Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

28/6-2010

Publicerad 2010-06-28 19:52:31 i Allmänt

Oj, nu har det gått en vecka sen jag skrev sist, men jag har haft helt fullt upp.

Måndag: Jobbade 7-16.30, så var en lång dag. Men det gick bra :) Ida övertalade mig till att åka med henne på fotboll sen på kvällen :D Det blev en trevlig stund :D alltid bra när man är med henne :D Sen direkt till Joacim, vi var och fiskade, men fick damp på alla knott så det varade inte så länge :P

Tisdag:  Var jag som sagt på resa i Halmstad med jobbet :) Vi var på konstmuseum och sen ute vid havet och badade :) Sen var vi på en camping och lekte och käkade glass, en väldigt lyckad dag :)

Onsdag: Öppnade på fritids, jobbigt tidig morgon efter halmstadsresan :P Sen slutade jag vid ett :) Då åkte Ida och jag och shoppade :D hehe., Najs :D Blev ett linne/klänning, en kjol, en kofta, nagellack, smink, och lite gott på systemet :) Sen direkt hem till joacim, vi åkte till hans kompis Herman och Tilda och åkte med dom till Åminne på någon motorträff eller vad det hette :P Massa bilar iallafall :P Kollade runt där och åt våfflor och grejer, lite småmysigt. Sen hem till Joacim och hade det mysigt bara :)

Torsdag: Jobb 8-17. Barnen badade i vattenspridaren och vi hade skitkul :D haha. Sen hem och packa snabbt sen kom Joacim och Tom och hämtade mig, så åkte vi till Varberg :) Toms tjej Amanda hade husvagn där med sin familj, så var där hela helgen :) På torsdagen åt vi god mat och kollade runt lite hur det såg ut, och spelade lite poker, eller ja :P pojkarna ;)  Sen sov vi fyra i förtältet, det blev trångt men mysigt :)

Fredag: Alla åkte till Ullared utom Jag, joacim och tom. Så vi köpte frukost och sen åkte vi in till Varberg och kollade snygga båtar,åt glass och kollade på fästningen. Och köpte krabbspö :D hehe. Sen hem och äta med alla, sen var vi iväg och fiskade krabbor vid klipporna och drack och snackade, det var fint och mysigt :D Vi spelade även minigolf och kollade fotboll på puben :) Sen mer mat och godsaker, och sen mitt i natten fick jag och Amanda för oss att vi skulle bada :D Så det gjorde vi när det var vågigt och kallt :D haha. Men pojkarna trodde inte vi vågade så vi var ju tvugna ;) hehhe. Sen myste vi alla fyra i husvagnen och sen sov vi. :)

Lördag: Eh, vad gjorde vi... Jag kommer knappt ihåg. Just det, vi solade lite på förmiddagen, och var och fiskade krabbor igen :) Sen spelade hela gänget minigolf igen, och åt gott som vanligt :) Sen kom Mathias och gjorde oss sällskap. Vi kollade mer fotboll på kvällen och var vid klipporna. Jag vågade vara med på poker sen, och jag förlorade inte :P hehe. Det ni :) Sen sov vi alla fem i förtältet, varmt och trångt, men det gick bra :)

Söndag: ÅKte hem efter frukosten, sen var vi inne en sväng i Ullared :) Trevligt. Sen hem hit och sen åkte Joacim hem. Jag badade i poolen och städade mitt rum och grejer. :)  Sen kom han tillbaka på kvällen och vi kollade film och hade det bra. Jag älskar honom :)

Måndag: Jobb 7-16.30. Blev en väldigt varm dag. Tur att barnen svalkade av mig med sina blöta kramar när de lekt i vattenspridaren. :) hehe. Jobbar med Ida med ju så har skitkul :D Känns knappt som jobb :) hihi :D Sen hem och bada i poolen, skönt nu :) OCh så har jag duschat, och nu ska jag nog snart till Joacim tror jag:)

Imorgon blir det lite sovmorgon för börjar inte förän vid tio, hur skönt som helst :D



Livet leker, allt känns underbart nu:D

22/6-2010

Publicerad 2010-06-22 21:54:47 i Allmänt

Är så sjukt trött. Har varit iväg på resa hela dagen med fritids. I Halmstad var vi. En sväng på konstmuseum och sen bad och lek vid havet :D Riktigt kul :D
Ingen av de andra vuxna ville bada, så jag fick offra mig ;) Barnen var ju lyckliga iallafall :D haha. Kallt i början, men sen gav det med sig. Var stora vågor med, så var skitroligt.

Imorgon blir det också jobb, 6.15-13.15, så tidig morgon, alltsåååå, dags att sova :)

Skriver mer imorgon eftermiddag när jag är leeeeeedig :D:)

20/6-2010

Publicerad 2010-06-20 23:37:14 i Allmänt

En bra och lugn helg har de varit, de behövs ibland det med :)

Torsdag: Efter att mamma och jag käkat så var vi ute och gick en lång runda, sen kollade vi lite tv. Sen ringde Joacim, så blev att jag åkte till honom :) Pratade länge på kvällen och bestämde att han skulle ringa läkaren dage efter, för att kolla vf de inte hört av sig.

Fredag: Jobb 11-17. Det gick fint. :) Joacim ringde när han pratat med läkaren, dom hittade inget på röntgen.. Vet inte om jag ska vara glad eller inte. Blir ju bara värre coh det gör så jävla ont, så hade nästan varit skönt om dom hittat något. bara det inte var värsta farliga saken då såklart. Iallfall, hem och äta med mamma, sen vidare till Joacim och hans kompisar. Sen var vi på streetrace och lite så, mat och sen sova hos joacim. Det var mysigt.

Lördag: Vaknade av att de åskade som fan! Men mysigt att vakna av regn och så :) Vi kollade film och sen på bröllopet. Det var typ de vi gjorde hela dagen :P Sen duschade vi och kollade ännu mer och sen sov :P

Söndag: Sov länge, mys. Sen gick joacim upp och gjorde pannkakor :D goooott. Sov vi åt ute på altanen :) Ont i huvudet som fan, som alltid. Hela jävla helgen. Hur länge ska jag orka? Åkte iallafall hem sen efter en stund, så har varit hos moa och gett henne paket, för hade inte fixat de förra gången vi var där. Sen har jag lekt och busat med Clara som kommit hem efter en vecka på läger. Vi satt och gapskrattade vid tv innan jag hon och mamma. ahahha. :) Nu har jag kollat på en film och pratat med min joacim. Det blir en natt ifrån varandra, jag ska jobba imorgon och han har ingen bil. Så blir det ibland, det är lite jobbigt.


7-16.30 imorgon, hur fan ska det gå med huvudet? 

e+j <3

Publicerad 2010-06-20 19:17:49 i Allmänt

 

Du är tillsammans med? – Joacim David Lennart Bagge


Hur gammal är han/hon? – Snart 21 :)


När fyller han/hon år? – 17 Juli 


Vart bor han/hon? - Bredaryd 


Har han/hon piercat sig någon gång? – Jao, i örat :) 


Har han/hon druckit någon gång?- Ja :P


Han han/hon rökt? – Mm ibland, det tycker vi inte om :P 


Vad har han/hon för färg på rummet? – Tre vita väggar och en röd.  


Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? – Eh, köpa fler bilar säkert :P Åka utomlands med mig och köpa kläder till mig :D haha!

Har han/hon någon fobi? – Tanter :P Som jag älskar. Och han är lite rädd när man kollar skräckfilm :) 


Är han/hon beroende av något då? – Snus. :P 


Är han/hon envis? – Tja, är han kanske.. 


Vad gör han/hon på helgerna? – Myser med mig och är med sina kompisar. 

Beskriv honom/henne med två ord? – Perfekt och underbar!


Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? – Javars! 


Varför blev du tillsammans med honom/henne? – För att jag blev kär kanske? :P Kändes som att allting blev bra när han kom in i mitt liv.

Föll du för honom/henne direkt?
 – Nope :P Han fick kämpa ett tag J hahha.

Du älskar honom/henne? – Jao, klart <3

Du har slagit honom/henne? – Oja, vi slåss jämt :) Fast mest på skoj då… hehe.

Du har roligt med honom/henne? – Mmm :)


Du skulle kunna bo med honom/henne? – Ja verkligen. Det gör jag ju typ känns det som :P Är hos honom jämt :)


Du vet någonting om honom/henne? – Förhoppningsvis. Hehe

Du har gjort ett sugmärke på honom/henne?
 –Har jag nog :P

Säg ett ord du känner för honom/henne? - Kärlek 

 
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? – Åh herregud,jag vet inte. Han säger bara fina saker till mig. 


Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? – Jag gillar allting, men hans armar är starka, och det tycker jag om :) Plus att han har fina händer men det får man inte säga för då blir han arg. Hehe. Hans rumpa är söt ;) 

 
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? – Mm, inte så mkt längre kanske :P  


Är du svartsjuk på andra tjejer/killar? – När han är med andra tjejer eller va? Det blir jag nog lite, om dom är snygga :P

Om er. 


Hur träffades ni första gången?
 – Hemma hos mig, han var och hälsade på Moa och Viktor :P Jag var livrädd och stängde in mig på mitt rum och gick inte ut på hela kvällen. Höll på att kissa ner mig och hungra ihjäl på samma gång :P 

 
Bor ni långt ifrån varandra? – 2 mil. 


När blev ni tillsammans? – 9/8-2009


Hur länge har ni då varit tillsammans? – Ja du, räkna själv. 10 månader och några dagar. 11 dagar för att vara exakt.

 
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? – Ja. Det tog lite mer än ett halvår från att vi träffades för första gången innan vi blev ihop. 


Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? – Mest skräck, men annars lite allt möjligt.

 
Har ni sovit över hos varandra? – Har vi sovit ifrån varandra hade varit en mer lämplig fråga :P Sover över nästan jämt :)


Har ni bråkat någongång? – Ja, annars funkar de inte. 

 
Vem håller fjärrkontrollen? – Joacim :P 


Vad har ni gemensamt? – Ja du, bra fråga. Jag vet faktiskt inte. Vi gillar skäckfilmer, att fiska, mysa och.. jag vet inte, svår fråga :P


Har ni samma åsikter om saker? – Det beror på vad det är för saker. 


Planerar ni framtiden ihop? – Jao :) 

 
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? – En vecka när jag var i Sälen med Malin. Det var lite jobbigt. 

 
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? – Ja, verkligen :P 


Hur länge kommer ni vara tillsammans? – Det vet man aldrig, förhoppningsvis länge :P

17/6-2010

Publicerad 2010-06-17 19:00:06 i Allmänt

Återigen har det gått några dagar, och det har dessutom varit väldigt bra dagar :)


Söndag: Ja, vi var ju som sagt och firade Moa på morgonen. Med pappa, yvonne, farmor, clara, moa och vicke. Jag och Joacim alltså :) Vi åt tårta och sånt :) Sen hem och då sov vi en sväng, sen var vi ute och fixade med alla hans bilar och städade upp lite av hans skrot :) haha. Sen åkte vi till Moa och Vicke igen, för då skulle hon bli firad med mamma och anton och clara. Så vi köpte familjepizza och hade det bara mysigt allihopa :D Underbart :)
Sen sov jag hemma hos joacim.

Måndag: Eh...Sov väl länge antagligen, sen äta mat med j. Sen skulle jag kolla claras match, men så ringde joacim, och så skulle vi åka och fiska med hans kompisar. så det blev det. Inga fiskar alls :( surt. Sen sov vi :)

Tisdag: Upp tidigt och åka till Ullared med mamma och Anton :) Trevligt. Blev lite shoppat trots allt, bland annat tre klänningar och en annan konstig grej :P Blev iallafall en mysig dag. På väg hem ringer Elin och frågar om jag vill komma till henne och hälsa på. KLART JAG VILL! Så jag ringer Becka så vi två åker till Skillingaryd :) Vi snackade skit, var och kollade Elins jobb, handlade mat som vi lagade, kollade film och hade det bara jävligt bra helt enkelt :D Jag var varm så slängde av mig mina byxor så gick runt hemma hos elin i abara trosor och linne. så dom mobbade mig lite, men det är lugnt :) Åkte väl hem runt nio på kvällen :)

Onsdag: Sov länge, sen ringde Malin och frågade om vi kunde träffas, KLAAART :) så hon kom hit och hade med sig wok som vi lagade som vi älskar :) Sen var vi iväg på lite bus, sen bad i poolen,  och sen åt vi vattenmelon och kollade wallander :) hihi. Underbar dag :) Sen ringde Joacim, så då åkte jag hem till han. Men klart startar inte bilen när jag ska åka. Så blev lite stressigt där. MEn tur att man har pappa så nära :) Så han kom och lagade den med min farbrors hjälp lite med :) Vi kollade lite tv, och sen sov vi.

Torsdag: Upp tidigt och iväg och jobba på fritids :D Kuuuul :D Lång dag, 7-16. När man inte är van vid att göra så mkt på dagarna :P haha. Men det gick ju det med såklart :) Sen när jag kom hem badade mamma och jag i poolen och snackade skit :) haha. OCh nu håller hon på att göra pizza :) Kan knappt bli bättre :) Eller jo, har haft sjuk huvudvärk idag, hela dagen och det vägrar ge med sig.

VAD FAN HÖR INTE LÄKAREN AV SIG FÖR?! Två veckor sen jag skulle fått svar nu ju :(




Men men, annars är det bra :) Underbara dagar med mina bästa :D<3

...

Publicerad 2010-06-16 00:02:16 i Allmänt

Hur fort kan man ändra sig om vad man känner? Ena stunden kan man känna sig som världens lyckligaste, medan man i nästa sekund får kämpa för att hålla sig kvar i livet. Hur kan man känna sig så ensam trots att man vet att det finns folk runt omkring som skulle göra vad som helst för en. Hur kan tanken på att behöva sova en natt ensam vara så jobbig att man vill dö?

tjafs

Publicerad 2010-06-15 22:53:20 i Allmänt

usch, jag blir så trött på dig. ta tag i det va fan. sluta lipa över något det bara är du själv som kan göra något åt ändå.

12/6-2010

Publicerad 2010-06-12 12:45:12 i Allmänt

Nu var det återigen några dagar sen sist. sååå..

I onsdags blev det att vi hämtade bilen iallafall :) först en snabb sväng in hs mlain och fick lite mat :D hahah. sen åkte mathias, philip jag och malin till öland :) sen tog jag och malin den ena bilen hem :) Stannade och käkade lite, och sen var vi vilse inne i Kalmar i 40 minuter för vi hittade inte rätt väg. hehe. Men vi kom hem iallafall :P Malin släppte mig hos Joacim, så duschade jag och sen kollade vi lite tv och myste.

Torsdag: Joacim jobbade, kom hem vid lunch. Sen försökte jag få typ alla jag kände att komma och hämta mig, för hade ju ingen bil. Men ingen kunde :( Så jag duschade, gjorde mig lite iodrning, kollade tv, sen gick jag till j´s jobb och hälsade på lite. Sen till smålänningen och kollade, och sen hem till han igen. Sen kom han hem från jobbet. Vi sov en stund, sen städade vi skit mycket :) Askul :) hehe. Men det tyckte nog inte han :P Sen till hans jobb och skriva ut lite tavlor till hans rum. Så det blev faktiskt riktigt fint :D Sen sov vi :)

Fredag: Joacim jobbade till ett, sen kom han hem och vi myste och kollade lite tv och så. Sen kom tom och hämtade oss så körde han mig hem sen åkte dom igen. Jag mamma och clara snackade lite skit, sen åkte vi och köpte godis och kollade wildkids :D sen la vi clara så kollade mamma och jag skräckfilm :D naaajs :)
Sen skulle jagsova, och då kom helt plötsligt joacim hit. Blev lite chockad. Tur att jag var hemma :P

Lördag: Har varit vaken några timmart, joacim sover än, ont i håret har han idag :P som vanligt :P så nu bli det väl till att ta hand om honom lite. tänkte tvinga honom till lager 157, men det får jag nog ge upp med redan nu. :P

Imorgon ska vi fika hemma hos moa och vicke med farmor och pappa och dom. För moa fyller år på måndag.

Ja det var väl typ allt :)


puuuss

9/6-2010

Publicerad 2010-06-09 11:56:39 i Allmänt

Ännu en dag, hoppas inte den blir lika seg som igår.

Igår vaknade jag hos Joacim, sen sov jag och så kom han hem på lunch :)sen åkte jag hem, för skulle med malin och hämta mathias bil. men de blev inte. Så jag låg typ hemma i sängen hela dagen, så sjuuuukt ont i huvudet. Kollade massa one three hill, längesen sist. Sen pratade jag med Joacim i telefon, han skulle kommit till mig, men hade ingen bil och ville inte köra cross när de regnade så mkt. Så blev att jag åkte till honom. Vi kollade tv, spelade fifa (jag vann med 3-0 :) ) sen ficm jag som vanligt ligga i hans knä när han masserade huvudet på mig, fan vad skönt det är när man har ont. Sen sov vi.

Idag var det upp tidigt för att åka hem och passa clara när mamma var på nån studiedag eller vad det var. Så vi sov vidare, sen upp och ge henne frukost så kom mamma och hämtade henne på vägen till jobbet. Så nu ligger jag i mammas säng med alla mina täcken och har precis ätit en bulle som ag och moa bakade, goooott :)
idag blir dt förhoppningsvis att vi hämtar bilen, annars blir denna dag lika seg som igår.

Idag har vi varit ihop i tio månader, shit vad fort tiden går :O helt sjukt.

Tack Joacim för att du orkar med mig, jag älskar dig mest av allt, du är det bästa för mig. <3

8/6-2010

Publicerad 2010-06-08 18:09:01 i Allmänt

Tänk att få dö.

Att få slippa alla bråk och skrik, att slippa alla problem.

Tänk att få slippa bry sig om vad alla killar tänker, att slippa försöka passa in.

Tänk att få slippa bli sviken av sina vänner, att inte behöva tänka på jobbiga familjeförhållanden.

Men tänk att inte få leva.

Tänk om man inte fick ta studenten, att aldrig få ha några vänner.

Tänk vad tråkigt det hade varit att inte få göra sig snygg inför alla killar.

Att inte få känna samhörighet med sina syskon, och att inte få följa sin lillasysters uppväxt.

Tänk att aldrig ha fått ha en bästa vän, och en pojkvän.

Döden kan kännas lockande, men det är så mycket i livet man inte vill missa.

7/6-2010

Publicerad 2010-06-07 17:15:32 i Allmänt

Idag sov jag länge, sen mat med skrutten, sen åkte jag på hemligt uppdrag. gick väl sådär, tror nog inte att det 'r någonting för mig. . . men man vet ju aldrig. Seeen direkt hem till moa :D först hämtade jag henne så vi handlade lite :) Sen hem till henne och bakade bullar och muffins :D Först bakade moa en sats med muffins, som flöt ut på hela plåten så det typ bara blev en enda stor :D hahah. Så då sa jag att jag kan bättre, så gjorde jag en sats som blev peeeeeeerfekt :) det ni :) Och runt 50 bullar blev det tillslut :) Så nu luktar de gott här :) Joacim ringde för en stund sen och ville att jag skulle komma dit sen, så åker nog dit direkt sen, onödigt att åka hem mellan känns de som.

imorgon blir det lite bus med malin :)

6/6-2010

Publicerad 2010-06-06 18:02:18 i Allmänt

Måndag: Skola en snabbis, sen eh... ingen aning tror jag. Jo just fan, efter skolan shoppade vi lite, och sen åkte vi vidare en bit och shoppade mer :) Blev två bikini bara trots allt, har ju inga pengar :P Sen körde Malin mig hem, och då hade poolen kommit upp :D Äntligen :D:D:D Så ringde Joacim och sa att han ville komma, och lovade att bada, så anton och jag väntade på honom. Sen fegade han ur den lilla klenisen, så Anton och jag fick bada själva, kallt som satan! höll på att dö :) Sen kollade vi skräckis hela familjen och åt popcorn :) 

Tisdag: Gick upp tidigt och körde Joacim till jobbet, sen hem till honomoch sov vidare :P Han var hemma vid lunchen, sen vet i sjutton vad jag gjorde, har faktiskt ingen aning. Jo förresten, var no hemma hos malin och fiskade en sväng :) På kvällen åkte jag iallafall till honom igen och vi fiskade :) Han fick en liten fisk och jag ingen :(

Onsdag: Sov väl antagligen och väntade på att joacim skulle ha lunchrast :) Sen hem och fylla i mer vatten i poolen, sen tvättade jag min bl hemma hos pappa, När jag kommer hem igen har massa vatten åkt ut, poolfan har klart ett hål så vattnet försvinner. PLUS att den är sönder så luften åker ur. Får panik, när vi äntligen fått upp skiten. Mamma hade typ inga pengar, så fick fjäska för pappa :) hihihi. Sov hos joacim.

Torsdag: Mötte upp malin, saga och melker och så åkte vi och köpte ny pool :D hihhii! Sen hem och sätta upp den medan barnen lekte i den gamla,och med lite andra saker. Sen fyllde vi över vattnet med hjälp av slangar och sen hinkade vi massa med :) gick skitbra :D Så hade vi picknick  trädgården och melle sjöng :D hahah! så söt :) Sen körde jag dom till malins bil,och sen direkt till joacim. eller nej, hälsade på moa ovh vicke en stund först :) vi fiskade igen, fick inget :(

Fredag: Sov, joacim kom hem. Jag åkte hem. VAr hemma en stund för att sen tigga in mig på mat hos moa och vicke. tråkig att äta själv :P sen hade dom inflyttningsfest så det var massa folk där. Var kvar till typ ett. sen hem och sova. första gåmngen på vääldigt länge sov jag själv i min säng, kändes lite konstigt. 

Lördag: Var ute och gick med Moa, när jag kom hem säger mamma att jag inte får åka nånstans för joacim har ringt och ä på väg. Så kom han och vi körde anton till orkestern, och handöade lite poolsaker på vägen. Sen åkte vi en sväng på Joacims cross :) Sen hade jag beslutsåpngest över kvällen. Slutade iallafall med att jag åkte till Malin på grillfest :D I hamnen :) det var skitmysigt :) vi grillade, spelade kubb (jag var asbra!), badade lite halvt, spelade fotboll, och snackade skit :D Det var hur kul som helst :D Sen fick vi för oss att åka till sigges, så det blev det. Vi åkte cool bil dit, utan tak och med en sån soffa där bak :D så vi skrek och sjöng och hade det jävligt kul :D haha. Det var jag malin jimmy jonas och han som körde :) robin tror jag han hette. Så åkte dom andra i en annan bil :) Väl på sigges, vad ska jag säga? Kommer knappt ihåg någonting, blev lite mkt kanske. Sen iallafall sova hemma hos malin :)

Söndag: Var ute och gick med malin på morgonen, ner och bada fötterna :) sen åkte jag hem och duschade. NU har jag varit i gislaved och kollat balen. kallt och långtråkigt :P hehe. Ont i huvudet idag, det förtjänar jag nog. Ska snart hem till joacim och grilla visst. blir nog bra.

Imorgon blir detjobbigt, vill inte...

och nej, jag vet fortfarasnde inte vad jag känner och hur jag ska göra :(

4/6-2010

Publicerad 2010-06-04 18:11:29 i Allmänt

Varför är det så svårt att veta vad man känner? Jag blir helt förvirrad. Ena dagen så känns allt helt perfekt, och i nästa sekund så vill jag ingenting. Hur ska man kunna tolka det?
Varför måste det vara så jävla svårt för mig att förstå att det faktiskt finns folk som tycker om mig? Jag blir helt störd bara genom att tänka på det. Hur fan skall någon kunna tala om för mig vad som stämmer om jag inte själv vet vad jag vill? Kom igen tänk, vad vill jag? Jag har ingen jävla aning. Lite mycekt svordomar nu kanske, men jag blir irriterad. På mig själv bara, men ändå.
Ibland känns det bra att ha bloggen så att man kan snacka av sig lite här, för det finns faktiskt itne så jävla många som vill lyssna, så är det.
Och jag hatar DIG så sjukt jävla mycket, det finns ingen i hela världen jag hatar mer än dig. Och jag vet att det inte är något, men hade det varit det så hade jag ändå gått därifrån nöjd, för väljer den dig hellre än mig så är den ingenting att ha.

jag hör vad du säger, jag hör alla dina ord, varför är det så svårt för mig att förstå dem? jag fattar inte.

sen ensamheten, det är det värsta jag vet. jag klarar inte av det. jag hatar att vara ensam. jag får panik efter bara några minuter, eller okej, en timma klarar jag högst, sen får jag panik. känns det som. riktigt så illa kanske det inte är, men det känns så.

så hur fan ska man kunna veta vad man känner? som det känns nu vill jag lägga mig i min säng under mina täcken och gråta, och aldrig mer komma upp därifrån. är det normalt?

jag vill bara prata med någon , vill att någon skall lyssna och säga att det jag känner är normalt. eller iallafall berätta för mig hur jag ska göra, för jag vet i fan hur jag ska göra längre.

hjälp? 

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela