Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

familj

Publicerad 2009-04-30 23:05:26 i Allmänt

just nu,ikväll, älskar jag min familj. yeees :) det är sant! Och det gäller att passa på när det väl är så.


en eftermiddag i solen med alla, sen grillning ihop och väldigt rolig diskussion, inga kommentarer på den. haha! sen gick vi ut och gick, clara cyklade, jag åkte skateboard, på alla möjliga konstiga sätt. Moa testade den och Clara med. Mamma gick jämte. Sen spelade jag och lillfisen fotboll, riktigt duktig är hon, skjuter sjukt hårda och bra skott för att endast vara 7 år :) sedan blev det grillning på trangiakök, skabbelucker stod på matlistan :) det blev som det blev, men tillslut blev det bra :P
Sen myste vi lite i tältet allihopa och sen skulle Moa och Clara sova.

bilder kommer senare från vår promenad. haha.


Meeen, som sagt, idag är det bra :)


<3

yesbox :)

Publicerad 2009-04-25 19:03:23 i Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev och det har hänt mycket sen sist! Tänkte ta en genomgång av veckan som gått :P

Söndag: Efter att vi kom hem från pappa så firade vi mig hemma hos mamma. :) Det blev ett pandora armband av mamma, skitfint! och fina tuschpennor, som dessutom är svinbra! Av Moa fick jag ett jättefint armband av Snö, och en dvd med Björn Gustafsson :D Jag älskar ju honom! haha! Av Anton fick jag ett besök på bambu för mig och honom :P Och av Clara fick jag en bok :) När paketen var öppnade var det dags för syskonkort :) Blev faktiskt en massa bra,lägger upp dem senare, orkar inte nu :P

Måndag: Sov länge och sen packade jag till Halmstad. Malin och hennes mamma kom och hämtade mig hemma och sen åkte vi hem till Malin för att vänta på att hennes pappa skulle komma hem från jobbet så vi kunde ta hans bil till Halmstad :) Vi hann ner och fiska en stund, premiärfisket för i år :D Men vi fick inget napp. haha! Sen åkte vi till Halmstad och käkade mat och sen sov typ.

Tisdag: Wiie, födelsedag :) Malin plingade på min dörr och väckte mig på morgonen med paket :) Jag fick en skitfin fotlänk, en mascara och turkisk peppar :) hehe! Sen åt vi frukost och åkte en snabbis till skolan. Hem igen och slängde i oss lite flingor för att sedan åka och spela fotboll med klassen i två timmar, naaajs :) På kvällen var vi med Elin och käkade glasstårta och snackade skit :) Mycket trevligt! Fick även två brev under dagen :) Skitkul! Bland annat ett jättefint kort av Becka med trisslott och allt :)
Tack även för alla gratulationer under dagen :D

Onsdag: Då var det skola igen en liten stund. Efter skolan stack jag och Malin till Ullared och jag fick mina pengar av pappa från födelsedagen, 1200 kr :) Så jag köpte typ en jacka, en tröja och en massa annat :P Sen försvann vår kundvagn och vi letade som idioter typ 40 minuter innan vi hittade den! :O Nån tönt hade flyttat den skit långt bort, vi hann ju bli helt nervösa. haha! Sen åkte vi tillbaka till Halmstad, med Malins nyinköpta skiva på högsta volym. HAHA! Massa roliga låtar :D:D:D Sen på kvällen så ville Elin leka igen med oss, så då åkte vi till City Gross som hade öppnat samma dag i Halmstad. Det var typ kö i hela affären så vi köpte ingenting men sen bjöd Malin oss på glass i kiosken precis utanför :)

Torsdag: Även denna dag var det skola en snabbis, och sen åkte vi hem och packade, stack ner på stan en stund för att sedan åka hemåt. Vi köpte melon på vägen hem och sen åkte vi hem till Malin, skar melonen, stack och hämtade världens sötaste Saga och Melker, och stack vidare på fotboll! Skillingaryd - LKF 1-2 :):) Vi hade picknik och hade det bara mysigt :D Sen körde Malin mig hem :)

Fredag: Sov, sov sov, Jag var astrött :P Sen packade jag upp alla mina saker från Halmstad och så, och sen skjutsade jag Moa och Pappa till Gislaved för att dom skulle hämta sina bilar som varit på lagning. Sen direkt vidare för att hämta mamma och Clara på jobbet/skolan, och så handlade vi mat på vägen hem. Sen kom Malin hem till mig, vi käkade och snackade en massa, och sen åkte vi vidare för att spela match :) Vi hämtade Rei och Ika på vägen, men de var elaka mot oss och hällde vatten på oss och tyckte inte alls om vår musiksmak. Men det sket vi i och sjöng på ändå! :) haha!
Matchen gick skit, vi förlorade med 12-1 :S Jag var trots allt lite förvånad över mig själv som orkade vara inne hela matchen, 90 minuter, trots att jag inte tränat på ett halvår! Mer än den idrotten vi har i skolan då såklart. Själva fotbollen var kul att spela men surt att vi förlorade så stort :S
Sen åkte jag direkt hem till Elin, och där fick jag ännu mer paket :) Jag fick ett par jättefina örhängen av Elin och sen fick jag en resa till Boda Borg med mat och sånt av Elin, Becka, Jonatan och Coffe :) TAAAACK :)

Lördag: Upp med tuppen och äääääntligen dags för den efterlängtade Göteborgsresan med Moa och pappa :D
Vi gick på Nordstan och shoppade ungefär fem timmar, och det blev en hel del, pappa hade ju med sig den stora plånboken ;) hahha! Det blev ett par svarta jeans, ett par jeansshorts, och ett par andra shorts, en svart jeanskjol, en svart klänning/linne eller vad man ska kalla det, ett par trosor, en bok och en vattenflaska :) Huuur kul som helst :D
Ikväll blir det nog bara att slappa med familjen framför Robinson :D



Världens bästa vecka, helt klart :D



   Ett smakprov på syskonkorten :) Fler kommer :)

20 :)

Publicerad 2009-04-21 22:13:17 i Allmänt

20 år idag :) härligt :D

Helgen

Publicerad 2009-04-19 15:42:25 i Allmänt

Japp, ännu en helg går mot sitt slut! så vad har jag hittat på denna helgen?


fredag: Var som sagt och målade hos farmor/pappa, sen hem och käkade mycket god mat, och hade mys med familjen, så långt har jag berättat innan!

lördag: var i gislaved med familjen och shoppade, ingenting till mig dock. Eller jo, ett läppglans! hahah!
På kvällen blev det Ung Kraft trots allt :D Åkte dit med Ida, Jakob och Sofia, och väl där träffade vi Elin och co :D Myyyycket trevligt! :D Träffade även min bästa Albin, vi var på dejt och jag lånade hans jacka för jag hade ju såklart ingen med mig. haha! trög jag vet :)  Jag, Ida och Jakob drog iväg på en liten runda sen med bilen, pizza åt vi :) även det mycket trevligt :D
Sedan var jag med Elin, Lena och lite Albin, vi kollade lite band och så, sen bar det av hemåt. Somnade runt halv tre, så det kändes okej :D Taaaack för kvällen alla :D

söndag: Idag när jag vaknade så duschade jag och fixade mig och åkte till pappa och skulle käka tårta och så :) naaajs! Jag fick en bok av pappa, inget mer för det ska jag köpa på lördag när jag ska med pappa och Moa till Göteborg :D så eftersom jag inte önskade mig något ska jag få köpa allt där :D Trevligt värre! Farmor var även med och firade idag, av henne fick jag 500 kronor och godis :) Hon är för söt :D:D
Sen åkte vi tillbaka till mamma och nu har jag lagt ihop tårtan till i eftermiddag när vi ska fira här hemma :) Jag fick välja på att lägga ihop tårtan eller skala potatis, vad väljer man ;) haha.
Snart blir det mer paket, jag älskar det :)




Bild från i somras när jag och Elin fiskade :)

farmor

Publicerad 2009-04-17 22:56:50 i Allmänt

min farmor är den sötaste som finns :) så att alla vet det!


idag har jag vaarit hos pappa och målat om farmors hus. eller iaf börjat måla det. heheh! deet var astråkigt först för jag skulle skrapa bort all gammal färg. men sen när jag väl började måla var det okej :)


sen åkte jag hem och duschade och fixade till mig lite och sen hjälpte jag mamma att skära upp massa frukter och clara la dom fint på ett fat :) sen åt vi exotisk planka med kyckling och potatissallad och sånt, bara för att jag fyller år på tisdag :) så får man alltid välja mat, hehe! och mamma tyckte min mat passade bra på en fredagkväll :D

sen kollade hela familjen talang och sen på berg flyttar in, en myskväll framför tvn med familjen helt enkelt, skönt!


imorn ska vi till gislaved på förmiddagen, vi ska köpa en datastol till anton och lite sånt. sen ska jag kanske till pappa och måla farmors hus, om jag orkar. hehe!

nehe, nu sover alla i familjen och jag är inte trött. Tänkte jag skulle kolla om man kan se Robinson på datan, om det är utlagt på tv4.se ellervilken kanal det nu går på, för jag kollade aldrig förra veckan :P



godnatt puss






Världens sötaste farmor :D<3

Camping

Publicerad 2009-04-16 13:15:28 i Allmänt

Ännu en ledig dag :)


Idag har jag ring för att försöka få sommarjobb, men det fanns inget, :) så nu får jag väl vara ledig hela sommaren då! haha!

Sen åkte jag till pappa och rensade ut all gammal skit som jag haft kvar där, blev en hel del. Och en jäkla massa minnen Malin :D haha!


Nu väntar jag som vanligt på att Moa ska komma hem, så surt att vara ensam hemma, trots att jag har Göte som är världens gos!


Hmm, ung kraft på lördag eller ej? det är frågan. . .


Här kommer lite bilder från igår i skolan när jag och malin campade :D hahah!



Det kommer gå bra om vi gr vilse i skogen malin, för jag kan sätta ihop ett stormkök nu :)





Ser det inte bra ut så säg :)



Malin är snygg som vanligt :)



Och så tänder vi på :)      ( skit i brandlarmet )  :P






den här låten är så sjukt bra!  

sjukhus

Publicerad 2009-04-15 22:44:20 i Allmänt

jaha, jag var inne på sjukhuset i tio minuter, sen sa läkaren - du vill gå härifrån va? så sa jag - ja. och så fick jag gå. tur att jag inte hade betalat för besöket för det hade känts extremt onödigt.


jag hatar att gå dit och skulle verkligen aldrig gjort de om jag inte var tvungen.



senare blev det att åka och kolla fotboll, det var kul :) sen på lektionen så lagade jag och malin mat på ett trangiakök, eller vad det heter, bilder kommer senare när malin skickat dom:)




imorn ska jag försöka få sommarjobb.. blää, jag hatar att jobba :P


snart så, smäller det :)

Halmstad

Publicerad 2009-04-14 23:03:34 i Allmänt

Nu är jag tillbaka i Halmstad igen :) Fast jag åker hem till Småland redan imorgon. haha!

men först ska jag till sjukhuset och en sväng till skolan. jag haaaaatar sjukhuset!!!


snäll som jag var idag så fixade jag mig trots allt och åkte till Claras fotbollsträning :) Hon var så söt så när hon sprang runt och spelade, och jag och Tuva myste i gräset under tiden :)
Sen körde jag hem flickorna och åkte nästan direkt till Halmstad med Malin :D



Här har hon lite konstig min för hon har precis druckit och har vatten i hela munnen! hahah!


snart är det dags att sova :)

ledig

Publicerad 2009-04-14 12:54:57 i Allmänt

idag är jag ledig från skolan, och är hemma och är uttråkad :P haha


snart kommer Moa hem från jobbet och då blir det roligare :)


Clara tjatade hela dagen på att hon ville att jag skulle åka och kolla på hennes fotbollsträning senare idag, men jag vet inte om jag orkar det. Duscha, sminka mig, fixa håret och ta på mig lite fräschare kläder bara för att åka och kolla på hennes träning? hmm...


Tur att Göte finns, han är så mysig, har gosat hela morgonen :D hahah!


Nu har jag gjort som alla andra...

Publicerad 2009-04-13 20:16:57 i Allmänt

...och skaffat blogg :)


Den är verkligen ful än så länge, men det kanske går att fixa någon dag när jag orkar. hehe.


plus att namnet är lite mobbat, men vi bjuder på det :)



Helgen har varit braa

Fredags: Jag var bara hemma hela dagen och kvällen med familjen, rätt skönt faktiskt..

Lördags: Jag var hos pappa och bytte däck på bilen, han bytte och jag tittade på och rullade bort hjulen sen när de var av. hehe! Sen var det påskfest hos Becka på kvällen. Vi spelade kubb, letade efter godis i trädgården, spelade spel och bara hade det trevligt!

Söndags: Vi firade påsk hemma hos mamma och vi letade påskägg! Sen målade vi lite ägg och åt påskmat och allt sådant. Sen åkte jag vidare hem till pappa och lekte med Anny :) Jag färgade hennes hår och vi bestämde oss för att sova på balkongen på natten, och det gjorde vi. Det var askallt vissa stunder, men vi överlevde natten iallafall. Vi hann nog se typ fem stjärnfall innan vi somnade, mys :)

Idag har jag bara varit hemma. Jag och Clara har spelat fotboll hela dagen nästan,.sen fick vi ett ryck och tog bort gungorna från våran gungställning, och satte dit ett nät istället, så nu har vi ett stort fotbollsmål i trädgården :D Perfekt!
Pappa var och fixade med Antons moppe som inte vill starta, och han hann skjuta några skott och sen skjöt jag några på honom, och målet fick godkänt :D

Vi står redo för att ge oss ut på påskäggsjakt!
Här står vi redo för att springa ut på påskäggsjakt




Alla har hittat sina ägg och är nöjda och glada ( fast att det inte syns riktigt) :P




Det får nog räcka för idag :)

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela