Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

26/8-2011

Publicerad 2011-08-26 22:11:23 i Allmänt

Jag vet inte vad som händer, men på några sekunder slungas jag rätt tillbaka till tiden som var för sex år sedan. Samma mörker, samma ensamhet, samma känsla av att vara totalt meningslös. Jag vet själv att imorgon är känslan borta, kanske tillochmed om en timma, men ändå. Det känns sjukt hur väl man känner igen den. Man tror att man har kommit över det, att just det mörkret har slutat infinna sig i kroppen, men plötsligt så finns den där.

Hur vet man om man är redo? Så många delar av mig skriker att jag vill bli liten igen, slippa oroa mig över vuxensaker. Bara tanken på att jag om ett halvår är färdigutbildad får mig att vilja kräkas. Nästa dag kan jag knappt vänta på att det här halvåret skall gå så snabbt som möjligt för att jag vill bli kastad in i arbetslivet.
Vissa dagar känns det helt okej att ta hand om ett hushåll på två personer, att diska, städa, tvätta, plocka, klippa gräset, odla grönsaker, laga mat, handla, hänga tvätt, vika tvätt, bädda sängar mm. Andra dagar vill jag bara tillbaka hem till mamma, tänker att fan vad skönt man hade det förr, när man slapp bry sig. Kanske man skulle flytta sig tillbaka dit igen, bli ett barn igen trots mina 22 år.

Det är svårt, livet är svårt. Även om det känns lätt de flesta dagarna så finns det klart dagar där det känns skit. Idag är en sådan dag.

Nu jävlar

Publicerad 2011-08-25 19:56:44 i Allmänt

Nu får det fan vara dags! Jag är en dum jävel som går omkring alla dagar i veckan och mår dåligt på grund av mig själv. Alltså på grund av saker som jag själv kan ändra på! Jag är trött på att alltid vara trött, på att ha ont i huvudet, på att vara nervös för att mina organ går sönder, på att känna mig dålig när jag hoppar över sprutorna.

Har tid hos läkaren den 6 september nu, då fan ska jag säga allt jag vill säga, nu är det dags att få ett slut på den här skiten. Ja, jag kommer kanske ha en dosa på mig, men det är väl för helvete inte hela jävla världen. Vad är bäst, att ha en dosa på magen eller leva 20 år längre? Jag måste göra det, om inte för mig själv så för alla runt omkring mig, som bryr sig om mig, och som vill ha mig kvar i livet. 

Nästa gång du ser mig, säg till mig - NU FAN ÄR DET DAGS ATT DU TAR TAG I DITT LIV DITT LATA HELVETE!


Tack på förhand :)

24/8-2011

Publicerad 2011-08-24 22:29:28 i Allmänt

usch, jag kan inte hjälpa det, för jag blir så irriterad

jag tycker att du är så sjukt omogen, och det står jag för.



det känns som att det enda vi gör är att bråka, och vi glider ifrån varandra så in i helvete,och ändå kan jag på något sätt inte orka bry mig.


det kanske är nu det är över?

2 år av kärlek

Publicerad 2011-08-14 12:53:34 i Allmänt

Du är fortfarande den som får mig att må allra bäst, du är den som bryr dig om mig, som vill mitt bästa, och som gör allting för att jag ska ha det bra. Du får mig fortfarande att  bli alldeles pirrig ibland, och jag kan fortfarande bli nervös i ditt sällskap. Det räcker med att du åker iväg några timmar så saknar jag dig så fort du har åkt, och längtar tills vi ses igen. Jag älskar dig lika mycket när du är helt nyvaken, med bara mjukisbyxor på dig, och håret åt alla håll sittandes inne vid tvn som när du är fixad i håret, nyrakad och har på dig dina snyggaste kläder. Det spelar ingen roll vad du har på dig eller hur du ser ut så tycker jag om dig lika mycket ändå. Jag vet vilken tur jag har som har dig i mitt liv, vilken tur att du vill ha just mig. Jag har sagt det förr, men jag trodde faktiskt inte att man skulle kunna älska någon så mycket som jag älskar dig, och jag trodde verkligen inte att man kunde vara lika kär efter två år tillsammans. Men det är jag. Jag längtar tills jag börjar jobba, så att vi får ett riktigt liv tillsammans, så jag kan hjälpa till att betala och göra allting ännu bättre. Jag älskar att höra dig andas på natten, att lägga mig närmre dig när jag fryser så att du får värma mig. Du är så mysig när du pussar på mig mitt i natten när jag sover, det är det bästa sättet att vakna på. Jag ska göra allt vad jag kan för att du ska må bra, för att du skall få det så bra som möjligt. Glöm aldrig bort att du är världens bästa, och att jag är din så länge du vill ha mig!
Den 9 Augusti firade vi två år tillsammans, och jag hoppas på många fler.

Jag älskar dig idag, imorgon och för alltid <3

14/8-2011

Publicerad 2011-08-14 12:45:08 i Allmänt

Jaha, ännu en sommar har gått förbi, och jag har som vanligt varit totalt  värdelös på att skriva här :P En snabb genomgång om vad som hänt i sommar.

Joacims pappa var och hälsade på från NOrge i en vecka, vio grillade, åkte runt och hälsade på folk, träffade j´s farmor och farfar för försrta gången, drack gott. spelade spel och hade det bra. En skön vecka!

Sen har vi varit hemma och fixat massa, typ bara haft det tråkigt någraq dagar :P eller ja, jag hade det tråkigt när joacim fixade i garaget och så. Jaf hjälpte till lite.

Sen var vi hos hans mamma i halmstad i stugan, det var mys. Vi åt på steakhouse, fiskade krabbor, åkte till godis på landet, shoppade och hade det bara jävligt bra :D spelade minigolf med ju :)

Sen var vi ich tältade med hela stora familjen på gullbranna. Där blev det sol och bad, minigolf, glass, shopping, godis ohc mat på stormkök, trevligt värre! :)

Sen har jag clara joacim och pappa varit i göteborg ovh sovit på hotell! Liseberg var det :) det var kul!

Sen har jagf ju även hunnit med att jobba en vecka nu, det går bra, på fritids :)

JOacim har fyllt år, han fick en tavla jag pärlat på oss två, ett halsband och ett armband det stod elin och joacim på, och en övernattning på hotell, fast det hatr vi inte åkt på än :) Mamma har öven hon fyllt år, hon fick en kattunge, Bengt, och en tavla jag gjort :)

Vi har äöven varit hos Elin och emil en kväll och lagat mat, sen klockan tolv var det premiär av harry potter filmen, så då åkte vi till jkpg! filmen slutade halv tre, så var hemma runt fyra :) haha, sov gott sen! :P

Grill hos moa ochj viktor har det med blivit!

Den susta veckan nu har vi fiskar kräftor hos pappa, nu har vi nog fått typ 70 stycken,så nu orkar vi inte mer :P

Världens bästa Clara har med fyllt år ju! Av mig fick hon en ommålning av sitt rum, så det gjorde jag i fredags, blev riktigt bra ! hon fick tre vita väggar och en grå, så fixade vi och kastade massa gammal skit! :) Idag har hon kalas, så jag är hemma och är lektant! :P

Imrogon är det jobb igen, hela måpndag, tisadg och fredag. Onsdag är det clara dag, då ska jag leka med henne, och när j slutar jobbet ska vi åka och bowla alla tre och sen käka :) torsdag blir det en sväng till sjukhuset, det blir nog bra!

Nu är det dags för mitt huvud att vila snart, det håller på att döda mig!

Men som sagt, trots pissigt väder så hagr det varit en bra sommar med min älskade joacim.


puss!


p.s potatisen har kommit upp nu :)




ett kort på mig och mitt hjärta Lovis från tältet på campingen :)

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela