Elin ٩(●̮̮̃•̃)۶

28/6-2010

Publicerad 2010-06-28 19:52:31 i Allmänt

Oj, nu har det gått en vecka sen jag skrev sist, men jag har haft helt fullt upp.

Måndag: Jobbade 7-16.30, så var en lång dag. Men det gick bra :) Ida övertalade mig till att åka med henne på fotboll sen på kvällen :D Det blev en trevlig stund :D alltid bra när man är med henne :D Sen direkt till Joacim, vi var och fiskade, men fick damp på alla knott så det varade inte så länge :P

Tisdag:  Var jag som sagt på resa i Halmstad med jobbet :) Vi var på konstmuseum och sen ute vid havet och badade :) Sen var vi på en camping och lekte och käkade glass, en väldigt lyckad dag :)

Onsdag: Öppnade på fritids, jobbigt tidig morgon efter halmstadsresan :P Sen slutade jag vid ett :) Då åkte Ida och jag och shoppade :D hehe., Najs :D Blev ett linne/klänning, en kjol, en kofta, nagellack, smink, och lite gott på systemet :) Sen direkt hem till joacim, vi åkte till hans kompis Herman och Tilda och åkte med dom till Åminne på någon motorträff eller vad det hette :P Massa bilar iallafall :P Kollade runt där och åt våfflor och grejer, lite småmysigt. Sen hem till Joacim och hade det mysigt bara :)

Torsdag: Jobb 8-17. Barnen badade i vattenspridaren och vi hade skitkul :D haha. Sen hem och packa snabbt sen kom Joacim och Tom och hämtade mig, så åkte vi till Varberg :) Toms tjej Amanda hade husvagn där med sin familj, så var där hela helgen :) På torsdagen åt vi god mat och kollade runt lite hur det såg ut, och spelade lite poker, eller ja :P pojkarna ;)  Sen sov vi fyra i förtältet, det blev trångt men mysigt :)

Fredag: Alla åkte till Ullared utom Jag, joacim och tom. Så vi köpte frukost och sen åkte vi in till Varberg och kollade snygga båtar,åt glass och kollade på fästningen. Och köpte krabbspö :D hehe. Sen hem och äta med alla, sen var vi iväg och fiskade krabbor vid klipporna och drack och snackade, det var fint och mysigt :D Vi spelade även minigolf och kollade fotboll på puben :) Sen mer mat och godsaker, och sen mitt i natten fick jag och Amanda för oss att vi skulle bada :D Så det gjorde vi när det var vågigt och kallt :D haha. Men pojkarna trodde inte vi vågade så vi var ju tvugna ;) hehhe. Sen myste vi alla fyra i husvagnen och sen sov vi. :)

Lördag: Eh, vad gjorde vi... Jag kommer knappt ihåg. Just det, vi solade lite på förmiddagen, och var och fiskade krabbor igen :) Sen spelade hela gänget minigolf igen, och åt gott som vanligt :) Sen kom Mathias och gjorde oss sällskap. Vi kollade mer fotboll på kvällen och var vid klipporna. Jag vågade vara med på poker sen, och jag förlorade inte :P hehe. Det ni :) Sen sov vi alla fem i förtältet, varmt och trångt, men det gick bra :)

Söndag: ÅKte hem efter frukosten, sen var vi inne en sväng i Ullared :) Trevligt. Sen hem hit och sen åkte Joacim hem. Jag badade i poolen och städade mitt rum och grejer. :)  Sen kom han tillbaka på kvällen och vi kollade film och hade det bra. Jag älskar honom :)

Måndag: Jobb 7-16.30. Blev en väldigt varm dag. Tur att barnen svalkade av mig med sina blöta kramar när de lekt i vattenspridaren. :) hehe. Jobbar med Ida med ju så har skitkul :D Känns knappt som jobb :) hihi :D Sen hem och bada i poolen, skönt nu :) OCh så har jag duschat, och nu ska jag nog snart till Joacim tror jag:)

Imorgon blir det lite sovmorgon för börjar inte förän vid tio, hur skönt som helst :D



Livet leker, allt känns underbart nu:D

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela