Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

31/3-2012

Publicerad 2012-03-31 18:16:50 i Allmänt

har varit, ät fortfarande och kommer vara ett tag till, en snurrig tid i mitt liv.


jag har många beslut, stora sådana, som påverkar livet, som kommer att behöva tas inom en snar framtid. det skrämmer mig lite. jag känner att jag inte är redo att bli vuxen så fort, och nu kommer allting på samma gång.

helst hade jag velat vara liten igen, utan bekymmer över huvudtaget.

men så är inte fallet, och för att få ett någorlunda bra liv måste jag ta tag i saker och ting innan det är försent.

vet att det blir mycket gåtor här nu, förlåt för det, men för tillfället vill jag inte säga mer. hatar när personer skriver om allt som skall hända, och sen senare händer inget iallafall, då är det bättre att inte ha någonting sagt.

det räcker med att det är jag som vet om det, och några i min närhet med.

hade varit skönt att stänga in sig någon vecka och tänka över sina beslut, men livet går vidare, och alltså måste jag också göra det.

när besluten är tagna kommer de väl antagligen att stå här, eller ni kommer märka det i vilket fall, så då är de inte hemligt längre. Så håll ut.

Jag kommer komma tillbaka, starkare än någonsin! (fast kanske i behov av lite hjälp)


puss och tack <3

22/3-2012

Publicerad 2012-03-22 09:57:40 i Allmänt

Återigen ett tag sen jag skrev, men har sin förklaring.


Har varit sjuk näöstan två veckor i streck nu, börjar bli sjukt drygt :(

Förra måndagen kände jag mig ectremt hängig på jobbet, men höll ut hela dagen och åkte sen hem. Blev liggandes i soffan hela kävllen där med feber, ont i kroppen och asont i halsen. Sen höll det på så hela veckan! joacim kom hem onsdag och hade spytt på jobbet, så han var med hemma resten av veckan. Vi låg i varsin del av soffan och mådde kasst ihop.

helgen då? fredags var jag snabbt i vmo för att köpa 1-års present! sen åkte vi hem till herman och olivia :) käkade mat och så! lördags åkte jag och malin till gislaved och mötte upp mamma och clara. fikade och så.Malin fick paket av mig,m två ringer i försenad födelsedag! (jävligt försenad då hon fyller 28 april!!) hahah.

Sen åkte jag,joacim och atlas hem till mamma och var där tills söndag! myste och hade det jävligt bra!

måndag var jag på jobbet, allt var bra! sen natten där mådde jag extremt illa, kom fort som fan dessutom!! så jag gick och spydde!! usch! äckligaste som finns! sen mådde jag skit hela den dagen, men inget mer spy. Var hemma igår, och mådde då bra. Men på jobbet tyckte dom ändå jag skulle vila en dag till då man räknar 48 timmar från när man sist mådde dåligt..

så idag är jag med mlain i h-stad när hon skriver tenta, för att jag är så snäll!! :) lite drygt att vänta, men ändå skönt att veta att kroppen klarar av att göra annat än att ligga i soffan, nu när jag ska jobba imorgon!


denna helgen är helt planerad dessutom. Fredag iväg på hemlis :) ska bli kul! lördag morgon ´fira världens bästa Lovis 1 år :) på kvällen fira joacims mamma, :) sen södang vet jag i och för sig icke!

nästa vecka skal jag fan vara frisk som en nötkärna!! det lovar jag!!

i förrgår fyllde Lovis 1 år, och igår blev Atlas 1/2 år! De små börjar bli stora :) hihhi! Kärlek till dom!

diabetesen då? fy fan. måste ta tag i det, för 100 gången. jag orkar inte,...



saknar joacim :(

puss adjö

13/3-2012

Publicerad 2012-03-13 14:49:23 i Allmänt

hemma från jobbet idag,min hals och mitt huvud dödar mig.

tur att jag har världens bästa hund,hans sällskap är guld värt en dag som denna!!





stort grattis till min vän ida som fyller 23 idag! du är den äldsta vän jag har som jag fortfarande har kvar, betyder massa!

9/3-2012

Publicerad 2012-03-09 19:28:38 i Allmänt

Jag vet inte jag....


Men i vilket fall, jag skriver inte ofta, men jag skriver inte heller för någon mer än mig själv. Så det får bli som det blir, lite halvdant och dåligt, precis som jag skulle beskriva mig själv.

Iallafall, nu är det helg, och min jobbiga vecka på jobbet är över, nästa vecka har jag två hyfsat tidiga eftermiddagar på jobbet iallafall. Till skillnad mot denna när jag inte har haft någon. Fredagsmyset på jobbet är iallafall guld värt. När alla barn utom ett gått hem satt jag och hon och läste i "mysen". Väldigt lugn avslappning på en rätt stressig dag. Det gillar vi :)


Sen när jag kom hem så åkte jag och j till city gross och köpte massa mat och krafs. Köpte även två orkideér, så nu står dom fint i mitt kök :) Älskar blommor! Med risk att låta som en tant, men skit samma, jag älskar ändå tanter ;) Iallafall sen när vi väl kom hem fick jag ett städryck, j gick ut till garaget, så har jag fixat och trixat! Jag dammsög och dammtorkade hela huset, rensade bland alla filmer, tog bort all skit som var överallt i hela huset, alltså saker, plockade in i diskmaskinen, fixade med blommorna, städade båda toaletterna, städade i kylskåpet, flyttade om på massa saker, bäddade rent i Atlas sängar, bäddade våran säng, rensade nattduksbordet, tagit upp och lagt in alla kläder vi köpte förra helgen som var en del ;), städat mellanrummet ochlagt tillbaka mattan nu eftersom att Atlas inte kissar inne längre :) Sen har jag städat soffan som Atlas brukar ligga i, ätit mat, packat upp all mat, duschat, sminkat mig och blivit fräsch. Skööönt!

Nu kom adde och alex så nu ska vi nog kolla film eller något. Väntar även och hoppas att olivia och herman kommer förbi sen, längesen nu!


Fick även ett läskigt brev idag ;) hehe.Någpn hemlig grej som elin, becka och jonis ska ta iväg mig på. Ska bli roligt som fan! Men jag är ju alldeles för nyfiken för att vänta ända tills 1 april på att få veta :P Får muta någon av dem ;) heheh.

Imorgon ska joacim hugga ved hemma hos pappa, och jag ska baka hemma hos mamma under tiden, för jag hatar att hugga ved ;) Så lite mammatid behövs för mig känner jag!

Sen på kvällen kommer Moa, Viktor och allas vårt hjärtegryn Lovis hit! Vi ska äta god mat, mysa och kolla melodifestivalen :) Rätt najs om jagfår säga det själv!

Söndag är det me and i party hos mamma, men vet inte än om jag ska dit eller ej. Iochförsig är ju både Clara och Lovis där, så det blir det nog ;)

Ett hyfsat inlägg blev det, tråkigt som fan men vem bryr sig :P

pussadjö

3/3-2012

Publicerad 2012-03-03 20:44:47 i Allmänt

Jag är kass, jag vet.


ska försöka få till ett lååååångt inlägg imorgon! har haft fullt upp hela veckan, med jobb, middagar, övertid och föreläsning.

nu sitter jag i soffan och fryser ihjäl, väntar på j som snart kommer hem hoppas jag. Så vi kan kolla oth :)


puss hejdå, vi hörs imorgon!



Saknar Clara och längtar till sommaren!

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela