sagt joacim här, vi käkade god mat med familjen, och sen myste vi hela kvällen. Välbehövligt efter en veckas praktik.

Lördag: Vaknade med mitt hjärta och kollade sen lite film :) Sen gjorde vi väl inte så mycket mer än att gosa lite, sen hem till honom och fixa lite. Efter en stund kom Malin och vi började fixa oss tillsammans, alltid lika trevligt :D tihi. Sen drog vi in till centrum. hahaha. Förfest och lite så, rätt kul trots allt. Sen jhämtade pappa oss och körde oss till Sigges :) najs :) Björn var snygg, somalltid, och jag hade kul som fan :) Joacim och jag sov hemma hos mig :)

Söndag: Upp tidigt och åka till pappa och äta tårta då han fyllde år i lördags :) Sen hem igen och s¨käkade vi middag med mamma och sånt. Sen åkte jag och Joacim och kollade när Clara spelade match :) trevligt, fast det regnade rätt mkt :P Sen hemoch då hade mamma ME&i party :P Så massa folk här :P Umgicks lite, sen åkte vi hem till j :) vi städade hela huset, och tände i pannan och diskade och hade oss, skitfint blev det :) Sen kollade vi säkert film :) hahah.

Måndag: Vfu igen, härligt. :) Fast mådde inte bra alls, ont i huvudet hela dagen och kände mig hängig. Menmen. Blev hem en snabbis för att sedan åka vidare till j. Jag fixade och lagade mat när han lagade sin bil. Skitgott blev det, lite duktig är jag allt :P Sen sov jag i hans knä när han kollade tv. Kände mig sjuk. Feber med trro jag.

Tisdag: Efter en risig natt och tung morgon klände jag att praktiken inte vasr n¨ågot för mig just den dagen, så blev att stanna hemma. Jag låg i soffan heeeeeela dagen med täcke, kudde, vetekudde, raggsockar, tjocktröja och två mysiga kattungar :) Joacim kom hem och kollade till mig några ggr :) Sen efter han sluata satt han oc klappade mig i håret och var mysig. Malin var även förvi en sväng förresten. lite snack där ja :) Sen sov j och jag kände mig lite bättre så stack till affärem och hadnlade lite mat som jag lagade, väckte han med färdiglagad mat :) tihihi. Sen sov jag i hans knä igen när han kollade film  :P

Onsdag: Blev praktik idag trots att huvudet inte rikigt ville, men det gick bra ändå :) u har jag varit hemma några timmar, tre faktiskt. Och j är på väg, mamma lagar mat och jag sitter lite vid datan, kan det bli bättre?


Förresten, Bettan är en kille, och heter numera Börje :) Men kommer nog fortsätta kalla henne för Bettan, det känns mer rätt :) haha. Och mamma ska adoptera Benny tills han blir normal och slutar skita överallt och börja tvätta sig själv :P Så han får bo hos mormor ;)


pussochsmisk


jagsaknarminelin :(

17/9-2010

Publicerad 2010-09-17 17:27:35 i Allmänt

Veckorna går fort när man har praktik :)

I måndags kväll blev det ändå att jag åkte till joacim :) haha. såklart :) film och mys.

Tisdag, lång dag på praktiken, men detvar kul :) sen hem, vänta på joacim och sen åkte vi ut i skogen och plockade svamp :D haha. Okej, sen hittade vi inte en enda, men det hör ju inte hit ;) Sen hem, käka hemmagjord pizza som mamma vet att jag älskar :) tihi. Sen kollade vi film och jag somnade såklart :P

Onsdag. Jag är dålig, jag vet. Men har inga minnen av denna dagen :P trots att det var i förrgår :O Eller jo nu vet jag :) Åkte hem till joacim egfter vfun :) Stannade till hos m och v på vägen :) sen hos joacim körde vi in ved, sen handlade jag och så lagade vi mex middag :D fy fan vad gottigt :) hihih.

Torsdag: Var hemma en stund, sen åkte jag till joacim framåt sju kanske. Malin kom inom en sväng och vi snackade lite skit och åt god mat som mamma gjort :) heheh. Hos joacim kollade vi film och en ängels tålamod:)

Idag var det kort dag på praktiken, rätt skönt. sen har jag legat i min säng och varit halvdöd :P nu är joacim på väg, blir mys ikväll och jag ska iallafall kolla idol :) mamma ska ha kompis här så god mat bli det med :)

Ingen lust alls till att skriva idag, så det får bli ett kort inlägg. sådetså.


tänk om allting bara kunde få vara bra

puss

13/9-2010

Publicerad 2010-09-13 19:47:28 i Allmänt

Heeeelt sjukt vad jag är trött :O

I fredags åkte jag som sagt hem till joacim efter jag skrivit här, sen hann jag typ bara gosa med kissarna och hänga lite tvätt sen kom han hem efter jobbet. Vi hann med att mysa en stund,och sen åkte vi till hp på kalas för casper, nice. Sen körde joacim mig hem till ida där elin och becka var :D Vi spelade ett sjukt roligt spel, jag vann, såklart :) hehe. Sen snackade vi skit, slkrattade, kissade tillsammans och sen åkte vi på bilrunda och käkade på bk :D hihhi! sen körde becka och elin hem mig till joacim, så då hängde dom med in och blev kvar en timma lite drygt, riktigt trevligt :D Sen halvkollade jag på idol på internet, och sen ringde joacim så då åkte jag och hämtade han och hans kompis i reftele. sen sova.

Sov länge i lördags, sen vet i fan vad vi gjorde. Just fan, jag städade och hade mig och joacm låg i soffan, som vanligt. . . :P Nä, men sen var vi och fixade med hans bil och lite, sen åkte jag pch hämtade malin :D sen duschade jag och vi lagade mysig mat och sånt, sen började vi dricka och fixa oss och var halvnakna i joacims hus när han kom hem. haha. det var kul :P sen körde han oss till förfesten :) riiiiiktigt kul var det :D fy fan. hahaha. Bussen dit var med skitrolig :D Sen Scotts :D Såg itne ens scotts, men jag hade kul som fan :D Malin lämnade mig mitt i allting så letade efter henne :P haha. Tur jag hade freddie :) den enda jag umgicks med hela kvällen typ :D Sen ligga i en bagage på vägen hem och sen sova hos j :)

Sov länge i söndags med, sen gjorde j mat till mg och mathias.:P sen kollade vi film alla tre, sen åkte han hem och då kollade vi lite mer film och sen sov. Seeeeen åpkte vi hem till mig, tog upp kräftburarna som legat i typ tre veckor :P fisken hade ruttnat som fan :P riktigt äckligt faktiskt :p sen hem, kolla film, och mysa.

Idag var det första dagen på praktiken, känns riktigt bra :D Bara att man blir helt slut :P haha. menmen, det är smällar man får ta :P

Inatt blir det nog en natt ensam, känns lite skönt det med faktiskt. så kan det bli ibland.

puss

10/9-2010

Publicerad 2010-09-10 12:41:59 i Allmänt

Helg :) det tycker vi om :) Och den ska spenderas med de absolut bästa i mitt liv :D

Igår var det som sagt skola halv tre till fyra, det gick bra. Först var vi på stan en sväng, det är alltid lika kul :) hihi. Fixade födelsedagspresent till Vicke :) Sen direkt efter skolan åkte vi hem. Jag åkte direkt till Joacim, hann städa lite snabbt sen kom Becka :D Vi åkte och kollade Malins match, trevligt! Sen käkade vi gott och kollade film, först the last song och sen torkel i knipa :D haha. så kul :) snackade en massa och hade det bara jävligt bra :D sen kom skrutten hem :) när becka hade åkt kollade vi lite ängels tålamod, sen sov vi. :)

Idag var det nån vfu-skit i gislaved, så lamt och tråkigt. gav mig verkligen ingenting. men men, fick ju iallafall träffa malin :D hihi. Nu är jag hemma-hemma, men ska åka mot joacim vilken sekund som helst :) Sen blir det Hp och fira Casper som fyller år idag :)grattis :) Även grattis till marica som fyller 18 idag :) Sen ska jag bara vara där en stund för sen blir det mys med mina flickor :D Elin becka och Ida tror jag väl att det blir, har ingen bra koll som vanligt :D Elin vet jag iallafall att det blir med :D:D LÄngesen nu ju!!

Imorgon är det sigges som gäller, tillsammans med min malin :D allt annat löser sig, vet inte mkt alls nu. haha. Hör av er om ni ska dit!!! :D

Nehe, nu ska jag hem till Benny och Bettan, som fått vara ute hela dagen, hoppas dom lever :P haha.

Puss


Bjuder på en bild från i somras med Malin clara och jag :)

8/9-2010

Publicerad 2010-09-08 23:51:21 i Allmänt

Jaha, den här veckan är snart slut, har inte hunnit med allt för mycket sen sist :) haha.

Igår var det som sagt skola 9-12, rätt onödigt om jag får säga det själv. men men. Sen hem, ligga i Malins soffa och kolla en ängels tålamod, och jag lagade smarrig mat :) Sen hem till mig och ligga i min soffa och snacka skit. haha. Sen blev det att vi gick ut och gick en runda, och sen hem till mig igen och kolla ännu mer tv och sen idol :) Sen vid ett fick vi för oss att plugga. eller ja, panik.plugg helt enkelt. haha. Satt uppe till fyra :P Då hade jag hunnit somna en halvtimma där i slutet medan Malin försökte prata med mig :P hahah.

Idag sov vi hyfsat länge, sen frukost, skolan och hämtade ut ett gammalt arbete, bra där. Sen plugg tro det eller ej. Fick gjort allt vi skulle, fan vad skönt :D Sen stekte vi köttbullar och gjorde mos, gott som fan. Sen hann vi med lite snack, idol, en sväng på maxi och sen kungarna av tylösand. haha. Fy fan säger jag bara :P Nu har hon precis gått hem och jag är trött som as. Joacim ska snart ringa :)

Usch, jag blir så trött på att jag alltid skall finnas där för alla människor, när det känns som att ingen någonsin finns där för mig. Jag orkar väl inte heller alltid lyssna, men man gör det ändå för att man älskar varandra och ställer upp. Så nu tänker ja sluta bry mig om de som ändå bara kommer till mig när dom har problem. så det så.

Imorgon är det skola, 14.30-16.00, haha, lönt :P Sen hem-hem :)
9 dessutom, så 1 år och 1 månad :)

puss

6/9-2010

Publicerad 2010-09-06 22:43:42 i Allmänt

Malin är kär i en bankdirektör och jag känner mig ganska så glad trots allt :)

I fredags var det ju skola, vi överlevde en timma, sen pallade vi inte mer och åkte hem.skäll på mig om ni vill, men det finns inga ord för hur jobbig jag tycker skolan är.
Vi pluggade lite i lägenheterna istället, sen packade och åkte hem. Jag åkte hem och packade om lite, träffade Clara, och sen åkte jag hem till Joacim. Han var lite krasslig så vi åt mat, och sen kollade vi film halva kvällen och natten, och så blev han lite piggare :) Sen mysa och sova :)

Lördag: Gick upp rätt tidigt och åkte till Liseberg med Tom och hans kusin. Dagen gick fort, och det var rätt mkt folk, men vi hann ändå åka de flesta roliga. Hade varit lite kul med en tjej med kanske som kunde åka karuseller med mig när killarna ville spela på sina töntiga saker, haha. Men jag överlevde :) Sen mysa i bilen på väg hem och sen hem till Joacim och sova, så skönt.

Söndag: Sov länge, sen hem till mig och jag målade huset när j var hos pappa och högg ved. Sen duschade vi och åkte och handlade lite mat. Sen hem så städade jag lite när j gjorde mat, sen badade vi katterna och sen hade vi familjemys i soffan alla fyra :) haha. Kollade Robin Hood, var bra faktiskt :) skolångest på kvällen, då är det bra att ha världens bästa pojkvän.

Måndag: Skola, fy fasen. Men gick bra idag :) Sen hem och laga mat till malin :) sen var vi ute och gick i en och en halv timma, stannade och gungade på en mysig gunga med ju :) Sen har Malin legat i min soffa i typ tre timmar så har vi snackat med massa och kollat på tjockisar på tv :D haha. alltid lika kul :D Nu gick hon hem, så nu r det ensamt. Tur att jag har min Elin på msn :)

Imorgon är det skola 9-12, sen vet i fasen vad som händer, det märker vi :)

Puss!

2/9-2010

Publicerad 2010-09-02 22:51:47 i Allmänt

Idag har det hänt ganska mycket fast ändå inte :P

Sov länge, sen gick malin och jag och köpte nybakade frallor på östras bröd :) Trevligt :) Hem och åt frulle, sen skulle vi ner till Malin för att plugga. haha, Lycka till. Satt i fem minuter, och jag höll på att bryta ihop, så blev inget pliugg idag heller. Bestämde oss istället för att dra till Ljungby för att fixa en bok på biblioteket där. Sagt och gjort. Jag orkade inte byta om, så åkte i pjamasbrallor och bara linn eoch en tjocktröja, ingen bh heller, det behöver man inte. hahah. Så blev en bilfärd med hög musik och sjöng med som bara den :) haha. Stannade och tankade, dom glodde lite på pjamasen :) men men. Sen biblioteket, fixat snabbt. Jag rå¨kade gå in på en toalett som visst var upptagen, men låser man inte får man skylla sig själv :P haha.

Sen till maxi och köpte dricka, godis och så skulle vi köpa snus, men dom hade såklart ite de vi ville ha. Så fick bli en sväng in till seven eleven med, dom kan man allt lita på :) Sen lika rolig bilfärd hem igen :)

Då gick vi hem tilloss själva och duschade och så :P haha. Sen lagade Malin pannkakor till mig :D Kollade en ängels tålamod och snackade skit. Sen hade vi lite tråkigt så då tog vi bilen och åkte på värsta långrundan och kollade fina hus och massa, väldigt trevligt. Sen hem till oss själva och nu har jag suttit här i typ en timma. Funderar på att gå och lägga mig.

Imorgon är det skola hela dagen, snälla låt mig slippa.

Sen hem till joacim, saknar honom som fan :(

jag skulle kunna göra vad som helst för att få slippa skolan, hatar verklien att gå dit, de är de värsta jag vet. men vet ändå att jag vill jobba med barn, så de är ju de yrket jag vill ha, vill bara spy på skolskiten. fan.
men men, ett och ett halvt år kvar, för försöka stå ut.

Puss och godnatt

1/9-2010

Publicerad 2010-09-01 17:11:03 i Allmänt

Glömmer ibland bort att skriva här, så nu har det gått några dagar sen sist.

I fredags när jag hade längtat lite efter att sova själv ringde Joacim och frågade om jag kunde hämta honom i Värnamo på natten, sov typ så ville inte. Sen skulle han ringa taxi, men sen ringde han tillbaka och så pratade vi lite, sen så åkte jag iallafall. Var rätt skönt att köra bil ändå, ingen annan ute typ och skönt väder och mörkt, så gick rätt fort. Åkte hem till mig och sov båda två sen.

Lördag: Var iväg med Malin på förmiddagen, vi fikade och hade det mysigt :) Sen hem och väcka Joacim. Vi kollade lite film och sen åkte vi hem till honom för att hämta Benny och Bettan :) Hans syster kom även förbi en sväng för nu har hon flyttat till Stockholm och kommer inte hem förän till jul typ. :O
Sen åkte vi hem till mig igen, och så duschade vi och fixade oss lite inför kvällen. Sen kom Moa och Vicke, och lilla Sixten, så hade vi kräftskiva hela familjen. Riktigt trevligt faktiskt :) hihi. Var även iväg och tog massa fina kort med skrutten :)

Söndag: Vaknade och myste lite :) Sen var vi hos pappa och högg ved. haha. Bonnigt värre :) Men det var r'tt kul trots allt. Sen hem till mig, duscha och fixa, sen packade jag och åkte hem till honom. Kollade film och lagade god mat:D Sen sova.

Måndag: tillbaka till verkligheten i halmstad, lamt. Kursintroduktion som gjorde att man ville gå hem och ta livet av sig direkt, verkade skit svårt :( men men, får väl gå det med. Sen hem och så lagade vi god mat, och kollade fångarna på fortet. Fick för oss att panik åka till maxi på kvällen och shoppa onödiga saker trots att båda var panka, så det gjorde vi ju såklart. HAHA.

Tisdag: Skola HELA dagen. 7 timmar och vi åkte inte hem :O Är helt chockade över oss själva, visst är vi bra?
Sen på kvällen kollade vi tv och åt mat och lite tjafs :) Trevlig kväll med min bästaste bästa vän! :)

Onsdag: Ledig :) Sjukt skönt. Sov till typ tolv :) hah. sen kom Malin över på frulle :) Sen var vi på maxi och köpte potatis som vi ska käka ikväll :P Sen har vi suttit i min lägenhet och snackat massa och bara haft det bra :D Gjorde även politiktest på internet, jävligt svåra ord som Malin och jag inte kunde. vad fasen är a-kassa, taxeringsvärde, finanskris, kärnkraft, FRA-någonting, bensinskatt? Inte konstigt att man inte kna rösta, när man inte ens förstår frågorna. .  :) jaja, får väl leva vidare som trög då, jag överlever nog :) mihihi.

Jonatan, har du kommit hela vägen ner hit? duktigt av dig isf, ska försöka att inte skriva så tråkigt. ;)


Idag känns faktiskt livet rätt bra, med pjamasbrallor, malins nya snus med granatäpplesmak, plommon i min lilla fruktskål, fångarna på fortet på tv sen, malins goda vin, och en dag ledig imorgon också :)

Nu ska jag laga mat till min underbara vän :)




Förresten, så äcklar du mig som in i helvete,vet ingens om är så äcklig som dig. Jag vill döda dig, men har lovat att inte göra det, för jag älskar min vän !


Dagens citat av malin : åh, det tjänar ju ingenting till att gå runt och hata utlänningar i den här världen.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela