Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

30/11-2011

Publicerad 2011-11-30 23:03:24 i Allmänt

Var ett tag sen jag skrve, som vanligt :P hehe. men men.

Äntligen har Atlas älskling kommit hit på heltid, han är min bästa och helt underbar! Min hund som jag velat ha i 22 år har äntligen kommit alltså! sjukt bra!

vi tre i den lilla familjen har kommit hem från en fantastic four middag, våran tradition, det trevligaste på hela veckorna faktiskt. Idag var det hos H&O, vi tar varannan vecka :)

den hätr veckan och helgen har varit sjukt uppbokad faktiskt.

fredags var vi bara hemma.

lördags var mamma, lena, kent och clara här, dom fick massage och fika och det var mysigt. sen kom herman, olivia och tyson på kvällen, vi åt revben och hade det jävligt bra bara, kollade harry potter lite :)

i söndags vet i fan vad vi gjorde, minnesförlust, ja. eller jo, vi var hos mamma en sväng och spelade massa spel med henne och clara. :)

I måndags hade jag egentligen tid hos synsam, plus skola. Jag och Malin fick panik, avbokade allting och stack till Ullared istället! Fan vad skönt med såna dagar! Köpte julklappar och lite krafs, fint!

Igår gick jag upp tidigt, åkte och lämnade bilen på lagning, pappa körde mig tillbaka hem, och jag bjöd på fika. Vi satt och snackade i över en timma, behövligt! Saknar honom. Sen kom Olivia förbi, vi snackade skit och så masserade jag henne! :) sen kom j hem och vi åkte vidare till mamma. där fick vi mat sen kollade vi tv och snackade. skön dag!

idag gick jagme upp tidigt, sen kom moa, lovis och mamma hit! vi var ute ich gick, sen fikade och gosade med lovis! hon och atlas tyckte om varandra minsann!! sen åkte jag med mamma till anderstosp och då h'ämtade jag min bil för den va redan klar! sen hem, diska, städa, tvätta, tända i pannan! sen kom j hem och då åkte vi till middagen :)

trots den här sjukt bra dagen känner jag mig deppig som fan. vet inte vad det är för fel på mig, men något är det ju. jag vill sova, är trött. vill sova i två år tills allt ordnat upp sig. det är bara att kämpa, men fan, ibland är det svårt. att det ska vara så jävla svårt att bestämma sig för vad man vill.


jaja, blir nog bra, hatar folk som gnäller, såååå, tack och hej!

7/11-2011

Publicerad 2011-11-07 23:08:37 i Allmänt

ibland undrar jag om jag ens är menad att vara bland folk?

jag blir bara så sjukt irriterad på alla. det kan du inte vara fel på alla, alltså är det mig det är fel på.

får göra som dom på outsiders, flytta ut i en grotta mitt i ingenstans. Så slipper jag störa mig på alla och alla slipper mig.


men tror jag tar med mig joacim :)




jaja, jobbat idag, det gick bra! :)skrattar lite när jag tänker på dig. haha. men men :)

imorgon tänkte jag gå ut och gå med olivia, sen ska vi käka mat hemma hjos mami-

onsdag ska olivia och herman hit och käka, lite parmys ;)


ja, det är väl typ det mitt sociala liv klarar av just nu känns de som.

3/11-2011

Publicerad 2011-11-03 23:13:51 i Allmänt

känner att allt börjar falla på plats i mitt liv :)






and i like it :)





18 dagar :)

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela