Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

22/7-2012

Publicerad 2012-07-22 17:42:58 i Allmänt

Svårt att förstå att han jag mest vill ha, vill inte ha mig.
Tre månader har gått, och det är fortfarande tungt.
Tänker på att ingen vet hur fin du är, hur bra du kan vara, du skulle aldrig visa det för någon annan. Men jag vet.
Du har den finaste av själar och det varmaste hjärtat, men det tillhör inte längre mig. Hade länge ditt hjärta runt halsen, tills du skulle vara redo att få ditt hjärta åter, men jag har gett upp. Nu ligger det inte längre hos mig. Tiden läker alla sår, jag kommer bli bra. Men tanken på att ett enda ord från dig hade kunnat få mig hel får du leva med. Du vill ha mig sen, jag vill ha dig nu, alltså får ingen som den vill. Båda blir sårade och det är så det måste bli.
Hade gärna gett dig världen, men du vill inte.

15/7-2012

Publicerad 2012-07-15 16:08:54 i Allmänt

Herregud säger jag bara, vilken jäkla helg!!
 
Första semesterveckan är avklarad, har blivit mys med familj och vovve, umgås med kompisar och så! I torsdags var jag hos Malin, sen plockade vi 5 liter kantareller på vägen hem till mig, och sen var vi härpå kvällen! Sen skulle vi åka till Ola, vi satt nere på mitt rum och jag kollade ett sms jag fått från honom. Vi gick upp, ut i bilen och när vi backar ut säger jag att jag glömt mobilen, men orkade inte gå in igen. När vi kommer hem så hittar vi inte den? Malin är nere och ringer och jag är uppe, det är heeeelttyst i huset, signalerna går fram men inget ljud!! Jag har aldrig mobilen på ljudlös! Mysko! Vi letar även på vägen om det nu varit så att jag la mobilen på taket på bilen och sen lkörde iväg, men är 99% säker på att jag inte tog med den ut ens! Efter två timmars letande ger vi upp och sover.
 
fredag: börjar dagen med att leta i två timmar till,både jag malin mamma och clara! Nu har även mobilen dött eftersom signalerna inte går fram längre! Finns ingenstans, inte i bilen heller och O har även kollat hemma, men icke! Malin åker hem, jag surar. Becka kommer, vi leker med hundarna, sen vänder hon upp och ner på HELA huset och vi konstaterar att mobieln är HELT borta!! På kvällen mys med hembjudna folk och trevligheter! :)
 
lördag: Malin och jag åker till a6 för att köpa ny mobil till mig :) hihihi! Blev en HTC one S, sm jag fan ska hålla hårt i!! Fick även med mig två klänningar, två shorts, ett linne, en keps och en present till mamma hem! :) När vi åker hem försöker vi hela tiden öppna min mobillucka så jag kan sätta i mitt sim-kort, men fubnkar ej att få upp luckan! Väl hemma försöker malin även med en kniv innan vi läser instruktionerna och inser att den luckjäveln vi försökte öppna inte ska gå att öppna, utan kortet ska i på annat ställe! NÄr vi väl hittar var sim-kortet ska i är det alldeles för stort? malin söker på iknternet och vi ser att man ska ha ett micro-sim till denna mobilen! JAHA!!! Gubbjäveln på Telia har såklart gett oss fel jävla kort! Oh deras växel har stängt! KLockan är tio i fem, A6 stänger klockan 6 och det tar i vanliga fall 1 timma och10 minuter dit! Kastar oss i bilen, Malin kör och vi är framme fem över halv, på 45 minuter, rätt bra jobbat! För att spara tid är vi duma i huvudet och tar en handikappsparkering! MalIns bil kan ju inte backa, och just då kändes det smart, vi är ju ute på några minuter ju! på affären där dom konstaterar att ja, vi har fått fel kort! Ut därifrån efter några minuter lite gladare med en fungerande mobil! Ut till bilen där det mycker riktigt ligger en JÄVLA LAPP! 1000kr böter för vi lånat deras jäkla plats i tio minuter!!!!!!!!!!!!!!!!! denna dagen kan fan inte bli värre!!
 
Väl hemma äter vi, blir sugna på att festa, jag dricker och malin kör till chappen och förfest med Olivia bland annat :) MYS! En jävligt bra kväll som idag känns i mitt huvud! Men det var jag fan värd efter den här jävla helgen!
 
Imorgon går färden till huvudstaden, mys :D
 
Tjofräs, det går bra nu!

13/7-2012

Publicerad 2012-07-13 23:38:45 i Allmänt

sluta förstöra mig, inte du också.

10/7-2012

Publicerad 2012-07-10 23:03:18 i Allmänt

Jag är trött på att alla låtsas som att allting är bra. Varför kan man inte erkänna att något är dåligt? Jag kan säga att jag är trött som fan på mitt liv, att min hund är ett helvete vissa dagar, att jag inte alltid har en massa pengar över, att min familj går mig på nerverna eller att jag helt enkelt mår skit. Blir trött på folk som inte kan erkänna att det är så, utan måste låtsas som att allting är bra. Vi är ju fan inte perfekta, och alltså är det okej att känna som jag gör.
 
Så därför säger jag såhär...
Tiden läker alla sår, det vet jag. Men idag, just idag, behöver jag dig mest. För just ikväll känns det som att mitt hjärta ska gå sönder, och jag behöver dina armar runt mig.
 
 
 
Nu är det sagt, tyck vad ni vill, det är mitt liv

5/7-2012

Publicerad 2012-07-05 20:33:16 i Allmänt

I can´t believe you, stick around, i put you
trough everything thats been and all i've done
I say this to you, you're the rock i'll turned to.
Cause i can't seem to find my way alo-ooo-ne
And if i die tonight, you'll still be on my mind.

When everything you love, just fades away
You see the Flashes of, the choice you made.
I've barely seen so far and if i die tonight,
you'll still be on my mind.
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind.. ouhhh, yeah!
you'll still be on my mind

Was gonna tough you, what you meanin' to me
But i can't find a word strong enough
My heart is beating it will keep on beating
Cause baby all i do is all for yaa!
And if i die tonight, you'll still be on my mind.

When everything you love, just fades away
You see the flashes of, the choice you made.
I've barely seen so far and if i die tonight,
you'll still be on my mind.
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind..
When everything you love, just fades away
You see the flashes of, the choice you made.
I've barely seen so far and if i die tonight,
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind..mm
nooonoo...ohh
you'll still be on my mind...

When everything you love, just fades away
You see the flashes of, the choice you made.
I've barely seen so far and if i die tonight,
you'll still be out on my mind.
you'll still be on my mind ohh
you'll still be on my mind
When everything you love, just fades away
You see the flashes of, the choice you made.
I've barely seen so far and if i die tonight,
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind
you'll still be on my mind

4/7-2012

Publicerad 2012-07-04 21:57:52 i Allmänt

bra dag! cykeltur med vovve plus papi! sedan fix med bilen med honom, och en bilrunda med bästa lillasyster med bjorn rosenström på hög nivå! kvällar som gör livet lite bättre att leva! imorgon kör vi lång dag, kommer vara slut, men det är det värt.

2 månader idag och ja, finns inget att säga. mellan oss är det skit, och den här gången slut för gott.

3/7-2012

Publicerad 2012-07-03 19:31:25 i Allmänt

Ännu fler dagar har gått, och jag har varit lite frånvarande här som vanligt!
 
Helgen var bra, jag var med Malin och Ola i fredags! Vi kollade film och myste. Skulle åka på en läskig jävla väg mitt i natten när de åskade och regnade. Skämtade om att jag dör om bilen går sönder.. Och vad händer? Biljäkeln gick sönder! hahah! Det resulterade i att vi sov alla tre i min säng den natten! Jag låg innerst med Malin jämte mig,och höll på att frysa ihjäl för väggen var så satans kall. Malin tyckte inte om att jag tryckte mig under hennes täcke, men det är smällar hon får ta när hon sover hos mig ;) hihih!
 
lördagen var jag hemma på kvällen, rätt skönt faktiskt! I och med att jag varit sjuk i veckan där så kände jag att jag behövde vila mig lite extra! var och badade med mamma och lovis, fikade och myste! :D
 
i söndags var jag och pappa och hämtade moa, viktor och clara på uv-lägret, lite sugen blev man allt! Alltid skönt med tid med pappa, vi hade massa bra snack och det kändes skönt! Saknar honom mer än han anar..
 
Jobbat två tidiga morgonar nu, så varit sjukt trött, imorgon är det special och börjar inte förrän 9.15 (!!) kan knappt tro de, världens sovmorgon ju!! :D:D
 
Trivs sjukt bra med att bo hemma! Behöver inte göra ett skit, mer än att vara med atlas! kan åka hem från jobbet, vara med honom och sen sova, passar mig perfekt!
 
Hoppas även på ett bra beslut i veckorna som kommer!! Hade blivit sjukt lycklig då :) Det absolut bästa som kan hända! :)
 
 
 
 
Puss på ett tag!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela