Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

aktiv vecka

Publicerad 2009-05-31 21:55:50 i Allmänt

jepp, ännu en vecka går mot sitt slut, och denna vecka har verkligen varit inriktad för idrott:P haha

söndag: som sagt, spelade match :)

måndag : idrott i skolan. dessa två dagar skrev jag om i förra inlägget ju :P sen var jag och malin ute på långpromenad på kvällen då vi, eller kanske mest jag, redan kände hur musklerna spände och gjorde ont efter idrotten :P efter idrotten åkte vi och shoppade, blev ett par skor och ett par shorts :)

tisdag: yes, träningsvärk som sjutton :P haha. Vi hade orientering på galgberget med klassen :P det var faktiskt rätt kul :) sen skulle vi plugga.. eh.. vi läste igenom frågorna och sen fter typ fem minuter jag bara : nä, jag är skitsugen på att shoppa! så då gjorde vi det :):P haha! för övanlighetens skull :P Blev iaf ett par jeans, ett par skor, leggins, tröjor till moa och lite sånt. hehe. på kvällen åkte vi på bilrunda. HAHA säger jag bara! Malin var LITE sugen på godis, och jag höll på att pinka ner mig av skratt när hon går fram till kassan och lägger upp allt sitt godis. Sen dör jag typ när hon i kassan säger 100 kronor. exakt! hahha1 fy fasen vad kul :D

onsdag: enda dagen på länge vi inte hade någon idrott :P vi var i skolan på lite olika seminarium, och efter det gick vi på stan. det ni :P blev en tröja! kommer inte ihåg vad vi gjorde på kvällen ens.

torsdag: friidrottsdag i skolan, hela dagen. Var väl hyfsat kul trots allt :D sen heeeeeem :)

fredag: Lekte med elin som hade kommit hem till sverige igen :D::D fick en skitsöt gubbe som souvenir :) hihi! vi kollade talang och film och snackade :)

lördag: spelade match i ljungby, gick kanaske inte jättebra, men det var iaf kul! kvällen ingeneing  speciellt.

söndag: plugg och träning får sammanfatta denna dagen! :) skönt :)

...

Publicerad 2009-05-25 19:16:00 i Allmänt

ojoj, nu har det gått lång tid sen sist :P Lite har hänt tror jag :)

Måndag-Onsdag : Här var det Halmstad som gällde, lite skolan, och mycket ledigt :) hihih! Anna kom och sov hos Malin, det var trevligt :) Vi skrattade rätt mycket på kvällen. hahaah! :) Hem sen onsdag kväll :)

Torsdag: Jag var ledig, Anton åkte på skolresa och Moa och Viktor åkte till min lägenhet. Jag var hemma med mamma och Clara. Vi satt på en filt ute i trädgården och mamma spelade gitarr och jag och Clara sjöng :D haha! Sen lärde mamma mig spela lite med, rätt kul faktiskt :D På kvällen blev det tvmys!

Fredag: Jag åkte och hämtade världens sötaste farmor, så åkte vi och handlade mat :) Hon är lite för skruttig för att köra själv. haha! och snäll som jag är ställer jag upp :) På vägen ville hon kolla på farfars grav, så då hälsade vi på honom lite med :) Sen när vi kom hem så fick jag och mamma för oss att vi ville till ullared,så vi tog med oss Clara och åkte dit :) Det var väldigt trevligt, blev inte så mycket handlat, men tvättsvampar till bilen, sockar, två par skor,en vattenflaska, en winnerbäck skiva och lite sånt. :)

Lördag: Jag, mamma och Clara åkte till Sunnaryd och åt glass hos Daniel och Cissi. :) Vi hämtade Malin och HIlda på vägen :D Efter en stund åkte vi och fiskade, och Hilda fick en stor abborre, som var skit läskig, och Malin var tvungen att bryta nacken på han. usch :p haha! Sen fångade vi massa yngel och så med. haha! På vägen hem köpte vi pizza :) Sen spelade jag och Clara fotboll halva kvällen, skitkul! Och sen lite tv med ju, Robinson. haha!

Söndag: Viktor körde mig till Bredaryd där Malin hämtade mig för vi skulle spela match! Vi förlorade med 4-0, och det gick skitdåligt för mig verkligen :S vet inte vad som hände. Men alla andra var bra, och vi borde inte ha förlorat så stort :)
Sen åkte vi hem till Malin, duschade och packade in det sista i bilen och körde till Halmstad :D

Måndag: Grupparbete på morgonen, hem och laga mat, sen tillbaka för att ha gympa. Rätt kul, kommer ha världens träningsvärk imorgon bara. haha. Sen efter skolan åkte vi till Intersport där vi köpte shorts :) Sen till en skoaffär där vi köpte skor :) Sen till Maxi där vi köpte mat. haha! Bara massa handlat :P
Nu väntar jag på att Malin ska duscha klart, sen ska vi kolla film :D

Dagens: Malin kör asfort och det kommer en stackars bil som ska svänga, men Malin trycker sig före och säger/skriker -- Akta dig för jag tänker svänga först för jag ska ha den bästa parkeringsplatsen!!
haha! det var så kul när det hände , men det låter inte lika kul nu :P

Bilder kommer senare på när Malin ska vrida nacken av fisken och vi andra vart livrädda! hehe..


Får bli en bild på mamma och Clara sålänge :)

helgen

Publicerad 2009-05-11 21:52:29 i Allmänt

jaha, då var det måndag igen :P
Efter en hel veckas praktik var det vääääldigt skönt med lite helg :P

Fredags: Jag träffade Malin och gungade på vår karusellgrej som vi älskar. haha! sen åkte vi vidare till Kulltorp och spelade match! Vi förlorade med 4-0, men de var ändå rätt kul :) Becka var även där och kollade :D:D Sen dusch, hem, umgås lite med familjen och gosa med kattungen :) Sen sova!

Lördag. upp tidigt för att clara skulle spela cup och jag och mamma var med och tittade. Duktig var hon för att vara minsta som var med :) Det blev en heldag! Sen på kvällen så kollade vi Robinson och så hemma bara :) asgött! :D

Söndag: Fick sova länge för första gången på en hel vecka. haha! SKÖÖÖNT! Sen åkte jag lite skateboard med Moa och Vickan, plockade även lite blommor! :P Sen åkte jag hem till Elin, och vi letade mask, och jag kan säga att jag är VÄRLDSBÄST på att plocka mask! japp, hittade typ tusen och jag vågade ta i dom och allt! det ni! Sen åkte vi till affären och köpte lite drickor och vindruvor, sen vidare hem till BEcka :) Där fiskade vi, och alla fick napp, elin sjönk så lågt så att hon fiskade i hinken med fiskar vi redan dragit upp, men inte ens där nappade det för henne. haha! men preciiiis när vi skulle gå hem så fick även Elin napp :D hahah! Sen åkte vi hem till Becka och bakade negerbollar ovh albinobollar och kollade på Björnbröder 2 :) Det roliga var att Elin och jag tog bilen hem till Becka, och Becka gick. Så när hon kommer in i köket så skrattar hon som as och undrar varför vindruvorna låg på vägen mellan hennes hus och sjön. Och då kommer jag på att jag ju ställde dem på biltaket när jag skulle lägga in alla spön och de. så då hade dom åkt därpå över stora vägen och allt och sen trillat av. HAHA! så fruktansvärt kul var det! Iaf i söndags, nu lät det kanske inte så kul :P


Min bästa vän Pele 2/ Abbe, vi var inte riktigt eniga, iaf, här försökte vi ge han kärlek, men sen dog han :(



Han var iaf fruktansvärt söt när han låg i sin lilla låda





Sigge Siggelito, som för övrigt är världens tjockaste 4 dagars kattunge :P



Clara på fotbollen :9 Bilden ville visst ligga ner :P haha!


  Jag,mitt i blomsterängen... ( kohagen )  hahah!

plutten

Publicerad 2009-05-07 22:20:28 i Allmänt

okej, jag erkänner. jag suger på att blogga..det är så tråkigt och blir liksom aldrig av.

dessutom fick svea två kattungar idag på morgonen, den ena var liten och klen och ville inte äta. dessutom var den iskall hela tiden. så när jag kom hem efter praktiken så fick jag hålla i den och försöka få den varm, och gosa med den. det slutade med att jag typå låg i kattlådan och försökte värma den samtidigt som jag skulle försöka få den att äta på svea. men icke. sen åkte jag och mamma och handlade mat, när vi kom hem var den död, stendöd.
jag fick ta upp den och den var äckligt slapp, jag vet att den var död, men ändå.
nu står det i en kartong ute på altanen och väntar på att bli begraven. i botten la vi ett tjockt laget bomull, vi vill ju inte att han ska få sova obekvämt. . .


stackars plutten.

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela