Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

27/11-2010

Publicerad 2010-11-27 18:43:26 i Allmänt

oj, längesen nu, tio dagar för att vara exakt.

skriver lite vad som hänt, vill du inte läsa så skit i det, skriver ändå inte för någon annans skull än min egen.

Onsdag: Var i skolan hela dagen som sagt, på lunchen var vi hemma och packade, så att vi kunde dra hemåt skogarna så fort skolan var slut. Härligt. Åkte direkt till j, och vad vi gjorde på kvällen har jag inte en aning om.

Torsdag: Jobbade, tillsammans med mamma, underbart :) älskar det :) blev en lång dag, till klockan fyra! sen hem till j, var och köpte mat och myste i soffan och hade det bara bra. Fredag: Jobbade igen, underbart då med :) Fredag var vi hemma och lagade god mat, sen kom tom och mathias, och vi skulle sladda. Slutade med att vi satt fast i ett dike¨mitt ute i ingenstans. Snöade och var förjävla kallt :P sen fick vi hjälp av några, och blev inbjudna på öl. Så vi var hemma typ halv fyra eller nått. Lång dag.

Lördag: J jobbade några timmar. Sen ringde pappa och sa att jag kunde få vinterdäcken , så vi åkte hem-hem och fixade däcken, och sen vaar vi hemma hos mamma, fick god mat, kollade harry potter och så. Jag opch Clara fick för oss att vi vr sugna på godis, fick 100 kr av mamma som sa -köp integodis för allt. Så vi åkte iväg och kom hem med en påse för 95 kr :D hahah. Clara och jag är så bra :D:D Sen var mammas kompis här och jagf och j kollade film och myste. Tog de lungt bara, skönt det med.

Söndag: Var hemma-hemma hela dagen typ, sen hem till honom. Fixade lite och åt mat och så. Kollade tv. Älskade Benny fick försvinna :( han var sjuk och det gick inte längre, stackarn. Det var jobbigt.

Måndag: Lediga va? KOmmer knappt ihåg. Eller just det. vi var lediga. J jobbade, jag fixade och hade mig, blev skitfuint överallt :) höll på hela dagen. Sen kom han väl hem och vet i fan vad vi gjorde.

Tisdag: Skola. Segt. Sen direkt hem. Malin släppte av mig och kom sedan tillbaka efter några timmar och flyttade in :) Under praktiken så vi kunde samåka och slippa ha så mkt panik dessutom :P heheh. Gick och la oss och kollade film alla tre i vår säng :D mysigt som fan:D haaha.

Ondags: VFU. Gick bra :) sen var jag med malin  på eftermiddagen. Vi stekte köllbullaroch gjorde mos till :) gott blev det. La oss tidigt och snackade halva natten kändes de som :P

Torsdag: VFU och csn-dag :) hahah. Skönt. Handade på vägen hem, mex middag blev de, göööööött! J ringde och frågade om vi ville med på en utflykt. Hade visst hittat vinterdäck i jkgp, så vi åkte dit. Totalt snökaos, men det gick bra. :) Sen åt i mat, och slocknade direkt! ahahh.

Fredag: VFU, sista dagen. En kortis denna gången. Gav malin födelsedagspresent sen :P en kalender med kort på oss :) tihihi. Bara typ 8 månader för sent ;) Sen var vu hemma lite, sen åkte hon hem. Så myste jag och j lite, sen körde jag honom yill kompis, och jag åkte hem-hem. Spelade monopol med anton, fan så kul det är :) sen inte mkt, somnade tidigt för va helt slut :)

Lördag: Sov rätt länge, sen handlade jag med moa, vicke och mamma. sen inte så mkt mer. Nu väntar jag på att j ska komma, och även på att maten ska bli klar :P skönt att vara hemma när man slipper laga mat, städa, tända i pannan och massa :P Känns n ästan glassigt att sitta hemma nu bara för det :P

Ja, det var väl det mesta. Är trött idag med, fattar int evad det är med mig :P

16/11-2010

Publicerad 2010-11-16 23:02:35 i Allmänt

okej, ett tag sen sist, som vanligt. blir så när jag inte är i skolan, för då är jag hos j, och där finns inget internet.

Men iallafall. Skulle ju fixat vinterdäcken i torsdags, men det blev inte så, så det är sommardäcken som är på än, funkar trots att det är halt. peppar peppar :P

Blev pannkakor till kvällsmat i torsdags :P j´s kompis herman var hemma med. så han klippte joacim sen, haha. skrattade hela tiden, men blev fint :) sen gjrode vi nog inte så mkt, kollade film och sov :)

Fredag: Hmm, sov länge, sen kom j hem :) vi bestämde oss för att vara hemma och mysa bara, rätt skönt det med! men sen kom några av hans kompisar förbi, fyra stycken för att vara noga :P kollade film och lite så. jag var trött som as. sen när dom åkt hem så slocknade vi direkt, sjukt skönt.

Lördag: Sov länge tror jag väl. Seeeeeen kom Malin förbi och frös lite is. Sen kollade jag och j film, sen kom malintillbaka :) vi fixade oss, drack, åt, och hade det jävligt bra. sen vidare på fest hos jessica :) lite krångel med plånbok och skit, men det får man räkna med när man har att göra med malin ;) hahaha. Seeen parken och johnossi :) vad ska man säga :) johnossi suger, innan det var det kul :D men en bra kväll :D
sov hos mammis!

Söndag: Upp tidigt och fira pappa, lite trevligt. Sen hem, duscha hos m&v, till joacim, snabbsminkning för att åka till hans mormor och morfar på lite släktmiddag typ. Sen hem till honom igen , städa och bara mysa. Trötta som fan vad vi dessutom.

Måndag: Sov till tio i tolv :D hahah. Sen ko j hem en snabbis för att kramas under sina tio minuters lunch, så söt är han :) sen åkte han igen, och jag bakade muffins, städade och kollade tv. Sen hämtade jag han på jobbet, hem en snabbis och äta, sen skulle han tillbaka iigen. Sen kom herman och dom fixad och jag kollade tv typ. Sen somnade vi.

Idag: Skola hela jävla dagen, rätt segt. Sen lagade jag mat till malin:) vi kollade tv, pluggade och snackade massa. Mamma ringde innan, hoppas det blir så, då blir jag glad :)

Nyss ringde hjärtat, hur mkt får man sakna någon efter bara en ynka dag? Mycket ! :) Saknar hans mysiga säng, hans hus, och hela honom helt enkelt. Finns inget bättre än att sova jämte honom när han hålller om mig och andas i min nacke :) tihihi.

Imorgn är det skola heeeeela dagen igen. Jaja, får försöka överleva.

pusshej

..

Publicerad 2010-11-11 16:36:05 i Allmänt

sluta få mig att få dåligt samvete över det jag vill
varför kan du inte bara låta mig vara lycklig?

11/11-2010

Publicerad 2010-11-11 16:20:52 i Allmänt

jaha.

halmstad måndag till onsdag denna vecka, det gick rätt fort. saknade joacim såklart, detgör jag alltid nr jag inte är med honom. sen åkte vi över ljungby hem igår och fixade böcker. handlade mat, och sedan direkt hem till min prins. lagade lasange, blev gott :) jag är inte så dålig som man kan tro :P sen fixade han med en kompis bil, och jag kollade tv. slocknade rätt fort, var trött som fan. sen kom j in och myste med mig när jag halvsov :)

idag har jag inte gjort för mkt, lagade middag tills j kom hem, tvättade även lite. sen hem-hem för att byta till vinterdäck, pappa kommer på att jag int ehar några fälgar till dom, helvete. så nu ska vi åka till pappas kompis och byta dom där, för har har grejer så man kan byta fälgar tydligen.

sen ska jag till j så fort jag kan igen, vill inte vara kvar här längre än nödvändigt nej. undra vad jag ska göra för mat ikväll, pannkakor kanske? :) de är gott :) en dusch hade inte suttit fel nu känner jag, får bli hos j ikväll tror man minsann.

imorgon ska jag läsa en tråkig bok, sen vet i fan.

idag är en tråkig dag, en deppdag, och det mesta känns jobbigt idag faktiskt, hatar det här.

har fixat en sak tills veckan som kmmer nu, såhär kan de inte fortsätta.


pussadjö

9/11-2010

Publicerad 2010-11-09 21:53:09 i Allmänt



Det finns ingen som gör mig så lycklig som du, det finns ingen som kollar på mig på samma sätt som du.
När du kollar på mig så kan jag se i dina ögon att du älskar mig, och att du skulle göra vad som helst för mig.
Det finns ingen som får mig att känna mig så trygg som du, ingen som jag kan lita på så mycket som dig.
När jag tänker på dig får jag en skön känsla i hela kroppen, och när allting känns jobbigt så tänker jag på dig.
Det finns ingen som någonsin har sagt lika fina saker till mig som du gör, och som visar det på samma sätt.
När du håller om mig och säger att allt kommer bli bra så vill jag aldrig att du ska släppa mig.
Det finns ingen som är så söt som dig, som säger de rätta sakerna, och som finns där för mig.
Att få somna tillsammans med dig varje kväll och vakna med dig varje morgon är det bästa jag vet.
Det finns ingen som jag skulle kunna älska lika mycket som jag älskar dig.
Nu och för alltid









15 månader idag. ♥

9/11-2010

Publicerad 2010-11-09 21:42:25 i Allmänt

Har tråkigt så slänger in en liten lista :)


1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?

- Hjälp, jag vet inte. Jag borde kanske skriva som Joacim ;) men jag gillar ju fotbollskillar egentligen, och har alltid tyckt att det är sjukt fint med bruna ögon :P haha. Men Joacim är det bästa som finns så får säga som han ser ut :)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
- Jaaa
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
-  Malin ♥
4. Hur lång är du?
-  169
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
-  Ja du... Matrix eller vad den heter.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
- Varför gjorde jag inte det :( fan vad dum jag e. Har ingen bil! Inga pengar. Har inget förutom världens bästa tjej med världens finaste bröst. Saknar dig som fan gulle. Vill vara med dig idag och alltid. Puss
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på vem det handlar om, och om man ska förklara mkt eller nått.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
-  Skilda
9. När såg du senast din mamma?
- Hmm, en snabbis i söndags, annars var det ett bra tag sen.
10. Icke godkänt i något ämne?
- Nope.
11. Mvg i något?
- Jaa, på gymnasiet, nu kan man ju inte få mvg :P
12. När vaknade du idag?
-  10.00 ringde klockan, men snoozade till halv elva. hahah-
13. Vilken är din favoritplats?
-  Har ingen speciell plats, tycker om att vara där dom jag tycker om är :)
14. vilken plats föredrar du minst ?
-  Skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- Då är jag 31 år. Fy fan. Jag bor nog som inneboende hos Malin och hennes man och deras söta barn och känner mig allmänt misslyckad. haha.
16. Hur stor är din säng?
- 1,20
17. Vad sover du i?
- Trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen?
-   4
19. Var har du bott/bor?
-  I min lilla by :P Först med mamma och pappa i ett hus, sen med mamma i ett annat, sen med pappa i det gamla, sen mamma igen. Sedan lägenhet i halmstad själv, och nu typ hos joacim i hans hus :)
20. Tycker du om kinamat?
- Ibland
21. Tycker du om kaffe?
-  Nehe du. 
22. Vad dricker du helst till frukost?
-  Äter typ aldrig frukost, men isf juice.
23. Kan du spela poker?
-  Nope
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- Jaa
25. Vill du ha barn?
- Ja någon gång.
26. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska, förstår franska lite ibland, men kan inte prata :P
27. Har du någonsin åkt ambulans?
-   Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
-  Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på?
- Kläder utan tvekan.
30. Är du cool?
-   Klart som korvspad
31. Kan du rulla med tungan?
-  Ja, vem kan inte det?
32. Vem är den roligaste människan du känner?
- Jag vet inte. Kanske Ida när hon fäller sina porriga kommentarer.
33. Vad har du för ringsingnal?
-  Diggar dig med Nicke&Nilla
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Ja, mamma har det.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Mitt gosedjur som är en röd flodhäst.
36. Kan du byta olja på bilen?
-  Haha, när Malin är med så :) 
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- Min förlorade oskuld. haha. Var itne alls så porrig som den låter :P
38. Vem delade du senast säng med?
-  Joacim
39. Dansar du i bilen?
-  Hahah ja, verkligen när jag åker med malin :D 
40. När var du i kyrkan senast?
- Det vet i fan. Var nog ett år sen.
41. Hur många piercingar har du?
-  Tre i öronen och en i tungan
42. Har du någon tatuering?
- Jaa, tre stycken, och snart blir det två till :)
43. Gillar du någon just nu?
-  MM :)
44. Har du provat droger?
-  Nope
45. Röka eller snusa?
- Snusa
46. Har du pojkvän/flickvän?
- Ja, och världens bästa dessutom 
47. Vad är ditt mobil nummer?
-  haha, dom som borde veta det vet :)
48. Vad ska du göra ikväll?
- Kvällen är ju snart slut, men ko hem från malin för en stund sen, skickar sms med joacim, sen ska vi prata i telefon och sen ska jag sova :)
49. Har du några syskon?
- Storasyster, lillebror och lillasyster 
50. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- 9,06 kr. Men har ju gratis sms iaf :P

8/11-2010

Publicerad 2010-11-08 23:18:37 i Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev ordentligt här igen. Känner att det inte riktigt blir av. Är hos J nästan hela min lediga tid, och där finns det inget internet.

Iallfall, i torsdags fick vi äntligen åka hem från halmstad. jag åkte hem en snabbis, och sedan till j :) han fick krama mig lite och gosa, men grät såklart inte som jag skrev att jag skulle. sånt tjafs hinns inte med. :P

Fredag: hmm. sov säkerligen länge, sen kom j hem från jobbet och vi började fixa inför kvällen för då kom världens bästa Ida och Jakob :) Vi åt god mat, drack gott, spelade spel, skrattade, snackade en massa strunt och hade det sjukt bra. En riktigt rolig kväll, måste vi göra om :D

Lördag: Ida och Joppe kom på morgonen och hämtade sina saker, sen latade vi oss hela dagen typ, sov bort hälften av den. Sen på kvällen åkte vi till joacims kompis så var vi där och drack och lite. jag och fyra killar, men de va kul :) vi var på puben och lite så :D blev faktiskt väldigt kul :) sen åkte vi hem och sov :)

Söndag: Var hemma hos mamma på söndagsmiddag, och sen bytte vi (jag) däck på mammas bil,m skit duktig var jag :) hehhe. Sen tillbaks till j och ja, vad fan vi gjorde då vet jag inte :P 

Måndag- torsdag Ledig alla dagar. Gjorde god mat tills joacim kom hem från lunchen alla dagar :) . höll på att hosta upp mina lungor typ, riktigt jobbig hosta. Var med Malin och pluggade, tro det eller ej :P haha, Sen hur mkt pluggande det blev kan man ju fråga sig :P Hon åt middag med mig och j i tisdags eller måndags eller något :P, sen åkte dom båda och jobbade, och då städade, diskade, tvättade och grejade jag :P Hostade även som en tok, och började få feber :( Sen Var jag även en dag med Malin, Saga och Melle, vi hade myspys och det var trevligt :) Sen kom j hem på mys med oss, sen åkte dom och vi yste vidare själva. Köpte hostmedicin och grejer på kvällen, välbehövligt. Var rätt sjuk under veckan kändes det som. Skrev även ihop min tenta en av dagarna, och en komplettering för det missande litteraturseminariet. och ett undervisningspass skrev vi med, så blev rätt mkt plugg, föt att vara oss iaf :Phahah.

Fredag: Skola hela dagen, gick rätt bra. Åkte hemåt, konstig väg. hahhaa. Stannade på systemet i hylte :)mys! Direkt hem till j, hann  gosa en stund, sen fixade vi oss och jag fick extrem huvudvärk, längesen nu ju :( åkte till hans kompisar i vmo, jag mådde skit hela kvällen. Har typ aldrig haft så ont. Ville lägga mig ner och dö typ. Så vi somnade i soffan tidigt. Kände mig som världens tråkigaste sällskap :S

Lördag: Vaknade i vmo, huvudvärken borta! Skulle åkt till ikea och a6, men orkade inte sen. Så vi sov, kollade film, beställde mat och var tjocka bara :) Sen mer fix och åka och bowla med tusen folk :) jag vann överlägset :D haha, trots att jag vara var med killar :) jag är så bra. En riktigt rolig kväll :D:D bk på bäg hem :) haha, sen efterfest som sög, så vi drg hem och sov. skit skönt.

Söndag: Idag blev det ikea och a6 :) köpte möbler till j´s hus och en tröja till honom , ingenting till mig själv, tråkigt :( men iaf en mysig dag med min skrutt :) hem till mig, packa om, byta bil med mamma, hem till j och skruva och ha ihop möblerna. :) skit fint blev det :) sen sova och gosa :)

Måndag : sjukhus på morgonen, gick rätt bra. :) sen skola en snabbis. sen till affären och handla mat. Vi gjorde bort oss lite, fö när vi parkerat och jag höll på att låsa så viskar malin bara - rappa på? och jag säger skithögt bara - vadå rappa på? och när jag kollar upp ser jag en slags försäljare komma mot oss. och jag abara - jaha, du menar därför. Också skithögt. haha. så han hgörde ju verkligen de. men skiutsamma :P hatar ändå försäljare :P
Sen lagade jag god mat till middag. Sen var vi på volvo en sväng ;) och sen hem till oss själva, sen en sväng på stan :) sen hem till oss själva, sen lagade jag fiskgratäng till oss, så jäkla gott :D sen snackade vi massa och nu gick hon hem för bara en liten stund sen. Så nu ringde joacim, så har pratat med honom en stund.

Ska sova nu, är skittrött!

saknar min skatt, är alltid jobbigt att vara ifrån honom.

Puss

4/11-2010

Publicerad 2010-11-04 15:39:12 i Allmänt

jag vet inte vad jag ska säga
allt jag vet är att jag älskar joacim
du är den enda som får mig att känna mig trygg och älskad
tack för att du finns!

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela