Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

Lite tankar

Publicerad 2010-04-29 21:16:19 i Allmänt

Ibland när jag tänker efter så känner jag mig så dålig. Jag tar verkligen inte vara på det jag har, det vet jag.
Jag har så många runt omkring mig som betyder så sjukt mycket och som jag älskar, men som jag aldrig säger det till. Jag vet att jag har lite problem med att visa känslor, och jag tycker det är jobbigt. Men bara för att jag inte berättar hur mycket du betyder för mig så gör du det, betyder alltså. Så mycket mer än du tror. Och du är ingen speciell, utan bara alla i min närhet.

Jag säger dumma saker istället för bra, det är alltid lättare att säga något taskigt eller något snällt.

Innan jag blev ihop med Joacim så hatade jag folk som slutade umgås med sina kompisar när de skaffade pojk/flickvän. Men jag förstod inte. Jag fattade inte hur jävla mycket man kan älska någon. Jag älskar mina kompisar med, självklart, men det är en annan slags kärlek man inte ens kan förklara. Nu är det inte så att jag har slutat umgås med mina kompisar, men självklart har det blivit mindre eftersom att den tiden kompisarna hade förr har du delats med den tiden Joacim har.
Jag kan sakna Joacim sjukt mycket fast att vi precis har träffats, samtidigt som jag kan sakna mina kompisar med.

Jag saknar tiden med Malin, när vi var hela tiden. Vi umgicks hela dagen i skolan, och direkt när vi kom hem ringde vi till varandra. Våra föräldrar var arga för att telefonerna alltid var upptagna av oss. Lärarna tjatade och sa att vi inte var bra för varandra, men vi hjälpte varandra att överleva, det vet i fan hur det hade gått om jag inte haft Malin.

Jag saknar tiden då Elin bodde hemma. Jag visste när helgen närmade sig att jag skulle vara med Elin, inte vad vi skulle göra eller med vilka, men jag visste att jag skulle vara med henne. Jag har delat så sjukt mycket med Elin, och hon är verkligen en av dem som vet absolut mest om mig. När jag gick i nian och Elin i åttan var vi jättemycket efter skolan, och på fotbollen var det alltid vi. Likaväl på uv. Det var en bra tid.

Jag saknar tiden då Becka bodde hemma. Oftast var hon med mig och Elin på helgerna, och jag visste att när jag var med dom två så var det alltid roligt. Det spelade inte så stor roll vad vi gjorde, det räckte med att vi var tillsammans. Den bästa tiden var i bilen på väg till och från olika ställen, där ballade vi ur totalt, och kanske mest jag, men det var riktigt kul. Becka är en som alltid har brytt sig väldigt mycket, hon vill hellre att hennes vänner ska må bra än hon själv. En riktig kompis helt enkelt.

Jag saknar tiden med Anny. När både hon och jag bodde hemma hos pappa och yvonne. Vi gick till bussen tillsammans på morgonen, och när vi kom hem från skolan umgicks vi hela tiden. Vi brukade sova i samma rum, och jag pratade ut om alla mina problem samtidigt som Anny mest höll med och lyssnade. Ibland känns det som att hon aldrig fick prata, utan bara lyssna på mig. Anny visade mig väldigt mycket, hon hjäklpte mig att förstå hur viktiga alla folk är, och att alla är bra på något. Samtidigt som det låter väldigt ordentligt nu så var vi totalt galna ibland, vi brukade köra bil fast vi inte hade körkort, och sov på balkongen när det nästan var vinter och allting.

Jag saknar tiden med Ida. Ett tag var vi hela tiden. Vi gick på både uv och fotboll tillsammans, och jag var nästan alltid med henne före träningarna. När vi spelade med killarna var nog en av de bästa tiderna i mitt liv.

Ibland kan det kännas som att tiden med kompisar är lite förbi, för även om man vill umgås man inte lika mycket som man gjorde förr. Man har pojkvänner, skola, jobb och bor kanske inte ens kvar på samma ort längre.
Jag vet att mina kompisar alltid bara är ett samtal eller ett sms bort, men det är inte alltid man tar det där samtalet. Jag känner att jag inte vill störa, och samtidigt kanske jag inte har något speciellt att säga, utan bara vill prata och då känns det lite onödigt.

Samma sak är det med Clara. Som egentligen är världens sötaste och bästa lillasyster, men jag ger henne inte den tiden hon förtjänar. Jag är alltid arg när hon är i närheten, och jag tror att hon är ledsen över det.
Hur lång tid tar det för mig att tex spela lite fotboll med henne eller sitta på hennes rum när hon vill visa mig saker. Jag måste bli snällare, och försöka ha mer tålamod med henne, snart är hon så stor att hon inte längre kommer vilja umgås med mig,och då är det för sent.

Jag saknar tilloch med tiden när vi bodde allihopa tillsammans på Nennesholm. Pappa finns knappt kvar i mitt liv längre, och det tycker jag kan kännas jobbigt när jag tänker på det. Jag vet att han bor nära och att jag gärna får komma dit, men när jag väl gör det så känns det lite tillgjort och jobbigt.

Så mycket små saker som det bara är jag som kan göra något åt, men ändå blir det inte av. Jag vill hitta orken till att vara snäll mot mina nära och kära, samtidigt som jag vill ha orken att ta hand om mig själv, om diabetesen, skolan och allting. Som det känns nu har jag ingen motivation till någonting, och speciellt då itne skolan och diabetesen. Jag hade gärna kunnat kasta mina sprutor här och nu och aldrig ta dom igen, men jag vet att jag kommer må sjukt dåligt och tillslut dö av det, så det är därför jag inte gör det.
Ibland tänker jag om jag ska hoppa av skolan, för det är riktigt motigt att gå dit. Men jag har ändå gått snart 2 av 3.5 år, och jag vet att det är med barn jag vill jobba, så det är kasnke bara att bita ihop och försöka överleva.

Det blev väldigt många tankar i det här inlägget, men det kändes skönt att få det ur sig lite.

Hoppas på en bättre tid framöver.


Lilla plutten <3

Walk-in closet

Publicerad 2010-04-29 17:35:21 i Allmänt

Jahaaaa, idag har det varit en lite seg dag, men har gjort klart i min garderob nu iallafall :)

Igår var Joacim här efter att Malin och jag varit och shoppat hela dagen :) Vi kollade film och myste. Sen sov jag länge idag, gick upp och fixade garderoben och städade lite. Sen gick jag ut på en lång runda och plockade även blommor till farmor som jag var och gav till henne sen :) Blev att jag stannade och pratade med henne en lång stund sen efter :) Sen har jag legat i min säng och kollat film :P


När man kommer in i garderoben :)
  
Kläderna som hänger :) Tjocktröjor och klänningar :) 

Klädstången där alla jeans hänger :)





Här ligger 3/4 jeans, kjolar och shorts. Och t-shirts och linnen :)


Skohörnan :) Eh, gillar jag svarta skor eller? ;)

Nu är jag lite glad när jag har det mesta på samma ställe :) Har lite kläder kvar i Halmstad, och sen har jag en garderob till här hemma där jag har kläder jag inte använder så ofta :) Plus att skor ligger lite överallt, inte bara nere i garderoben, men annars är det allt :)

Räknade även lite och detta är vad jag kom fram till :)

Tjocktröjor: 73
Klänningar: 33
Jeans (hellånga): 31
Kjolar: 16
3/4 byxor: 18
Shorts: 6
Linnen: 37
T-shirts: 51
Skor: 41
Jackor: 24



Konstigt att jag aldrig har något att ha på mig. . .  :)

28/4-10

Publicerad 2010-04-28 20:27:05 i Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller världens bästa kompis år. :) Idag blir Malin 21 år gammal, exakt en vecka efter mig :) Det coola är att jag är född två veckor för tidigt, och Malin en vecka för tidigt, så vi skulle egentligen kommit på samma dag :) Hur coolt är inte deeeeet :)

Iallafall har jag haft en heldag med Malin på ikea och a6 :) Alltid lika kul att umgås med dig :)

Japp, och alla ni andra, ni måste vara ledsna för att ni inte får ha Malin som er bästa vän, haha, det är rätt åt er :) För hon är min och jag släpper henne aldrig :) sådetså :)

Så Malin, jag älskar dig nu och för alltid <3

:)

Publicerad 2010-04-26 22:32:22 i Allmänt

Igår började bra med blomplockning, ut och gå och lite, blev sämre för att tillslut sluta bra :) Idag vaknade jag hemma hos Joacim, sen åkte jag till Malin :) Sen var vi på lite bus och sen vidare till Halmstad. Plockade även blommor på vägen :D mys! :) och stannade iu söta affärer och gick in i bara strumporna :) Ikväll har vi varit på stranden och gungat :) sen åkt bilrunda, köpt godis för jag höll på att dö av känning. Och nu har jag legat i soffan och kollat wild kids :)

Imorgon blir det hemfärd igen och då följer fiskarna med, dom har det så ensamt här när jag alltid är hemma. Sen ska vi flytta säng från mitt hus hem till malins med pappas pick-up. :) Hur kommer detta gå? :) hihihi.



i skolan för typ ett år sen när vi lagade trangia kök inomhus :)




puss och smisk :)

Tänk om. . .

Publicerad 2010-04-24 18:50:42 i Allmänt

Tisdag: Var på praktiken lääääänge, sen hem och fixa lite, och sen åkte Malin och jag på bilrunda :) Alltid lika trevligt. Väl hemma kändes det som att jag somnade hur tidigt som helst, för när Joacim ringde vid 23.20 så hade jag redan somnat jättedjupt :) Trodde det var mitt alarm, så blev skitglad när klockan var så lite och det bara var min lilla prins :)

Onsdag: Födelsedag :) Alltid lika trevligt :) e he he. Malin gav mig paket på morgonen, en skitfin sjal som jag önskat mig :) Taaack älskling! Sen på väg till jobbet så sjöng Joacim för mig i telefonen :) haha. sötnos :) En massa sms och facebooksgrattande med får ju inte glömmas! I skolan sjöng alla barnen för mig, dom är så söta. Sen hem och äta tårta med mamma, Anton och Clara :) Senare kom även Moa, Vicke och Joacim så dom fick lite tårta med. Av Clara fick jag en doftgrej till bilen, sånna där grejer man sätter på foppa-tofflorna och ett hemmagjort suddi och nyckelring :) hehe. Av mamma fick jag ett album som hon gjort med två kort från varje år under min uppväxt, samt en text som berättade om hurdan jag var under just det året :) Jättefint var det och när jag flöyttar kanske jag inte orkar ta med mig mina andra 18 (!!) album, så då räcker det med detta :) haha. Sen fick jag 500 kronor också, och boda nova glas och en kanna med det med. Sen även en bok om mitt stjärntecken, oxen :) Av Joacim fick jag en fin skylt, och sen fick jag att vi ska åka på bio och äta middag efter någon dag, fick även skitfina blommor :) mysigt :D På kvällen fick jag välja film, och då tog jag Twilight, för den får jag aldrig se för Joacim annars, han säger att den är skit. Men vem var det som tvunget försökte få mig att sätta på tvåan sen efter? haha. Han tyckte den var bra :P Sen myste vi och sov :)


Jag och Anton kollar i mitt album :)


Joacims fina blommor och kort :)


Världens bästa :)


Torsdag: Seg på morgonen :P Praktik som vanligt, hände nog inget speciellt. Sen var jag och Malin iväg en sväng, och sen åkte vi alla och hämtade Clara hos Moa och Viktor, så fick vi se den nya soffan och soffbordet, och Malin fick se hela lägenheten. På väg dit ringde Joacim och frågade om han fick komma på kvällen sen, och det fick han ju :) Hann somna innan han kom, skit skönt att vara så trött :) haha. Sen gosade vi lite och sov.

Fredag: Dagen började bra, och slutade bra, men i mitten var det kaos :(
Joacim åkte på morgonen och jag hoppade in i duschen. När jag kommer ner lite senare ser jag att han har ringt och skickat sms. - Har krockat. Var allt han skrev. Jag blir skiträdd och försöker ringa upp men får ingen signal. Får ju panik men åker till praktiken ändå. Sen får jag tag på hans kompis som skirve : Joacim har frontalkrockat med en bil och är på sjukhus men mår bra. Eh, jag typ dör :P Blir skiträdd och innan jag fått prata med hans mamma hinner jag bli skraj som fan, kändes som jag skulle börja lipa typ. Det visar sig att han fått sladd uppe i byn och frontalkrockat med en annan bil. Joacims nya skyline är helt skrot. :( Han åkte till akuten med nackkrage och grejer, men efter röntken och undersökningar får han åka hem. Han fick en bula i pannan, lite ont i nacke, rygg och ett knä men mår annars bra. Polisen är chockade att han ens lever efter hur bilen såg ut. Jag är mest glad att den var högerstyrd, för vänster sidan är helt paj. Tänk om jag åkt med där, då hade jag inte suttit här idag kan jag ju säga :S usch, hemskt. Efter praktiken, sista dagen :(, så åker jag hem till honom så vi kramas lite och är glada att vi lever. Sen hem till mig och äter exotisk planka med mamma, clara, moa, viktor, anton, jag och joacim. Av moa anton och viktor får jag en sån där smoothie maskin :) kul :D Sen kollade jag och Joacim film och vi kramades lite mer. Många folk ringde och frågade hur allt var, det är skönt med folk som bryr sig. Elin kom förbi en sväng och jag fick ett jättefint arm,band av henne som hon dessutom gjort själv :D Tack :D sen sov  vi :)




Bilen :(


På kvällen när jag öppnade paket var jag glad igen.

Lördag: Åkte till pappa på morgonen och firades där, fick 500 kronor av farmor, en lacoste parfym av pappa och ett presentkort på önska för 400 :) Skulle inte fått något av han efter allt han betalt på min bil :P Sen hem och sega. Sen var jag mamma och clara ute och plockade blommor, och sen gjorde vi skrabbelucker i trädgården på trangia-kök eller vad det heter. Faktiskt riktigt mysigt :) Nu ska vi snart äta lite, sen kolla wildkids, och sen ska jag till Moa och Viktor och hälsa på lite :) Bada i deras badkar :D haha. Herregud vad skönt :D


Clara äter skrabbelucker :)


Jag med, men ser ut som en köttbulle med alla kläder jag pucklat på mig :P


Usch, tänk hur lätt det händer saker egentligen. Joacim hade lätt kunnat dö igår, och då hade jag med dött. Tänk om han inte sovit hos mig som han egentligen inte skulle ha gjort, då hade det inte hänt. Tänk om han gått upp direkt första gåmngen klockan ringde istället för att ha legat lvar, tänk om jag inte kramat honom en sista gång, tänk om jag tvingat honom att slänga i sig en macka innan han åkte. Tänk om... Då hade han fortfarande haft en bil som han älskade och inte ens fick ha i två månader :( Men tänk om den varit vänsterstyrd, då hade han dött. Tänk om jag åkt med, då hade jag dött. Tänk om han kört fortare så att krocken blivit ännu värre så han hade skadat sig rejält. Man får vara glad att det gick så bra det gjorde, men man blir ändå rädd när man tänker på det. Lilla skrutten, jag hade inte kunnat överleva om du dog! <3

:)

Publicerad 2010-04-19 22:38:08 i Allmänt

HEEEEEEEEEEEEEEJ

I lördags var jag som sagt och lyssnade på Annys kör, det var fint :) Sen åkte jag och Malin och snackade skit, det är som mamma säger, hur fan kan vi ens ha saker att snacka om längre :P hahah. Men det har vi iallafall :)
Sen hem och sen hämtade jag Joacim mitt i natten :)

Igår sov vi länge, sen hämtade vi Joacims bil, och sen bytte vi bromsklossar på min bil :) Snäll som hjälpte mig var han :) Och sen åkte vi hem och sov lite, sen gick vi ut och gick en lång runda och hälsade på pappa lite. Jag fick även plocka lite blommor. :D:D Det bästa jag vet ju typ :D haha. Sen gick vi hemoch åkte lite skateboard :) hehe. Sen kollade vi avatar :) rätt bra, fast itne som alla andra säger:P Sen somnade jag, var trött som fan.

Idag har det varit praktik, gick bra. :) Fyra dagar kvar bara. Jobbig dag idag. Kom hem, städade mitt rum och sen även hela huset. Och plockade in och ut ur diskmaskinen och allt. Sen kom mamma ehm så var jag tvungen att prata av mig med henne i typ två timmar innan jag mådde bra igen. Hon hjälpte mig med massa lektionsmaterial tills praktiken :) Sen kom Malin och vi käkade pizza som mamma gjort, asgott. Sen åkte mamma och jag till hennes jobb och hämtade massa grejer jag ska ha till praktiken :D Så bra att ha henne ibland. Nu snackar Malin och jag skit, och pratar med Lill-Jonathan på msn, och snart kommer Joacim och sover med mig. :)


Bild från i påskas när Malin och jag badade. HAHA :)

praktik

Publicerad 2010-04-17 16:12:36 i Allmänt

Nu var det en vecka sen jag skrev ungefär. Det har hänt ganska mycket :)

I fredags förra veckan åkte jag till Malin ju. Vi var ute och gick, till Tallbergam, köpte glass, och gick sen tillbaka :) Det blev två mil sammanlagt :) Det är inte så illa pinkat :) Sen hade Mattis fest,och efter lite övertaling från olika folk stack vi in där :) Hade lite tequila-race precis före så vi kom i rätt stämning :) kuuuul :D
Jag blev till hälften ihop med Philip :) hehe. På natten sov både jag och Joacim hemma hos Malin :)

Lördags: Vaknade och mådde kanon, som vanligt :) Det var lite värre med Joacim :) hahah. Så vi åkte hem till mig, så sov han typ hela dagen. Sen skulle vi fixa min garderob :D blev bra tillslut :) Sen kollade vi film och myste bara!

Söndag: Sov länge, sen åkte vi hem till Joacim, på vägen mötte vi hans mamma, sven och capser, då hade Joacim glömt atyt hans kusin fyllde år. Så hem till Joacim en snabbis så jag fick låna jeans och tröja av han, och vidare till kusinen. Jag var osminkad och hade äckligt hår som fan:P så mådde lite dåligt. men men. Sen direkt till Joacims mormor och morfar och lagade caspers moppe. Sen körde Joacim hem mig,och sen kom Malin och flyttade in :) Hon ska ju bo här nu när vi har praktik :D Vi snackade massa skit på kvällen:D

Måndag: Första dagen på praktiken, helt underbart är de, älskar att vara där :D På kvällen mys och skitsnack med malin :) hihi. En sväng till Värnamo med för Malin skulle ha lite saker :)

Tisdag: Praktik igen, sen efter åkte jag hem till Joacim på kvällen. Vi kollade tv och myste, och jag var trött som as :P

Onsdag: Praktik sen låg jag och Malin på studsmattan halva eftermiddagen, skit skönt! Passade Clara lite, så vi tre lagade mat :)

Torsdag: Efter praktiken åkte jag hem där Joacim väntade, sen vidare till vårdcentralen för mitt huvud. KOm in 45 minuter för sent, laaaamt :P LÄkaren var bra, ska iväg och röntka huvudet sen, och fick tabletter och lite mer. Dom tog även 7 rör med blod, skit mycket var det. Skulle kolla massa annat så de inte är något annat fel. Det var jobbigt där, jag hatar att prata så. Fast jag vet att de bara vill mitt bästa så kändes det skit jobbigt där.- :(
Men hoppas detr blir bättre nu. Sen hem igen och Joacim åkte hem med. Sen på kvällen kom han tillbaka iallafall :) Vi kollade film sen sov.

Fredag: Praktik igen, älskar de när jagväl är där :) hihi. Sen hem och ut och gå med mamma och lite så, plockade årets första vitsippor med mamma :D KUL! jag älskar att plocka blommor ju :) Sen på kvällen åkte jag till Joaci, v var en sväng i Hillerstorp och hälsade på hans mamma och sven. Åkte skyline dit, den går fint :):) hihih. Sen hem och mysa i soffan för att sen sova :)

Lördag: Joacim åkte vid halv fem i morse, han ska till tyskland med sitt gamla jobb. Men jag sov kvar, vaknade halv tolv! haha :) Skrämde slag på casper sen också , han visste nog inte att jag var kvar :P Hem och ut och gå med mamma, sen kollat så ska det låta med henne. Ska snart fixa mig nu, för ska åka till kyrkan och lyssna när Annys kör sjunger :) Det blir kul :D:D Malin ska med mig :)

Sen har jag bara en veckas praktik kvar, surt. Fast ska bli skönt att slippa gå upp så jäkla tidigt på morgonen, det är ju skit jobbigt :P haha.

Ska se ifall jag hinner in en sväng till Moa och Viktor ikväll med kanske, längesen nu :)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

plugg och mys

Publicerad 2010-04-09 14:23:55 i Allmänt

Igår var det som sagt plugg med Malin. Hon kom hit lite innan tolv, och halv sex var vi klara :) Eller ja, typ iaf. heheh. Då hade vi hunnit snacka lite skit med, och åka och handla mat och käkat. Och kollat min fina garderob :) e he he. Sen duchade jag och fixade mig lite och åkte till skrutten. Vi kollade tv, åt och sen var vi en sväng på hans jobb för han skulle duscha och så, hans dushc hemma är under ombyggnad eller hur man säger :P

Det var iallafall mys :) Sen idag sov jag länge hos honom, sen åkte jag till hans jobb och hämtade en nyckel och så pussades vi lite där., naaaaajs. Vi firar ju 8 månader idag :) de du :)

Snaaaart ska jag dra mig till Malin, wiie :) Vi ska ut och gå, bada i bolmen, basta, ligga på studsmattan och kolla stjärnorna och snacka skit, åka en bilrunda och kolla på dating in the dark på datan :) Kommer bli bäst.

Imorgon blir det gos med Joacim, vi ska fixa min garderob ordentligt nu med, kanske till och med kommer en bild på det sen :) det vet man aldrig.


Joacim och Malin, ni är bäst i mitt liv, utan er ingenting <3

fotboll

Publicerad 2010-04-07 22:31:38 i Allmänt

Idag var det skola en snabbis, Malin och jag tröttnade såklaert och gick hem :P hahha. Började tänka löiote på det tematiska arbetet som ska vara klart på fredag, alltid ute i god tid ja :) Har säkert vetat om det i två månader :P hhe. IGår kväll blev det god mat och sen lek på lekplats, fasen vad jag älskar att gunga! det är typ det bästa jag vet tror jag :) Sen efter skolan idag åkte vi hem, var hemma tjugo miniter typ, sen stack jag till Moa ovh Viktor :) Sen vidare på fotbollsträning :) asskönt var det, fast jag var kass osm vanligt :P trillade dessutom på gruset och fick ont i mitt knä :P och det blödde så jag vart lite skadad ;)

Kom hem, duschade åt, sen ringde Joacim så pratade med han ett tag. NU funderar jag på att sova nästan :) Imorgon blir det plugg med världens bästa Malin, och sen ska jag hem till Joacim, kanske, får se om jag hinner bli klar med plugget och om jag orkar.

Puss och smisk

påsk, tequila och inbrott :)

Publicerad 2010-04-06 22:01:50 i Allmänt

Jaha, som vanligt har det gått många dagar sen sist jag skrev. Meeeen, ska uppdatera er lite nu :)

Torsdag: Var ute och gick en lång runda på morgonen, sen fick Moa och Viktor sin lägenhet ;) Jag hjälpte till att flytta med dom, en jäkla massa flyttlådor blev det att jag bar :) Men det var kul. Sen åkte jag hem till Joacim, vi snackade massa och det var lite jobbigt, men blev bra tillslut. Sen myste vi hela kvällen och mitt i natten nästan åkte vi hem till mig och sov där. :)

Fredag: Sov länge på morgonen, sen kom jag inte ihåg vad vi gjorde. Sen körde jag iaf hem honom. På kvällen firade vi Anton hemma för han fyllt år. Så vi åt exotisk planka och lite så :) Sen ringde Malin och ville träffas, och självklart ville jag det :) Vi åkte på biltur, sen hamnade vi utanför Joacims hus, och mitt insulin var där inne, och ingen hemma. Jag såg att Joacims fönster på övervåningen var öppet, så vi hittade en stege i ladugården som vi tog, så klättrade jag upp på taket. Halt som satan, så fick kasta av mig mina skor däruppe :) hahah. Så klättrade jag in genom hans fönster :) Det var så sjukt kul när det hände. hahah. Jag skulle bli en perfekt inbrottstjuv :)
Sen åkte vi ännu mer bilrunda och det blev lite glass på mc :) Sen snackade vi skit aslänge :D wiie :D

Lördag: Påskafton och så. Moa och jag var och handlade lite, bland annat klädstänger till min garderob :) Sen äcklig påskmat, så skulle mamma gömma äggen i skogen. Tillslut hade alla utom Moa hittat sitt ägg, och vi letade lätt en timme allihopa men ägget var helt borta! Mamma var så senil så hon glömt var hon gömt det. HAHA. Så det slutrade med att mamma fick gå in och göra ett nytt ägg till Moa och gömma det. haha,. KLANT! Sen åkte jag till Malin, såklart! Vi skulle ta det lugnt och bara snacka, men det slutade med att Anna kom till oss och vi hade lite tequila race :) hahha. Sen badade jag och Malin badkar mitt i natten, med en jäkla massa skum :) Det var skitkul! Sen följde vi Anna hem, i bara kalsonger, och jag snodde en snöpinne :) Sen kom skrutten och hämtade mig så fick vi åka hans snabba bil. Sen hem till honom och sov. Gööööött :)

Söndag: Sov rätt länge, sen åkte vi hem till mig och gjorde min garderob :D BLev skitbra, trodde jag. Tills igår när jag hängt upp alla mina kläder, då rasade skiten. Hade nog lite för mycket saker. Bland annat 73 tjocktröjor, 31 par hellånga jeans och 33 klänningar :) Skriver mer exakt en annan dag :P Iaf åt vi hemma och så, sen åkte vi hem till Joacim, och några av hans kompisar kom dit så glodde vi lite tv. Sen åkte dom hem och jag fick huvudvärk som fan. Så jag låg och halvsov i Joacims knä i typ tre och en halvtimme medan han klappade mig över håret. Gulle! :)

Måndag: Sov länge igen. :) Sen åkte vi till Joacims garage och plockade ur all skit :) sen körde hem det till han. Stannade på fika hos Moa och Vicke med :) Sen åkte Joacim hem och jag hem till mig. HÄnga som sagt in alla mina kläder i garderoben och så, blev asbra faktiskt. :) hehhe. OCh fixade snyggt på mitt rum :)

Tisdag: Jobbade halv tio till tre, sen hem en snabbis, packa och sen vidare till Halmstad med Mamma, Clara och Malin. Vi har varit och lekt i lekparken, ätit mexmiddag och haft det braaa. Imorgon är det skola, fy fasen.

Saknar min skrutt lite :)

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela