Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

25/6-2012

Publicerad 2012-06-25 20:26:57 i Allmänt

Dagarna går och det känns som att jag bara följer med.
 
Sjukligt trött, hela tiden, och ja, jag blir trött på det :P
 
Idag var jag på jobbet 20 minuter innan jag började, passade på att sova i en soffa där då! Sen halvsov jag på min lunchrast! Slutade två, hemma halv tre, sov till halv sex när mamma väckte mig, gick då upp och la mig i soffan ch frös som en idiot, mamma kom med filt och vetekudde! Låg där ett tag innan jag blev alldeles för trött! >Gick ner på rummet typ tio i åtta, och kämpar och ämpar för att hålla mig vaken! Jag vil bara sova!
 
Vet inte vad det är för fel på mig, eller om det ens är något fel. Men såhär kan jag inte ha det längre. :(
 
 
Annars då? Ärligt? Det är jobbigt som fan :,(
 
 
</3

One last time

Publicerad 2012-06-25 20:21:01 i Allmänt

Beat. Drum. I'm gonna lose him
Just like water through my hands
Light hits your face and you look at me like I'm a stranger
So far away, but still so near

And you can blame it on my crazy heart.
I got lost, you got torn apart
I wish you would let me hold you
Let me hold you
One last time

If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

Last night when you were sleeping
I danced away, I flew so high
I let you down and then I woke up next to a stranger
I can't believe, what have I done
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/a/agnes/one+last+time_21020021.html ]
And you can blame it on my crazy heart.
I got lost, you got torn apart
I wish you would let me hold you
Let me hold you
One last time

If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

I don't know what to say anymore
I don't want it to end up this way
If you would only give me the chance
I know I could do so much better

And you can blame it on my crazy heart.
I got lost, you got torn apart
I wish you would let me hold you
Let me hold you
One last time

If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

One last time
One last time
One last time


One last time

19/6-2012

Publicerad 2012-06-19 21:15:55 i Allmänt

dagarna går, ibland flyter de samman, ibland är de bra, ibland dåliga. precis som vanliga människor. jag vill att du ska släppa taget, samtidigt som jag vill att du ska hålla i så hårt du bara kan.

men varje morgon är det med en klump i magen och tårar i ögonen som jag måste möta ännu en dag utan dig.

17/6-2012

Publicerad 2012-06-17 15:15:40 i Allmänt

En lugn och skön helg går mot sitt slut :) heheh!

Har inte hänt så mkt, fast på något sätt har den ändå varit händelserik!

i fredags efter jobbet åkte jag och köpte en sverige-ziperall till clara, och en annan till mig! Så åkte jag hem och började ladda inför matchen! haha,. gick en långrunda med atlas och lite så! sen cyklade även jag och pappa och atlas en lång runda på kvällen innan det var dags för avspark! jävla skit match och besvikelse, för att sedan sova!

lördag upp tidigt och åka och fira moa! sen hämtade malin mig och vi åkte till j och hämtade aaaaaallla mina saker ::D pappa kom med släp och sånt :) så nu är allt hemma, känns faktiskt underbart! längesen jag hade alla mina saker på ett och samma ställe! fiade iordning här nere, bytte soffa och grejade om en massa, s nu är min walk-in-closet perfekt, och det går fan inte in ett enda till plagg där kan jag lova :P hahah., herregud! sen hann jag precis bara duscha så kom elin, becka och cello :D hundarna fick busa massa, gick skitbra! och så kollade vi två skräckfilmer och snackade massa skit! underbar kväll med bästa vännerna ! :D

söndag, sov länge, sen kom pappa och då byggde vi ett fotbollsmål :D nu väntar jag på att klockan ska gå, så ska jag och mamma åka och kolla när clara spelar match, love it!

imorgon är det jobb igen, känns rätt gött ändå!

är det faktiskt tillåtet att känna sig lycklig? :)


PUSS


13/6-2012

Publicerad 2012-06-13 20:37:36 i Allmänt

jag är trött som vanligt, och hinner knappt göra annat än jobba, gå ut med atlas, kolla fotboll, sova.

jobbade över en timma i måndags, och 2,5 timmar igår, så lite sliten! igår började jag 6.30, sen jobbade till fyra, utv.samtal till tio i fem, och sen apt 17-20. så hemma runt halv nio med världens sämsta samvete då atlas varit i hundgården sen halv sex! för mamma och clara var inte heller hemma!

skrev på anställningsbevis igår med, sköööönt :)

idag var det lång dag på jobbet, sen lek med atlas, pizza, fotboll och snart fotboll igen innan det är sovdags! lite mysiga sms på det med kanske :)

imorgon slutar de första barnen på jobbet, jobbigt med dem som ska börja skolan! jag har ju bara känt dom i några månader, men känns ändå skit jobbigt att inte träffa dom mer! :/

fy fan vilket lamt inlägg, men ja, det är så det ser ut i livet nu.


tack som fan för att du finns, du vet vem du är :) <3


PUSSADJÖ




Don't dream your life, live your dreams

Another guy

Publicerad 2012-06-12 21:00:47 i Allmänt




-  While you’re ignoring her, another guy is giving her attention.

-  While you’re giving her problems, another guy is listening

-  While you’re too busy for her, another guy is making time for her

-  While you’re making her cry, another guy is trying to make her smile again

-  When you’re not sure if you still want her, another guy has already figured it out





21.52

Publicerad 2012-06-06 21:52:41 i Allmänt

ibland fattar jag inte vad det är med mig.

det går från en sekund till en annan. från glad till ledsen.

jag har ju klarat fan så mycket värre, det ska gudarna veta, och ändå så känns det som att hela mitt liv gått sönder, slagits i spillror.

min jobbarkompis sa häromdagen att hon inte fattar hur jag orkar gå till jobbet, men vad gör man. jag kan ju inte stanna hemma direkt. det är ju bara att bita ihop och gå dit.

men hur glömmer man allt man hade? hur ska jag kunna glömma bort den du en gång var?


över en månad har gått sen jag var lycklig på riktigt.


hur gör man när allt som känns tryggt bara försvinner?

Min bästa

Publicerad 2012-06-06 20:18:24 i Allmänt

Kanske att jag ibland är dålig på att berätta hur mycket jag älskar dig, och hur glad jag är att du finns i mitt liv. Ibland kommer saker mellan, och man hörs inte på några dagar, men det betyder inte att jag inte tänker på dig varje dag, undrar hur du har det och saknar tiden förr. Även om vi inte hörs så vet jag att jag kan höra av mig när som helst, och jag hoppas att du känner lika om mig! Alla våra minnen kan ingen ta ifrån oss, det är det bästa vi har. När vi rymde hemifrån, men var tvugna att åka hem och tanka några gånger. Och pappa inte ens märkte att vi var borta! Vi var och köpte långa farbrorn glass flera gånger, och jag körde moppen med dig på kryckor bakom mig, plus en massa filtar och fika och sånt som man faktiskt behöver när man är på rymmen!
Älskar att vara hemma hos dig och känna mig som hemma, att slippa tänka på hur jag borde bete mig och bara vara jag istället! Älskar när vi är och fiskar och du sätter på masken och tar bort fisken fast jag vet att du med tycker att det är äckligt, men du vet att jag hellre dör än att göra det.
Älskar att vi tänker så lika, att det är inte alls onödigt att åka till jönköping bara för att köpa en ynka liten sak, för det är ju ändå tiden i bilen som är det absolut roligaste! Jag tänker på när vi mobbade vår kurator, som var förjävla klen, och vi kunde bestämma över henne hur lätt som helst! vi satt och skickade sms till varandra under tiden, och sen när hon glodde på oss bad vi henne att vända på sig! HAHA! Och när vi var jobbiga, och alla lärarna sprang efter oss, det var den bästa tiden! Alla gånger vi varit ute och varit fulla som ägg, det är alltid lika trevligt! Och jag vet att du tar hand om mig om det blir för mycket,och du vet att jag tar hand om dig. Vi skulle aldrig låta något hända varandra.

Jag hoppas att vi kommer att vara bästa vänner hela livet! Och vad som än händer så vet du att jag bara är ett telefonsamtal bort! Älskar dig nu och för alltid!

Malin <3









6/6-2012

Publicerad 2012-06-06 19:59:00 i Allmänt

dagarna går fort, och glad är jag för det :)

skönt med ledigt mitt i veckan, passar mig perfekt! :) hihhi!

i måndags åkte jag till amanda direkt efter jobbet för att fixa håret! nya slingor och färga och så, var där i fem timmar! stackars tjej! hahah! och ändå hade vi saker att prata om heeeeela tiden, så var mysigt :)

i tisdags hade jag kort dag på jobbet, sen hem och cykla en runda med atlas! för att åka till tandläkaren, som är det absolut värsta jag vet i hela världen! haha! Men efter 8 minuter och 660 kr fattigare kom jag ändå ut med ett leende på läpparna eftersom att dom sa att det var de renaste tänderna de sett på hela dagen! inte ett enda hål, trots att det var fyra år sen jag var där. heheh!

seeeeen hem och duscha, och börja fixa lite, för sen kom Malin och Ola och hämtade mig :) vi åkte till vmo och käkade, hyrde film och köpte godis! hehe! Sen hem till mig och mysa med allting! sen en sväng till a-torp och kolla läget och sen var klockan ett och dags för mig att sova!

idag sov jag länge och vaknade av att världens bästa Lovis var i mitt rum och förgyllde min morgon :) sötare unge får man leta efter! erbjuder mig att köpa henne varje gång, men hennes föräldrar är inte riktigt med på noterna ;) heheh! sen var jag i gislaved med mami och moa ochj handlade lite skit! sen hem till j och hämta lite saker, och tillbaka hem. Nu har jag ätit, lekt med Atlas, duschat och sitter här!

imorgon är vanlig dag, sen fredag är det student för anton, så då blir det kort dag på jobbet! om jag itne ska vara ledig helt, ska kolla upp det här imorgon!


Jaja, livet går framåt, och jag kör fortfarande med uttrycket starkare än igår, svagare än imorgon!

och med det säger vi hejdå för den här gången!


Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela