Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

....

Publicerad 2011-09-27 21:26:50 i Allmänt

FANJÄVLARHELVETESSKITFITTHELVETESSKITJÄVEL

22/9-2011

Publicerad 2011-09-22 20:42:03 i Allmänt

idag har varit en rätt bra dag. praktik dagen gick fort. höll i samlingen, sen två pass matte, sen idrott och sen sjöng vi bara och sen gick hem. Så det var bra, går alltid lite fortare när man h¨ller i det själv! sen hem, handla lite på vägen och snacka skit med Ida, det bästa med att handla är att hon är där :) sen hem, läsa en bok från skolan, tvättade två maskiner tvätt och hängde de, städade huset, tog bort massa fula mattor i huset, tände i pannan, rensade i alla köksskåp för där var det stökigt som fan och plockade bort massa disk. inte så kul kanske, men nödvändigt. j ringde innan och sa att han skulle jobba över, surt men får väl gå.. får se när han kommer hem, har inte kommit än iallafall. fick så sjukt ont i ryggen nyss, så nu ligger jag i soffan och tycker jävligt synd om mig själv. hoppas de går över snart, måste ha stäckt mig eller något. bara de är bra tills praktiken imorgon!

imorgon är det fredag, då blir det lite shopping med j efter praktiken, ska köpa ett verktygsskåp till honom! sen blir det mys med bästa vänner på kvällen. skööönt :)

känns lite fattigt att åka hem till kompisar och duscha när man inte har varmvatten, men men. Tack för duschen O&H :) Även tack Olivia för pratstunden, du förstår mig så bra!!


tjofräs



21/9-2011

Publicerad 2011-09-21 22:09:24 i Allmänt

idag dödar huvudvärken mig, det är allt jag har att säga



plus att jag tvivlar

20/9-2011

Publicerad 2011-09-20 19:32:00 i Allmänt

Känns lite bättre nu. Men fortfarande lite konstigt.


J och jag har varit i vmo och skulle köpa växter till akvariet, men det fanns bara ruttna växter där, så blev inga :( suuurt! så ha jag planerat lektionen tills imrogon, min handledare är ledig, så ska ha barnen själv :) eller ja, tillsammans med hennes kollega, men själv på mina lektioner. Ska bli kul faktiskt :)


J är i garaget och jag är ensam. som vanligt. jag ska inte klaga, jag har det bra. men klart det är tråkigt.

jag tjatar om det jämt , men jag har sån sjuk beslutaångest över allt. är det såhär livet ska vara resten av livet? jag vet inte. är jag för ung? för gammal? för bortskämd med att allt ska vara bra? vad är det för fel?


fan.


snart bara en vecka kvar på praktiken med, jag vill inte sluta. fast ändå skönt med skola, många sovmorgonar och massa skitsnack och bilåkande med malin. så det är väl okej egentligen.



Får inte glömma att världens bästa bebis fyller 1/2 år idag ju! Lovis min lilla sötkaka!! Tiden går fort!


Slut gnällt för min del!


pusshej

20/9-2011

Publicerad 2011-09-20 16:39:14 i Allmänt

har en äcklig känsla i magen, hoppas att det släpper.

19/9-2011

Publicerad 2011-09-19 21:37:17 i Allmänt

dagarna går fort.

i fredags var vi bara hemma, och på kvällen kom Ida och Jakob så kollade vi film och åt mat :) Det var mysigt och trevligt! :)

lördag gick vi upp tidigt och åkte hem till pappa och högg ved, sen äta middag hos mamma. Sen klippte och färgade jag Antons hår, blev bra! På kvällen var det kräftskiva! Så Moa, Viktor och Lovis kom med! Gullungen! Får jag ett hälften så sött barn blir jag nöjd!

söndags var en slappdag. vi kollade filmoch gosade hela dagen! på kvällen firade vi pappa som fyllde år ! mys!
sen hem, fan vad deppigt att åka hem då när man varit runt så mycket folk en hel helg, usch.

i morse var jag skit nervös, för min lärare från skolan skulle komma till praktiken och kolla på mig och sen snacka efter, och det är hon som bestämmer om jag blir godkänd eller inte. på hela slut praktiken då. men det gick skit bra, så blev godkänd! fiuck även sluta tidigare så tänkte mysa med god mat på kvällen för jag var lite glad och lättad :) så städade hela huset, rensade två garderober plus hela uteplatsen. Sen städade jag min bil, rensade bland alla kläder, och fixade överallt och bara väntade på att klockan skulle bli halv fem så j kom hem!
men så ringde han och sa att han var tvungen att jobba över :( så han ska jobba till tolv :( så det blev en ensam och tråkig kväll. Men huset är iallafall fräscht. sitter i soffan med tre katter som fräser och morrar mot varandra, Bettan och Skrutten har inte vant sig vid Nisse än, så det är ett jävla liv.


nu ska jag nog gå och sova i min ensamhet, trots allt praktik imorgon igen..



tagit två jäkligt mogna beslut de senaste dagarna dessutom, lite stolt över mig själv! :)





16/9-2011

Publicerad 2011-09-16 17:29:03 i Allmänt

har alltid dåligt samvete när jag skall göra någonting för mig själv :( hatar det. varför bryr jag mig så jävla mycket om vad andra tycker och tänker istället för att lyssna på mig själv? är trött på att vara alla andra till lags när jag själv inte får göra vad jag vill.



så sjukt trött...



15/9-2011

Publicerad 2011-09-15 21:35:06 i Allmänt

när ska jag få komma på första plats i ditt liv?

14/9-2011

Publicerad 2011-09-14 21:16:18 i Allmänt

livet rullar på, utan bloggen, som vanligt.

iallfall, har fixat ingternet nu, så nu har jag ingen ursäkt till att itne skriva här varje dag, så nu får jag försöka bli bättre..


annars rullar det på som vanligt. praktiken är underbar, trivs skitbra!!


jag går upp på tok för tidigt på morgonen, iväg till praktiken, kommer hem, tvättar, hänger tvätt, städar, plockar i och ur diskmaskinen, funderar över vad vi ska äta för mat, handlar ofta, hem och laga mat, ropa in j från garaget, plockar undan efter maten när j går ut igen, skriver mina skolsaker, kollar lite på tv eller sitter vid datan, j kommer in vid nio, då har jag försökt hålla mig vaken så länge det går, ligger alltid i sängen innan tio nu för tiden, sen somnar jag och j kommer upp och lägger sig senare än mig. så ser det ut nu, hoppas det blir annorlunda, för detta vet jag inte om jag vill ha. kanske är jag inte redo, hur vet man det? jag vill ju det här, eller?


men mest av allt känns det som att jag saknar tiden som det var förut, :(






4/9-2011

Publicerad 2011-09-04 13:20:59 i Allmänt

jag är dålig, men jag vet iallafall om det :P

eftersom att vi inte har internet hemma hos j så blir det sällan att jag sitter här, vi försökte fixa igår, men fick som svar av telia att dom inte levererar dit vi bor, lite surt :P

iallafall, har haft vfu en vecka nu, det går bra. är i en bra skola, i en bra klass med bra handledare :) så känns bara fint!

i fredags var det skola, vi hade möte om examensarbete bland annat, det ska nog bli bra... :S

sen hem för då hade joacim ordnat romantisk middag, mys! så det blev god mat och sådant och mys i soffan. mer sådant tack :)

igår var vi i vmo och shoppade, blev en klänning, ett festlinne, smink ett par jeans till joacim sprit och smycken, så var lyckat :):)

på kvällen kom malin så stack vi vidare till l&d och sen till sigges där vår älskling björn var! känner att jag börjar bli för gammal för honom, men men. Efter att ha blivit totalt mörbultad (stod såklart längst fram) och ont i halsen for vi hemåt igen. Mysig känsla när man vet att joacim väntar hemma i sängen, så han lyssnade på min kväll, blev sur på alla andra och höll om mig extra mycket under natten :) tihihih.



annars då? trött på att du alltid klagar på mig, jag är stor nog till att bestämma över mitt eget liv.



snart ska vi hem till pappa och hugga ved...kul! eller inte. men det måste göras. Imorgon vfu igen, känns sådär just nu för mår lite dåligt :P men kommer ju gå bra imrogon! är bara trött nu.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela