Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

14/3-2013

Publicerad 2013-03-14 20:42:04 i Allmänt

Längesen jag skrev här nu, har tänkt på det ofta, men man hittar ju aldrig tiden! Och så idag, efter att ha varit åiväg i lite över 15 timmar, DÅ hittar jag inspiration? Sjukt.

I alla fall..

Det har väl knappast undgått någon att det här sista halvåret har varit sjukt jobbigt för mig. jag har varit ledsen, glad, förtvivlad,panikartad, kär, inte kär, allt möjligt.

Uppbrottet var hemskt,det värsta jag varit med om ärligt talat. Sen renoverade jag ett hus på det, ett hus som var menat till två personer, inte en. Sen fick jag atlas själv, en hund med en massa energi trots att han är den finaste jag har så är han sjukt jobbig vissa dagar. När jag tror att jag har tagit mig igenom det mesta så dör Tom :( och jag bryter ihop kan man säga, det blev bara för jobbigt med allt ihop.

Mitt i allt det andra så har jag alltid en gnagade känsla till,och den stavas DIABETES. Fy fan vad jag önskar att den skiten inte fanns! Jag kan lova att det inte ens går en timma utan att jag tänker på det, blir påmind om det eller någonting. Vet verkligen att det finns folk som har det värre än mig, det är inte det jag menar, men det är så jävla påfrestande! Jag vill fan inte dö när jag är 30? Jag vill väl kunna vara som alla andra. Det känns bara som det varit för mycket i mitt liv ett tag och jag vill bara stoppa.

Samtidigt så har allt blivit bättre. Men vad spelar det för roll om man har ett fint och mysigt hus, världens bästa hund, pengar över i slutet av månaden om man inte är lycklig? Lycka är ju A och O, och det behövs för att livet ska vara bra! Läste i en diabetesgrej att blodsockret blir högt om man är olycklig, och att det blir bättre om man är lycklig, och det stämmer in så bra på mig. När jag bodde ihop med J och precis hade skaffat atlas och fixat huset så var jag lycklig som fan, och då hade jag bra värden. Det här senaste halvåret har jag försökt vara bra, men det har varit tungt.

Äsch, jag vet inte vad jag menar med allt. Bara att man måste vara lycklig! Det är fan det viktigaste i hela livet, att man själv mår bra och är lycklig!

 

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela